Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΠΑΟΚ : Ο ψύχραιμος Κούρτιτς και οι κομβικοι Αουγκούστο – Λυρατζης

AUTO MOTOSPORTS

19/12/202122:12

ΠΑΟΚ : Ο ψύχραιμος Κούρτιτς και οι κομβικοι Αουγκούστο – Λυρατζης

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στην Τούμπα απέναντι στον σκληροτράχηλο Αστέρα Τρίπολης, όπου με πέναλτι του Κούρτιτς κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη.

ΠΑΟΚ : Ο ψύχραιμος Κούρτιτς και οι κομβικοι Αουγκούστο – Λυρατζης

Γράφει 3dsmin@

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στην Τούμπα απέναντι στον σκληροτράχηλο Αστέρα Τρίπολης, όπου με πέναλτι του Κούρτιτς κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ 5 Και πάλι στην πρώτη φάση που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ ο Έλληνας κίπερ είδε την μπάλα στα δίχτυα του αλλά και η εκτέλεση ήταν καλή, ενώ και η άμυνα δεν λειτούργησε καλά. Στο 2-2 και πάλι εκτέθηκε από την κακή λειτουργία. Γενικά έκανε μια επέμβαση σε όλο το ματς…

ΛΥΡΑΤΖΗΣ7 Από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στο ματς ο Καβαλιώτης ακραίος μπακ. Με ενέργεια μέχρι το 90ο λεπτό, ατελείωτα ανεβάσματα δίνοντας πλάτος στο γήπεδο. Πολύ καλός και σε αμυντικό επίπεδο τόσο με τον Σίτο οσο και με τον Τιλίκα.

ΣΙΝΤΚΛΕΪ 6 Για ένα ακόμα ματς φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος κάνει παιχνίδι συντήρησης δυνάμεων. Στο πρώτο μέρος μπήκε δυνατά και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του στο μισό γήπεδο του Αστέρα, στο δεύτερο δεν ανέβηκε πολύ και κράτησε την θέση του. Έχασε μια καλή ευκαιρία για να σκορ

ΜΙΧΑΪ 5 Δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό του αγώνα με τα Γιάννενα ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός. Αρκετά λάθη που έδωσαν εύκολα την μπάλα στον Αστέρα, ενώ έχασε αρκετές μονομαχίες από τον Μπαράλες.

ΚΡΕΣΠΟ 6 Αποτέλεσε τον παίκτη που έστω και… έμμεσα έκανε την διαφορά και έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ. Από δική του ενέργεια πάτησε περιοχή και κέρδισε το πέναλτι που έφερε το 3-2. Ο Ισπανός αμυντικός του Δικεφάλου ήταν σοβαρός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ 6 Σημαντική η συνεισφορά του νεαρού χαφ για ένα ακόμα ματς. Πολλά τρεξίματα, συμμετοχή στο πρέσινγκ και ορθές μεταβιβάσεις. Είναι φανερό πως η παρουσία του απελευθερώνει τον Κούρτιτς, έχοντας αναλάβει αυτός τον ρόλο του… νεροκουβαλητή.

ΚΟΥΡΤΙΤΣ 8 Ο Σλοβένος χαφ έφτασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ συνολικά του πρωταθλήματος με τις δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι απέναντι στον Αστέρα (!). Πέραν των δυο γκολ του, είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ενώ έχει και μια σημαντική παρέμβαση αμυντική στο 2-2 προ του Σόνι. Α.

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ 5 Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, τόσο ως αριστερό χαφ όσο και στην απέναντι πλευρά δεν είχε εμπνεύσεις. Ίσως το χειρότερο του ματς φέτος με τον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως θι του κάνει καλό η επερχόμενη διακοπή.

ΝΤΟΟΥΓΚΛΑΣ 8 Ο Βραζιλιάνος χαφ ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αστέρα. Δίνει ασίστ στο 1-1 του Άκπομ, κερδίζει το πέναλτι για το 2-1 και έχει τουλάχιστον τέσσερα κλεψίματα που έφεραν την ομάδα του Λουτσέσκου σε θέση επίθεσης. Ο Τσιφτσής του στέρησε και το γκολ που θα ήταν το… κερασάκι.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ 5 Ήταν η μοναδική αλλαγή του Λουτσέσκου στο βασικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα στα Γιάννενα ο Σουριναμέζος, επιστρέφοντας στην ενδεκάδα μετά από πέντε αγώνες. Στο πρώτο μέρος ήταν κινητικός, στο δεύτερο μέρος όμως μέχρι να βγει φανερά δεν είχε δυνάμεις.

ΑΚΠΟΜ 6 Δεύτερο σερί παιχνίδι σκοράρει ο Άγγλος και μάλιστα με τον Αστέρα έβαλε ένα από τα πιο ωραία γκολ γενικότερα στην σεζόν. Πολύ θετικός στο πρέσινγκ, κέρδισε μπάλες ενώ βγήκε πρώτος στις μονομαχίες.

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ 6 Ο Ρουμάνος κόουτς είχε μια αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΣ αλλά η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν η πρέπουσα ειδικά στο πρώτο μέρος. Βρήκε την ισοφάριση στο τέλος του πρώτου, ενώ στο δεύτερο πήρε προβάδισμα αλλά και πάλι δεν «πατούσε» καλά. Πήρε πράγματα από τις αλλαγές του και συνάμα μια σπουδαία νίκη.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΙΝΓΚΑΣΟΝ 6 Αναφανδόν πάτησε καλύτερα στο ματς από τον Μιχάι, ο Ισλανδός που δεν άφησε καμιά μπαλιά να περάσει. Με την εμπειρία στο τέλος, μετά το 3-2 καθάρισε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΣΒΑΜΠ 6 Έδωσε δημιουργικότητα στην μεσαία γραμμή ο Αυστριακός που μπήκε αντί του Τσιγγάρα. Έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 3-2 αλλά για λίγα εκατοστά δεν ήρθε η επιστροφή του στα γκολ.

ΜΟΥΡΓΚ 5 Κινητικός ο Αυστριακός που όμως δείχνει ότι παρά την προσπάθεια του δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο εμφανίσεων που περιμένει ο Λουτσέσκου. Δεν είχε καλές εκτελέσεις στα όσα κόρνερ εκτέλεσε…

ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ Έπαιξε λιγότερο από 10 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί για την απόδοση του.

ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ Από τα θετικά της βραδιάς στην Τούμπα η επιστροφή του αρχηγού έστω και για 10 λεπτά. Δεν μπορεί βέβαια να κριθεί για την απόδοση του.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή