Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Τρίποντο δια πυρός και σιδηρού ο ΠΑΟΚ!

AUTO MOTOSPORTS

19/12/202121:52

Τρίποντο δια πυρός και σιδηρού ο ΠΑΟΚ!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (3-2, με τον Κούρτιτς να λυτρώνει την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Τρίποντο δια πυρός και σιδηρού ο ΠΑΟΚ!

Γράφει 3dsmin@

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (3-2, με τον Κούρτιτς να λυτρώνει την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στο γήπεδο της Τούμπας και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Δικέφαλος εμφάνισε εκ νέου τις αδυναμίες που του κόστισαν φέτος ακριβά καθώς «πληγώθηκε» στην πρώτη τελική των Αρκάδων που μέχρι εκείνο το σημείο έψαχναν τις αμυντικές σταθερές στο παιχνίδι τους.

Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης και κόντρα στη ροή του αγώνα δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να επιβάλλει το ρυθμό του, ο Καρμόνα προωθήθηκε από τα δεξιά, είδε τον Σόνι ελεύθερο εκτός περιοχής, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη αντίδραση και ολιγωρία των γηπεδούχων και με σουτ, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0, προσθέτοντας ένα ακόμη τέρμα στην εντυπωσιακή φετινή συγκομιδή του.

Όπως συνέβη και απέναντι στη Λαμία, έτσι και σε αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κυνηγά το σκορ αλλά αυτή τη φορά το έργο του φάνταζε πιο περίπλοκο δεδομένου πως είχε απέναντί του μια ομάδα που έχει να επιδείξει μία τρομερή άμυνα και κυρίως εκτός έδρας, για την ακρίβεια τη δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως του έλειψε η ενέργεια και η ένταση στο παιχνίδι του αλλά και ότι οι στατικές φάσεις δύσκολα του δίνουν το κάτι παραπάνω, οι Θεσσαλονικείς αδυνατούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες προϋποθέσεις στα καρέ των Αρκάδων.

Επί της ουσίας, αναλώθηκαν σε μία ανούσια υπεροχή της τάξεως του 66%, έχοντας τη μπάλα στα πόδια τους, χωρίς ωστόσο να πατούν περιοχή και να γίνουν απειλητικοί.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης είχε να επιδείξει καλές στιγμές, εκμεταλλευόμενος τις αργές επιστροφές και τα αβίαστα λάθη του Δικεφάλου, με το μυαλό -πρωτίστως- στα μετόπισθεν.

Το β΄ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που φρόντισαν να «τσιμπήσουν» το λάθος του Αστέρα Τρίπολης και να φτάσουν στο 49΄ στην ανατροπή όταν ο Μουνάφο πάτησε τον Αουγκούστο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

Απόφαση που επικυρώθηκε και από τον VAR. Ο killer του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, Γιασμίν Κούρτιτς, ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1, για το ένατο τέρμα του με τα «ασπρόμαυρα».

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, η αναμέτρηση είχε ακόμη αρκετό δρόμο και οι Αρκάδες δικαιώθηκαν από την επιλογή τους να ανεβάσουν τις γραμμές και μέσα από στατική φάση να «χτυπήσουν» τον ΠΑΟΚ.

Στο 60΄ο Άλβαρες εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Χριστόπουλος πήρε ανενόχλητος την κατοχή στον αέρα και νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-2, μετατρέποντας σε ροντέο το ματς που μετρούσε τέσσερα τέρματα σε μία ώρα παιχνιδιού!

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 84΄από κόντρα επίθεση και τον Ριέρα να εκτελεί με το αριστερό αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Εν τέλει, ο ΠΑΟΚ έλυσε την εξίσωση  με τον συνήθη ύποπτο Γιασμίν Κούρτιτς στο 90΄, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Τσιφτσή από το σημείο του πέναλτι που καταλόγισε νωρίτερα ο Κουτσιαύτης στον Ρούμπεν Γκαρσία για το τελικό 3-2!

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή