Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΟΦΗ – Άρης 1-1: Έσωσε τον βαθμό ο Μπρούνο Γκάμα (VIDEO)

AUTO MOTOSPORTS

16/12/202118:57

ΟΦΗ – Άρης 1-1: Έσωσε τον βαθμό ο Μπρούνο Γκάμα (VIDEO)

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε τελικά ο Άρης από το Ηράκλειο, με τον Μπρούνο Γκάμα να ισοφαρίζει στο 90′ με εύστοχο πέναλτι το γκολ του Πασαλίδη στο 15ο λεπτό.

ΟΦΗ – Άρης 1-1: Έσωσε τον βαθμό ο Μπρούνο Γκάμα (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε τελικά ο Άρης από το Ηράκλειο, με τον Μπρούνο Γκάμα να ισοφαρίζει στο 90′ με εύστοχο πέναλτι το γκολ του Πασαλίδη στο 15ο λεπτό.

 

Οι κίτρινοι κινήθηκαν σε μέτρια στάνταρ απόδοσης, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο. Φυσικάμ έπαιξαν σαφή ρόλο και οι τραυματισμοί των Εντιαγέ και Ματέο Γκαρσία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης (που ήρθαν να «κολλήσουν» στις ήδη υπάρχουσες απουσίες των Μπερτόγλιο και Σούντγκρεν).

 

Μία ευκαιρία, ένα γκολ

 

Με τον ΟΦΗ να προηγείται με 1-0, χάρη στο γκολ του Πασαλίδη στο 15ο λεπτό, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Στη μοναδική – ουσιαστικά – φάση του πρώτου μέρους, οι Κρητικοί ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ, ο Βούρος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Πασαλίδης έσπρωξε την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα του Κουέστα.

Ο Παπαπέτρου χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να κατακυρώσει το γκολ, καθώς ο σκόρερ του ΟΦΗ συγκρούστηκε με τον Εντιαγέ και αμφότεροι τραυματίστηκαν.

Μάλιστα, ο Σενεγαλέζος χαφ των κιτρίνων χρειάστηκε να βάλει επίδεσμο στο κεφάλι και στο 21′ αντικαταστάθηκε από τον Ντανιέλ Μαντσίνι, καθώς δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Ο Άρης προχώρησε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή στο 39ο λεπτό, με τον Ιτούρμπε να αντικαθιστά τον τραυματία Ματέο Γκαρσία.

Ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρία για το 2-0, με τον Κουέστα να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Γκαγιέγος.

 

Πιο «ζωντανός» ο Άρης στην επανάληψη

 

Στην επανάληψη οι κίτρινοι μπήκαν με περισσότερο νεύρο, παρουσιάζοντας διάθεση να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Βέβαια, αυτό δε μεταφράστηκε σε πολλές τελικές.

Στο 50′ σε ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Λάμπρου, απέκρουσε με ψυχραιμία ο Κουέστα.

Στο 54′ ήταν η σειρά του Ιτούρμπε να εκτελέσει φάουλ από πλάγια θέση, με τον Επασί να μπλοκάρει.

Στο 69′ ο δραστήριος Λάμπρου κινήθηκε από τα αριστερά, έπιασε ένα μακρινό σουτ, που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Έτσι, φτάσαμε στο 89ο λεπτό, με τον Ιτούρμπε να αποδεικνύει την κλάση του και με μία περίτεχνη ενέργεια να «εισβάλλει» στην περιοχή του ΟΦΗ, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα, ευστοχώντας και γράφοντας το τελικό 1-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε μικρή ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, πριν αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

 

Οι συνθέσεις

 

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (46′ Λούμορ), Σάσα, Τζέγκο (80′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία (39′ λ.τρ. Ιτούρμπε), Εντιαγέ (22′ λ.τρ. Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα, Καμαρά (81′ Μάνος).

ΟΦΗ (Νιόμπλιας): Επασί, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης (64′ Γιαννούλης), Βούρος, Μαρινάκης, Γκαγιέγος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου (83′ Στάικος), Τοράλ (70′ Καμάου), Καστάνιος (71′ Φαν Ντούινεν).

 

Δείτε εδώ το γκολ του ΟΦΗ

 

 

Η ευκαιρία του Γκαγιέγος για το 2-0 στο 45′ 

 

 

Η ευκαιρία του Άρη με τον Σάσα στο 61ο λεπτό

 

 

Ο Μπρούνο Γκάμα ισοφαρίζει στο τελικό 1-1

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:48

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202416:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή