Σήμερα και αύριο γίνονται οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης. Οι νικητές των τεσσάρων ζευγαριών προχωρούν στο φάιναλ φορ, όπου θα παιχτούν τα δύο εισιτήρια για την άνοδο.
Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα τον Πρωτέα Βούλας, στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας.
Οι κυανόλευκοι, έχοντας αλλάξει προπονητή, με τον Γιώργο Σιγάλα αντί του Χάρη Μαρκόπουλο, θα προσπαθήσουν να πετύχουν αυτό που δεν μπόρεσαν πέρσι, όταν έχασαν στον τελικό από τον Πανιώνιο.
Για τον Ηρακλή ο Πρωτέας ήταν ο ιδανικός αντίπαλος. Στα πλέι οφ μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και κόντρα στην ομάδα της Βούλας, ο Γηραιός έχει 2-0 νίκες. Η σειρά θα κριθεί στις τέσσερις νίκες, οπότε ο Ηρακλής θέλει άλλες δύο νίκες, έναντι τεσσάρων του αντιπάλου του.
Στο σημερινό παιχνίδι υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.
Σε όλους τους αγώνες οι νίκες είναι 2-0, με εξαίρεση το Ψυχικό – Κόροιβος που ξεκινά από το 1-1.
Το πρόγραμμα :
Μεγάλη Tρίτη 15/4
(3) 16.00 Ηρακλής-Πρωτέας Βούλας (2-0, Action 24 TV)
Μεγάλη Τετάρτη 16/4
(2) 16.00 ΝΕ Μεγαρίδος – Βίκος Ιωαννίνων (2-0, Action 24 TV)
(4) 17.00 Ψυχικό – Κόροιβος Αμαλιάδας (1-1)
(1) 18.00 ΑΟ Μυκόνου – Πανερυθραϊκός (2-0)
Στο φάιναλ φορ, θα παίξουν οι νικητές 1-2 και 3-4
Ο νικητής του 1-2 ανεβαίνει στην Basket League. Ο ηττημένος θα παίξει με τον νικητή του 3-4 για τη δεύτερη θέση της ανόδου.
Comments are closed.