Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Ανδ. Νικολαΐδης στην ThessNews: «Στα Διαγνωστικά Κέντρα Πλάτων επενδύουμε στην πρόληψη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

08/08/201811:30

Ανδ. Νικολαΐδης στην ThessNews: «Στα Διαγνωστικά Κέντρα Πλάτων επενδύουμε στην πρόληψη»

Ανδ. Νικολαΐδης στην ThessNews: «Στα Διαγνωστικά Κέντρα Πλάτων επενδύουμε στην πρόληψη»

Γράφει thessnews

THESSNEWS

ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

«Η ποιότητα, η ανθρωπιά και το συναίσθημα που έχουν η Διοίκηση, οι ιατροί και τα στελέχη του Πλάτωνα τον κάνουν να ξεχωρίζει» σημειώνει στην ThessNews o Ανδρέας Νικολαΐδης, Διευθυντής  των  Διαγνωστικών  Κέντρων Πλάτων.

Ποια είναι τα Διαγνωστικά Κέντρα Πλάτων;

Η Πλάτων Ιατρική  δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Θεσσαλονίκη εδώ και 22 χρόνια.  Η  ανάπτυξή του είναι συνυφασμένη με την πόλη και τους πολίτες της , παρέχει υπηρεσίες στην πρωτοβάθμια υγεία και χιλιάδες άνθρωποι έχουν περάσει από τα Διαγνωστικά κέντρα της Πλάτων Ιατρικής  να κάνουν τις εξετάσεις τους.

Αυτά τα 22 χρόνια η Πλάτων Ιατρική  κράτησε 4 στοιχεία, τα οποία μας έχουν κάνει να μένουμε σταθεροί στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας  και κόντρα στους καιρούς να αναπτυσσόμαστε.

Οι άνθρωποι στην Θεσσαλονίκη διακατέχονται από 4 βασικά στοιχεία: την ανθρωπιά, το συναίσθημα, την πολυπολιτισμικότητα και είναι όπως λέμε κιμπάρηδες. Οι  λέξεις αυτές παραβολικά σημαδεύουν και την Πλάτων Ιατρική  αυτά τα 22 χρόνια.

Είναι λοιπόν, η ποιότητα, η ανθρωπιά και το συναίσθημα που έχουν η Διοίκηση, οι ιατροί και τα στελέχη της Πλάτων Ιατρικής  και τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Με μεγάλη πίστη και αισιοδοξία πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε ένα δεύτερο διαγνωστικό κέντρο στην Καλαμαριά το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά, μέσα στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης  και αυτό  είναι που έκανε την Διοίκηση να πάρει την απόφαση να επενδύσει ακόμη περισσότερο και να κάνει ένα μεγάλο διαγνωστικό κέντρο/πολυιατρείο στην Πυλαία, το οποίο λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες. Εμείς όλοι στην Πλάτων Ιατρική  πιστεύουμε ότι αποτελεί κόσμημα για την πόλη γιατί έχει γίνει με πολύ μεράκι και αγάπη για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Τι σας καθιστά ξεχωριστούς και μοναδικούς;

Η Πλάτων Ιατρική  είχε την τύχη  τα τελευταία 10 χρόνια να διοικείται από νέους ανθρώπους με φρέσκα μυαλά, με νέες δημιουργικές ιδέες και αυτό είναι που κράτησε την εταιρία ζωντανή και αναπτυσσόμενη.  Αυτός είναι ο λόγος που συνέχεια ψάχνουμε και εξελισσόμαστε επιστημονικά, κάνουμε διαρκώς επενδύσεις ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ειδικές και ξεχωριστές υπηρεσίες.

Η ιδιωτική πρωτοβάθμια υγεία πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά και παραπληρωματικά με την Δημόσια Υγεία. Και οι δύο τομείς έχουν το δικό τους βάρος. Στοχεύοντας λοιπόν στον τομέα της πρόληψης και της διάγνωσης όλες οι κινήσεις και οι επενδύσεις που κάνουμε είναι γύρω από αυτό το στόχο. Αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε μαζί με το συστατικό της ανθρωπιάς και την αγάπη για την εργασία μας .

Ένα άλλο συστατικό στοιχείο είναι το  επιστημονικό προσωπικό της Πλάτων Ιατρικής που χαρακτηρίζεται για την σταθερότητα και την ποιότητα του.

Οι επισκέπτες της Πλάτων Ιατρικής  εξυπηρετούνται από επιστήμονες μα πάνω από όλα ανθρώπους που συνεργάζονται χρόνια μαζί μας και αυτό δημιουργεί μια ασφάλεια σε στελέχη και επισκέπτες. Έτσι αυξάνεται συνεχώς η επαναληψιμότητα των επισκεπτών μας για τις εξετάσεις τους.

Έχουμε διαγνωστικά μέσα που είναι πρωτοποριακά;

Η Πλάτων Ιατρική  στόχευσε πάρα πολύ στο κομμάτι του παιδιού και της ακτινοδιάγνωσης . Πρόσφατα ενώθηκε με την οικογένεια της Πλάτων  Ιατρικής ένας ιατρός παιδοακτινολόγος με εμπειρία από το Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Στην Θεσσαλονίκη είναι ελάχιστοι αυτοί που είναι ειδικευμένοι ιατροί παιδοακτινολόγοι.

Όταν ήρθε κοντά μας για να συνεργαστεί , μας άνοιξε τα φτερά για να ψάξουμε ειδικό εξοπλισμό και επενδύσαμε στο νέο μας κέντρο στην Πυλαία.  Επιλέξαμε να κάνουμε στοχευμένες επενδύσεις, όπως ένα νέας γενιάς ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα το οποίο έχει ειδικά προγράμματα διαμορφωμένα για βρέφη και μικρά παιδιά ώστε να λαμβάνουν χαμηλή δόση ακτινολοβολίας. Το δεύτερο συστατικό στοιχείο είναι ότι  μπορεί να κάνει λήψεις full leg  και full spine που σημαίνει ότι με  μια λήψη μπορεί να απεικονίσει όλο το κομμάτι του ποδιού ή όλο το κομμάτι της σπονδυλικής στήλης ώστε το παιδί να μην πάρει πολύ μεγάλη ποσότητα ακτινοβολίας και η ψηφιακή ακτινογραφία να βοηθήσει σε ακριβέστερη διάγνωση.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως το μηχάνημα μας είναι ρομποτικό, που σημαίνει ότι την κλήση για την  γωνία που πρέπει να πάρει το σώμα κατά την λήψη την παίρνει αυτόματα.

Η πρόληψη σε όλες τις ηλικίες είναι το πιο σημαντικό πράγμα και σ? αυτό στοχεύει η Πλάτων Ιατρική .

Επενδύσαμε και αγοράσαμε ένα ψηφιακό μαστογράφο τελευταίας τεχνολογίας και αυτό το μηχάνημα έχει ειδικά προγράμματα χαμηλής ακτινοβολίας και έχει την δυνατότητα,  εφόσον και αν χρειαστεί βρεθεί κάποιο εύρημα, να κάνει λήψεις τομοσύνθεσης, δηλαδή τομές/τομές ώστε ο γιατρός με την μεγέθυνση να  μπορεί να έχει καλύτερη εικόνα.  Επίσης το μηχάνημα έχει την δυνατότητα να πάρει τρισδιάστατη εικόνα (3D) το οποίο σημαίνει ότι μετά είναι πολύ εύκολο για τον γιατρό να κάνει ακριβέστερη διάγνωση.

Το θέμα της πρόληψης του μαστού είναι θέμα που απασχολεί πάρα πολλές γυναίκες και για αυτό το λόγο έχουμε επενδύσει σε ένα πρωτοποριακό μηχάνημα για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στο καρδιολογικό τμήμα η καινοτομία της Πλάτων Ιατρικής  είναι ένας καινούργιος υπέρηχος που λειτουργεί  στην Πυλαία με ειδικά προγράμματα που, εκτός από τους απλούς υπερήχους και το triplex καρδιάς,  έχει την δυνατότητα να κάνει δυναμική υπερηχογραφία (stress echo ). Μ? αυτή την νέα τεχνολογία μπορεί κανείς να αντικαταστήσει  σε μεγάλο βαθμό την εξέταση του τεστ κοπώσεως για όσους δεν μπορούν να την κάνουν και να γίνει μια πολύ καλή και ακριβή διάγνωση της στεφανιαίας νόσου για την εκτίμηση της καρδιακής λειτουργίας.

Υπάρχει συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες;

Θα ήταν λίγο περίεργο στα 22 χρόνια που έχει ταυτότητα η Πλάτων  Ιατρική και έχει ταυτιστεί με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να μην έχει συνέργεια ή να μην τον έχουν πλησιάσει ασφαλιστικές εταιρίες. Η Πλάτων συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες ALLIANCE , GENERALI, INTERAMERICAN , METLIFE συνεργαζόμαστε με συντονιστικά κέντρα ασφαλειών όπως η HEALTHNET και HEALTHWATCH.

Έχουμε επενδύσει ακόμα στην τεχνολογία των τηλεφωνικών κέντρων ώστε να μπορούμε να κλείνουμε εύκολα τα ραντεβού και να γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά εύκολα  η επικοινωνία με τα συντονιστικά κέντρα.

Η λέξη αξιοπρέπεια του εξεταζόμενου είναι πολύ σημαντική στην Πλάτων Ιατρική . Στα πλαίσια εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων με τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε, έχουμε ξεκινήσει και προσφέρουμε υπηρεσίες και από άλλες ιατρικές ειδικότητες, όπως νευρολογικό ιατρείο, δερματολογικό , έχουμε ειδικό γυναικολόγο που είναι εξειδικευμένος στα ουρολογικά προβλήματα των γυναικών .

Θέλουμε όταν μπει μέσα στην Πλάτων Ιατρική  ένας ασφαλισμένος να νιώθει ότι μπορεί να κάνει τις περισσότερες εξετάσεις του, σε ένα χώρο γρήγορα και με ποιότητα. Αυτός είναι ο στόχος μας για το επόμενο χρονικό διάστημα

Κάνει η Πλάτων Ιατρική  ενημερωτικές καμπάνιες και ημερίδες;

Σε ότι αφορά στο κομμάτι της εταιρικής ευαισθησίας μας, έχουμε ήδη κάνει ενημερωτικές καμπάνιες για την προφύλαξη από την γρίπη, ημερίδες σε Δήμους για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού , σχεδιάζουμε μελλοντικά  να κάνουμε κάποιες αναίμακτες εξετάσεις σε σχολεία της πόλης και τέλος σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε μια Τράπεζα αίματος, ώστε να συνθέσουμε το κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης.

ΠΛΑΤΩΝ-ΙΑΤΡΙΚΗ-ΚΤΙΡΙΟ

Από το φύλλο της THESSNEWS #117 (04/08/2018-05/08/2018)

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

  “Εγώ θα είμαι μέλος της αποστολής της διακοινοβουλευτικής επιτροπής διασύνδεσης Αλβανίας – Ε.Ε. Θα εκπροσωπώ το μεγαλύτερο νομικό θεσμό της Ευρώπης, ο κ. Ράμα εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του και το κράτος του. Ελπίζω ότι επιβάλει η αστική ευγένεια, ο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202420:54

  Απαλλαγμένος από την ταλαιπωρία της φυλάκισης των 16 μηνών, ο εκλεγμένος Ευρωβουλευτής Φρέντης Μπελέρης επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και η πρώτη του συνάντηση είναι με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας Θράκης Κώστα Γκιουλέκα. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202419:22

Η προμήθεια των σκαφών, συνολικής αξίας άνω των 12.000.000€, περιλαμβάνει μεγάλα σκάφη ικανά να επιχειρούν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες έως και 9 Μποφόρ, καθώς και μικρότερα σκάφη για επιχειρήσεις διάσωσης σε θαλάσσιες περιοχές και πλημμύρες.   «Για μία ακόμη φορά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202418:49

Ισχυρίζονται εκ νέου ότι οι έρευνες του ελληνικού σκάφους O/AEGAEO που πήραν παράταση μέχρι τις 30 Οκτωβρίου για την περιοχή μεταξύ Χίου και Σάμου, αφορούν σε περιοχές που ανήκουν σε «τουρκική υφαλοκρηπίδα». Προχθές, ο σταθμός της Σμύρνης είχε εκδώσει ταυτόσημη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:39

«H απόφαση της Δικαιοσύνης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διότι ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την πλήρη κι επίσημη αποκάλυψη της σκευωρίας Νovartis» τόνισε σε δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς προσθέτοντας ότι: «θα φανερωθούν τα αίτια και οι πρωταγωνιστές αυτής της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:34

«Η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου» τονίζει με ανάρτησή του στο Χ/Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος και προσθέτει: «Η επιλογή μου να εμπιστευθώ τη Δικαιοσύνη και να μην κρυφτώ πίσω από βουλευτικά προνόμια ήταν ακλόνητη. Πέρασα χίλιους κόπους βάσανα και θυσίες αλλά

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή