Σε μία συγκινητική ανάρτηση, προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/2), ο Νίκος Πλακιάς, σχετικά με την επιστροφή του Γεράσιμου, του μοναδικού επιβάτη του πρώτου βαγονιού του μοιραίου InterCity που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών.
Ο Γεράσιμος, που κατάφερε να επιζήσει από την μετωπική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αναμένεται να νοσηλευτεί σε ειδικό δωμάτιο θεραπείας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, μετά την τρίμηνη παραμονή του σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Μιλάνο.
Ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις 2 κόρες του και την ανιψιά του στην τραγωδία, έκανε ανάρτηση για να ενημερώσει το κοινό πως ο Γεράσιμος θα φτάσει στην Ελλάδα, την ημέρα που θα συμπληρωθούν 2 χρόνια από το δυστύχημα των Τεμπών, δηλαδή στις 28 Φεβρουαρίου.
Comments are closed.