Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Κώστας Τσουρός: Στάλθηκε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη για της δηλώσεις της

ΕΛΛΑΔΑ

30/11/202123:35

Κώστας Τσουρός: Στάλθηκε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη για της δηλώσεις της

Συνέχεια στην κόντρα ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό και στην Μαίρη Συνατσάκη δίνει το εξώδικο του δημοσιογράφου

Κώστας Τσουρός: Στάλθηκε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη για της δηλώσεις της

Γράφει ThessNews-DESK

Συνέχεια στην κόντρα ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό και στην Μαίρη Συνατσάκη δίνει το εξώδικο του δημοσιογράφου για όλα όσα ειπώθηκαν στα instagram stories της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από την πρόσφατη ομιλία της για την έμφυλη βία και δέχτηκε ένα σχόλιο από follower το οποίο έγραφε:

«Όπως ας πούμε όταν η  Mαίρη Συνατσάκη μπήκε μπροστά για να υπερασπιστεί μία άγνωστη γυναίκα και ο συνεργάτης σας την έκραξε χωρίς να υπάρξει δική σας αντίδραση; Καλά τα λόγια. Καλύτερες οι πράξεις».

Τότε, η Ελοενώρα Μελέτη απάντησε: «H κα Συνατσάκη με όλο το σεβασμό, «ξέχασε» να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο «μήνυμα» της Μαίρης.

Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσακη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

28.10.202417:57

  Υψώθηκε η τεράστια γαλανόλευκη στο λιμάνι του νησιού, παρουσία των αρχών της Χίου και πλήθους κόσμου. Τη σημαία μετέφεραν με πομπή, στο χώρο της έπαρσης οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χίου

ΕΛΛΑΔΑ

28.10.202417:14

  Και δια του λόγου το αληθές, οι κάδοι ήταν άδειοι και καθαροί πριν τελειώσει η παρέλαση και εναποτεθούν τα κυπελλάκια του καφέ και -φευ- μια ελληνική σημαία…    

ΕΛΛΑΔΑ

28.10.202416:59

  Με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας η νεολαία και μέλη πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου παρέλασαν και τίμησαν τους ήρωες του Έπους του 1940.       Το Ελευθέριο – Κορδελιό στο επίκεντρο Το Ελευθέριο – Κορδελιό βρέθηκε στο

ΕΛΛΑΔΑ

28.10.202416:51

  Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες στη στροφή Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη. Επί τόπου σπεύδει η Πυροσβεστική, με δύο οχήματα και πλήρωμα 6 ανδρών.      

ΕΛΛΑΔΑ

28.10.202416:49

  Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός γιόρτασε την εθνική επέτειο αποδίδοντας τη δέουσα τιμή στις ηρωίδες Ερυθροσταυρίτισσες νοσηλεύτριες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα, κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου, δημοσιεύοντας αρχειακό υλικό του Ε.Ε.Σ. από το έπος του ΄40, όπου οι

ΕΛΛΑΔΑ

28.10.202416:46

  Με υπερηφάνεια και συγκίνηση οι δυο μαθητές της ακριτικής Γαύδου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Όπως μεταδίδει το kriti360.gr, οι δυο μαθητές του δημοτικού σχολείου της Γαύδου καταχειροκροτήθηκαν.

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

28.10.202418:15

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή