Τα παραδοσιακό γλύκισμα των Χριστουγέννων ποικίλει στα ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης καθώς οι καταναλωτές μπορούν να γευτούν πέντε διαφορετικά είδη!
Όπως εξηγεί στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» ο ζαχαροπλάστης και πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μάριος Παπαδόπουλος, υπάρχουν εκτός από την κλασική συνταγή, τα μελομακάρονα με σοκολάτα αλλά και τα τύπου Ντουμπάι με σοκολάτα γάλακτος και μπισκότο, με κάστανο και λευκή σοκολάτα αλλά και με μαύρη σοκολάτα.
Comments are closed.