Όσον αφορά τον κατώτατο μισθό, ο Β.Στίγκας υποστήριξε ότι “στην Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά το σύμβολο της αδικίας, το μέτρο της ντροπής και ο καθρέφτης μιας πολιτικής που έχει εγκαταλείψει τον εργαζόμενο”.
Σχολιάζοντας την πρόβλεψη του προσχεδίου του προϋπολογισμού για ρυθμό ανάπτυξης 2,3% το 2025, ισχυρίστηκε ότι “είναι υπερβολικά αισιόδοξη και αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα του σημερινού εσωτερικού και διεθνούς περιβάλλοντος”.
Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;
Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σχετικά με τον αρθρογράφο Δέσποινα Κρητικού
Η Δέσποινα Κρητικού από το 1993 μέχρι σήμερα, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5, στην ΕΡΤ 3, στις εφημερίδες 4η Εξουσία, ΚΕΝΤΡΙ, FREE DAY, ΚΑΡΦΙΤΣΑ, στην TV 100, σε ειδησεογραφικά portals και σε γραφεία Τύπου ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.