RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Χάλι… με τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του Μετρό Θεσσαλονίκης (VIDEO & PHOTOS)

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Χάλι… με τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του Μετρό Θεσσαλονίκης (VIDEO & PHOTOS)

ΕΛΛΑΔΑ

12/12/202408:35

Χάλι… με τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του Μετρό Θεσσαλονίκης (VIDEO & PHOTOS)

Ρεπορτάζ του «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και στους 13 σταθμούς του Μετρό, από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης 11/12

Χάλι… με τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του Μετρό Θεσσαλονίκης (VIDEO & PHOTOS)

 

Αναλυτικά στους 13 σταθμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης:

 

Νέα Ελβετία-13:00 Από τα 8 μηχανήματα λειτουργεί μόνο το 1 και δέχεται μόνο κέρματα. Το μηχάνημα δεν αναγνωρίζει τα χαρτονομίσματα. Ουρές δεκάδων μέτρων με τον χρόνο αναμονής για την έκδοση ενός εισιτηρίου να ξεπερνάει τα 30 λεπτά. Πολλοί είναι αυτοί που αποχωρούν. Κάποιοι αγανακτισμένοι είπαν το μνημειώδες «Εμείς φεύγουμε, πάμε να πάρουμε το λεωφορείο!»

 

Βούλγαρη-13:50 Υπάλληλοι μαζεύουν τα κέρματα! 7 στα 8 μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων σε λειτουργία. Δέχονται μόνον κέρματα, όχι κάρτες, ούτε χαρτονομίσματα.

 

Στον σταθμό Βούλγαρη οι υπάλληλοι μάζευαν τα κέρματα.

 

25ης Μαρτίου-14:15  Όλοι οι αυτόματοι πωλητές είναι εκτός διαθεσιμότητας. Ο κόσμος επιβιβάζεται ελεύθερα στους συρμούς . Σύμφωνα με πληροφορίες τα μηχανήματα επιδιορθώθηκαν το πρωί και μέχρι τη μία το μεσημέρι τέθηκαν εκτός. .

Ανάληψη-14:30 2 στα 4 εκδοτήρια σε λειτουργία, με το ένα να δέχεται μόνο κέρματα και το δεύτερο μονό χαρτονομίσματα των 5 ευρώ. Αναμονή 15 λεπτών. Ο κόσμος περιμένει υπομονετικά και συνεργάζεται με τους υπαλλήλους.

 

Φλέμινγκ-14:43  1 στα 5 εκδοτικά μηχανήματα δεν λειτουργεί και αυτό δέχεται μόνον κέρματα.

 

Σταθμός Φλέμινγκ

 

Ευκλείδης-15:00 2 στα 2 χαλασμένα. Ο κόσμος μπαίνει ελεύθερα, χωρίς να πληρώσει.

Παπάφη-15:10 Τα εκδοτικά που δουλεύουν είναι 3 με τα 2 εξ αυτών να δέχονται μόνο κέρματα και το τρίτο μέχρι 5 ευρώ. Μικρή ουρά με χρόνο αναμονής τα 15 λεπτά.

Πανεπιστήμιο-15:30 3 στα 5 σε λειτουργία. Τα 2 δέχονται μόνο κέρματα ενώ το τρίτο μέχρι 10 ευρώ σε χαρτονομίσματα. Μεγάλες ουρές από φοιτητές στα εκδοτήρια με χρόνο αναμονής τα 35 με 40 λεπτά. Παρόμοιες εικόνες παρατηρούνται και στον γκισέ για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας.

Σιντριβάνι-15:50 Από τα 12 μηχανήματα λειτουργούν τα 9 και δίνουν ρέστα εάν οι επιβάτες χρησιμοποιήσουν χαρτονόμισμα μέχρι 10 ευρώ. Δεν υπάρχουν ουρές σε αυτό το σταθμό παρά μόνο για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας.

Αγίας Σοφίας-16:15 5 στα 7 μηχανήματα εκδίδουν εισιτήρια . Δέχονται μέχρι 10 ευρώ σε χαρτονομίσματα. Παρατηρούνται προβλήματα και στην αναγνώριση των εισιτηρίων στα τουρνικέ καθώς εμφανίζει την εντολή σφάλμα σε αχτύπητα εισιτήρια. Συνωστισμός γύρω από τα μηχανήματα.

Βενιζέλου-16:40  6 στα 12 εκδοτήρια παραμένουν ενεργά. Δέχονται μόνο 10ευρο και κέρματα. Μεγάλες ουρές με τον χρόνο αναμονής να ξεπερνάει τα 25 λεπτά.

Σταθμός Βενιζέλου

Πλατεία Δημοκρατίας-16:50 διαθέτει 16 αυτόματα μηχανήματα και  λειτουργούν τα 14. Δέχεται μέχρι 10 ευρώ σε χαρτονομίσματα. Δεν έχει καθόλου συνωστισμό.

 

Aγίας Σοφίας

 

Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός-17:00 Από τα 10 μόνο τα 3 εκδίδουν εισιτήρια. Δέχονται μόνο κέρματα και έως 10 ευρώ. Τεράστιες ουρές και αγανάκτηση από το επιβατικό κοινό.

Σε κανέναν από τους 13 σταθμούς δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου μέσω κάρτας.

 

Ν. Σιδηροδρομικός Σταθμός

 

Ν. Σιδηροδρομικός Σταθμός

 

 

 

Επιπλέον, αναγνώστης του rthess.gr, μας έστειλε φωτογραφία και από το πρώτο (;) σπασμένο κάθισμα που εντόπισε σε συρμό.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θωμάς Καραδήμος

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

3.2.202520:54

    Άννυ Μπορίσοβα. Ετών 4. 2015. Εξαφανίζεται και η μητέρα της δηλώνει ότι αγνοείται 6 ημέρες αργότερα. Ο πατέρας της, χρήστης νακρωτικών, την διαμέλησε και την έβαλε σε πλαστική λεκάνη ρούχων. Την τεμάχισε και την μαγείρεψε σε κατσαρόλα με

ΕΛΛΑΔΑ

3.2.202520:49

  Περισσότερες από 555 σεισμικές δονήσεις μεγέθους μέχρι 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έχουν καταγραφεί στην ευρύτερη περιοχή της Σαντορίνης, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι και την Δευτέρα (3/2). Ο πρόεδρος ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας

ΕΛΛΑΔΑ

3.2.202520:40

    Διυπουργική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Tρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενο την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή της Σαντορίνης.   Τη σύσκεψη

ΕΛΛΑΔΑ

3.2.202520:29

    Τη χωροθέτηση του γλυπτού με τίτλο «Το δέντρο της μνήμης» για τα θύματα των Τεμπών, σε χώρο πρασίνου στον «Κήπο του Απογευματινού Ήλιου» στη Νέα Παραλία ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης στην αποψινή τακτική του συνεδρίαση.   Αρχικά

ΕΛΛΑΔΑ

3.2.202520:27

  Νέος σεισμός σημειώθηκε στα ανοιχτά της Αμοργού, το απόγευμα της Δευτέρας (3/2). Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,6 Ρίχτερ. Το εστιακό του βάθος είναι στα 13,9 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 18 χιλιόμετρα

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή