Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μεγάλο ματς από Αστέρα, νίκησε τον Ολυμπιακό με 1-0

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27/10/202419:14

Μεγάλο ματς από Αστέρα, νίκησε τον Ολυμπιακό με 1-0

Σοβαρός τραυματισμός για ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

Μεγάλο ματς από Αστέρα, νίκησε τον Ολυμπιακό με 1-0

Αγρια ομορφιά έχει το φετινό πρωτάθλημα!

Μετά τις ισοπαλίες με τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 1-0 και μετρά τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη.

Η νίκη του Αστέρα κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν, αφού οι Αρκάδες ήταν πολύ καλοί και είχαν και ευκαιρίες και για άλλα γκολ!

Μόλις στο 1’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Καλτσά να σουτάρει και τον Μπαρτόλο να ακολουθεί με κεφαλιά που απέκρουσε με το πόδι ο Τζολάκης.

Στο 10’, ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όμως ο διαιτητής έδειξε κάρτα στον Καλτσά για θέατρο.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 21’, όταν ο Ρεγκίς έκανε το σουτ κι ο Γιαμπλόνσκι άλλαξε την πορεία της μπάλας για να ξεγελάσει τον Τζολάκη.

Στο 37’ ο Κάρμο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσιντώντας έβγαλε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίησε με τον Αστέρα να χάνει ευκαιρίες για το 2-0.

Στο 48’ ο Γιαμπλόνσκι σούταρε διαγώνια, αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε, ενώ στο 50’ ο Μακέντα έπιασε ένα ωραίο σουτ, που βρήκε το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Στο επόμενο λεπτό, ο Αστέρας έχασε νέα ευκαιρία, όταν από σέντρα του Μπαρτόλο, ο Μακέντα έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός πίεσε στο υπόλοιπο διάστημα, αλλά δεν έκανε μεγάλες ευκαιρίες, με εξαίρεση ένα δοκάρι που είχε με κεφαλιά του Ελ Κααμπί στο 84’.

«Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε την Ευρώπη. Άλλο Ευρώπη, άλλο Ελλάδα. Διαφορετικές οι διοργανώσεις. Διαφορετικός ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μας έλειπε η ευστοχία στην τελική προσπάθεια. Δώσαμε χώρο στους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε καλά. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στην αναμέτρηση», είπε μετά το παιχνίδι ο Μεντιλίμπαρ.

Αστέρας : Τσιντώτας, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (72′ Τζανδάρης), Μούμο, Καλτσάς (72′ Άλβαρεζ), Μπαρτόλο, Ρεγκίς (56′ Αλάγκμπε) και Μακέντα

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Αποστολόπουλος (70′ Γιαζίτσι), Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια, Γκαρθία, Στάμενιτς (46′ Εσε), Κωστούλας (70′ Ζέλσον), Μασούρας (46′ Γουίλιαν), Ροντινέι και Γιάρεμτσουκ (56′ Ελ Κααμπί)

*** Μελανό σημείο του αγώνα, ο τραυματισμός του Γιαζίτσι, ο οποίος πάτησε στραβά στο 5ο λεπτο των καθυστερήσεων και γύρισε το γόνατό του. Η πρώτη διάγνωση αναφέρει ότι υπέστη ρίξη χιαστού, οπότε χάνει όλη τη σεζόν.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κουβεντίδης

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202422:10

  Μετά και την ισοπαλία με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Ντιέγκο Αλόνσο… Οι πράσινοι έχουν συγκεντρώσει μόλις 13 βαθμούς σε 9 αγώνες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού δε νιώθει και πολύ άνετα, μετά και τις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202420:08

Με ένα γκολ του Λορέν Μορόν ο Άρης κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ολυμπιακό Στάδιο! Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός ήταν πιο “ζωντανός” σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, οι κίτρινοι κατάφεραν να κρατηθούν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202419:47

«Μπήκα στη λίστα 30 under 30 του Forbes» ανακοίνωσε ο ίδιος ο Εμμανουήλ Καραλής με ανάρτηση στο instagram.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202418:10

Η ΑΕΚ έπαιξε χθες στο PAOK SPORTS ARENA και έχασε από τον ΠΑΟΚ… Μετά το παιχνίδι ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, χωρίς να υπάρξει διευκρίνηση για την απουσία του. Μάλλον ο προπονητής της ΑΕΚ δε θα αισθάνονταν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202415:59

Στα 42 του χρόνια, ο Μαρκόπουλος επιστρέφει στο Ιβανώφειο για πρώτη φορά από 18 χρόνια. Το 2006 είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στον Ηρακλή, στον οποίο είχε ξεκινήσει και την καριέρα του ως αθλητής, αλλά είχε αναγκαστεί να την

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202413:55

  Μεγάλη συζήτηση προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις στο χθεσινό παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο στο Αγρίνιο. Η αποβολή παίκτη του Παναιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο….   Αλλά και το πέναλτι με το οποίο πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα ο

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202419:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή