Αρχική / VIRAL / Ο πρώτος influencer γάτος στην Ελλάδα (VIDEO)

VIRAL

24/10/202414:36

Ο πρώτος influencer γάτος στην Ελλάδα (VIDEO)

Η φήμη του 2,5 ετών Σίμπα έχει εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους σταρ-γάτους για μια κινηματογραφική ταινία στις ΗΠΑ!

Ο πρώτος influencer γάτος στην Ελλάδα (VIDEO)

Γράφει RTHESS DESK

Διάσημος στο Instagram και στο TikTok έγινε ένας γάτος από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης καθώς πρωταγωνιστεί σε χαριτωμένα βιντεάκια και στις δύο πλατφόρμες.

.Ο Σίμπα είναι ο πρώτος γάτος influencer της Ελλάδας και βρίσκεται ανάμεσα στους πιο αναγνωρίσιμους γάτους παγκοσμίως στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα οι ιστορίες του έχουν εκατομμύρια προβολές.

Ο Σίμπα είναι συνηθισμένος στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πηγαίνει κοντά στην κάμερα και συχνά παίζει με το φακό. Ως γάτα, φυσικά αγαπά τον ύπνο και το χουχούλιασμα, οπότε μερικές φορές οι λήψεις φαντάζουν μαραθώνιος.

 

@siba.roman.concla Siba o Λουλουδοφάγος #sibaromanconcladious #funnycatsvideos #strangecats🤭😺😻 ♬ πρωτότυπος ήχος – Siba Roman Concladious

 

 

Ο γάτος είναι 2,5 ετών και η φήμη του έχει εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα ο Σίμπα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους γάτους για μια κινηματογραφική παραγωγή στην Αμερική. Έχει δεχτεί και προτάσεις από κινηματογραφικές παραγωγές να γίνει ο επόμενος τηλεοπτικός γάτος που είναι γνωστός για την εξυπνάδα και τις ζαβολιές του παγκοσμίως.

Τα κατορθώματα του Σίμπα έχουν μεγάλη απήχηση στους νέους ενώ έχει τρελάνει το κοινό του ως τραγουδιστής με την «ερμηνεία» του.

Στο φεστιβάλ για γάτες, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο διαγωνιστικό κομμάτι ο Σίμπα κέρδισε το βραβείο. Οι κηδεμόνες του, ο Κωνσταντίνος Ζαούδας και η σύζυγός του, είναι πολύ περήφανοι για τη διάκριση καθώς για πρώτη φορά πήραν και φρόντισαν γάτα στο σπίτι τους.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS DESK

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

VIRAL

24.10.202410:14

  Το ρεκόρ που της Γαλλίδας Ζαν Καλμάν που πέθανε σε ηλικία 122 ετών φιλοδοξεί να καταρρίψει μια επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, η οποία μοιράστηκε τον αυστηρού υγιεινού τρόπου ζωής που ακολουθεί ενώ έχει βρει σύντροφο που συμμερίζεται τις ανάγκες της.

VIRAL

23.10.202422:08

  Έδωσε λάθος απάντηση σε ποσοστό 100% στη βοήθεια του παίκτη! Στην ερώτηση “Σε ποια χώρα καταλήγει το τούνελ του Μοντ Μπλαν από τη Γαλλία;” ο διαγωνιζόμενος, αν και απέκλεισε σωστά δύο χώρες, κατέφυγε στη βοήθεια του κοινού. Όλοι οι

VIRAL

23.10.202421:47

Μια αμήχανη στιγμή εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» καθώς, ένας νεαρός παίκτης φλέρταρε τη Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκεκριμένα, ο Νίκος ανέφερε ότι σε μερικά χρόνια θα ήθελε να έχει σχέση με μία πανέμορφη κοπέλα. «Όταν λες πανέμορφη, πώς την

VIRAL

23.10.202415:46

Στο «παιχνίδι» με τις κόντρες αυτοκινήτων έχουν μπει πλέον και τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια στο Ρίμπας. Οι κόντρες στην παραλιακή στην Αττική είναι ένα συχνό φαινόμενο που συχνά απασχολεί τις Αρχές. Στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει βίντεο στο οποίο φαίνονται τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια

VIRAL

23.10.202408:58

  Ο διάσημος ράπερ ανέβηκε στη σκηνή προεκλογικής συγκέντρωσης της Κάμαλα Χάρις. Αφού τόνισε την κρισιμότητα των εκλογών στη συνέχεια παρουσίασε τον Μπάρακ Ομπάμα. Ο Έμινεμ αποχωρεί από το βήμα υπό τους ήχους του “Lose Υourself” με τον Μπαράκ Ομπάμα

VIRAL

22.10.202421:07

Πρωταγωνίστρια του περιστατικού μια τεράστια φάλαινα, η οποία κατά την διάρκεια του σόου της, αφόδευσε μέσα στην τεράστια δεξαμενή. Στη συνέχεια, κάνοντας μια εντυπωσιακή βουτιά πιτσίλισε το κοινό με το βρώμικο νερό.   Whale takes a shit at Sea World

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:48

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202416:47

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:39

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή