Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Στον Ανακριτή οι πέντε ανήλικοι

ΕΛΛΑΔΑ

21/10/202410:38

Στον Ανακριτή οι πέντε ανήλικοι

Επιχείρησαν να ληστέψουν συνομηλίκους τους στην Καλαμαριά στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στον Ανακριτή οι πέντε ανήλικοι

 

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου πέρασαν το Σαββατοκύριακο πέντε 13χρονα παιδιά, μαθητές γυμνασίων της Καλαμαριάς κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος συνομηλίκων τους.

 

 

Οι πέντε δεκατριάχρονοι συλληφθέντες το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ βρίσκονταν στην οδό Νικολάου Πλαστήρα πλησίασαν μία ομάδα επτά συνομήλικων τους και, με την απειλή σωματικής βίας, απαίτησαν χρήματα.

Οι ανήλικοι αρνήθηκαν να τα δώσουν και, κατά την αποχώρησή τους, ένας απ’ τους συλληφθέντες χτύπησε κάποιον από την άλλη παρέα, χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν ενώ οι δυο από τους πέντε δήλωσαν διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας από τα κανονικά.

Οι πέντε 13χρονοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό Μέγαρο όπου κρατήθηκαν με εντολή εισαγγελέα και σήμερα οδηγούνται στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε που φοιτούν σε διαφορετικά γυμνάσια έχουν δείξει παραβατική συμπεριφορά στα σχολεία τους κυρίως με νταηλίκια απέναντι στους συμμαθητές τους.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Δέσποινα Κρητικού

Η Δέσποινα Κρητικού από το 1993 μέχρι σήμερα, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στην ΕΡΤ 3, στις εφημερίδες 4η Εξουσία, ΚΕΝΤΡΙ, FREE DAY, ΚΑΡΦΙΤΣΑ, στην TV 100, σε ειδησεογραφικά portals και σε γραφεία Τύπου ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας.

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202413:25

  Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν τις δοκιμαστικές πτήσεις του F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Οι χειρισμοί του σμηναγού Γιώργο Σωτηρίου ανάγκασαν τους Θεσσαλονικείς να κοιτάξουν ψηλά στον ουρανό. Οι δοκιμαστικές πτήσεις έγιναν στο πλαίσιο των προετοιμασιών

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202413:13

  Επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη ενός 14χρονου καθώς και του 13χρονου αδερφού του, σημειώθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δύο μαθητές, στην Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν έναν

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202413:12

  Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε εξετράπη της πορείας και ανετράπη. Το τροχαίο ατύχημα έγινε γύρω στις 12 το μεσημέρι στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Στο

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202412:49

  Έκτακτη διακοπή νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη. Η βλάβη παρουσιάστηκε στις οδούς Φράγκων και Τύπου και σε όλους τους παρακείμενους δρόμους. Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 16:00, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202412:43

  Στη σύλληψη δύο ατόμων που προκάλεσαν φθορές στο Κέντρο Υγείας Σπάτων προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης όταν δύο αδέλφια Ρομά, 29

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202412:26

  Δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε ένας 56χρονος σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,8 έως 2,2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή