Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / 25 Οκτωβρίου: 10 φορές Πρωθυπουργός, οι καμικάζι, ο Πικάσσο, ο Κυράστας και η Φώφη…

ΚΟΣΜΟΣ

25/10/202406:15

25 Οκτωβρίου: 10 φορές Πρωθυπουργός, οι καμικάζι, ο Πικάσσο, ο Κυράστας και η Φώφη…

1917 Με το παλιό ημερολόγιο (7 Νοεμβρίου με το νέο), ξεσπά η Επανάσταση των Μπολσεβίκων, οι οποίοι καταλαμβάνουν τα Χειμερινά Ανάκτορα της Αγίας Πετρούπολης.

Instagram
Φωτ. Instagram

Γράφει RTHESS DESK

 

 

Είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και σαν από ένα κλείσιμο του ματιού της μοίρας, σαν σήμερα, φεύγει από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά που έδωσε την μάχη εναντίον του, γενναία…

 

 

Όπως κάθε τέταρτη Παρασκευή του Οκτωβρίου, είναι Παγκόσμια Ημέρα Σαμπάνιας! Οι φυσαλίδες τιμώνται από το 2009, με … πρόποση του Καλιφορνέζου μπλόγκερ και ειδήμονα των οίνων, Chris Oggenfuss, με μεγάλη καθυστέρηση αν σκεφτεί κανείς οτι την απολάμβαναν από τον 13ο αιώνα στη Γαλλία…

Η σαμπάνια έχει εμπνεύσει και τραγούδια: Champagne Supernova των Oasis, Champagne Problems του Nick Jonas, Swimming in Champagne του Eric Heatherly, Champagne by Mayra του Bruno Martini. Η Champagne brut Goût de Diamant είναι η πιο ακριβή στον κόσμο: κοστίζει 1.5 εκατομμύρια ευρώ αλλά αξίζει κάθε γουλιά!

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών από το 1995 και γιορτάζουν τορτελίνι, ραβιόλι, λαζάνια, σπαγγέτι, πένες – ακόμη και ο φιδές!

Υπάρχουν πάνω από 600 σχήματα και άλλα τόσα ονόματα : vermicelli-μικρά σκουλήκια, rotini-σπιράλ, fusilli, linguini-μικρές γλώσσες, fettuccine-μικροί φιόγκοι, capellini-τριχούλες και ναι, εκτός από τα ιταλικά, ζυμαρικά θεωρούνται και τα κινέζικα Chow Mein και τα γερμανικά Spaetzle! .

Γιορτάζει όμως και η ηλικίας πάνω από 400 ετών, όπερα, επειδή ο Ζορζ Μπιζέ και ο Γιόχαν Στράους γεννήθηκαν 25 Οκτωβρίου του 1838 ο πρώτος και του 1825, ο δεύτερος.

 

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

1925 Διεξάγονται οι πρώτες δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη. Δήμαρχος αναδεικνύεται ο Μηνάς Πατρίκιος.  

1822 Αρχίζει η πρώτη πολιορκία του Μεσολογγίου από τους Ομέρ Βρυώνη και Κιουταχή. 10.000 Τούρκοι και 3 πλοία πολιορκούν την πόλη από ξηρά και θάλασσα. Οι 700 Μεσολογγίτες υπό τους Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, Μάρκο Μπότσαρη, Γεώργιο Κίτσο και Θεοδωράκη Γρίβα αποφασίζουν να αγωνιστούν μέχρις εσχάτων.

1870 Εμφανίζεται το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα. Το Αστεροσκοπείο Αθηνών δέχεται τηλεγράφημα από τη Λευκάδα από τον πλοίαρχο Βατσαξή, που περιγράφει το φαινόμενο χωρίς να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται!

1880 Για 10η φορά, ρεκόρ στην πολιτική ελληνική ιστορία, ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.

1914 Η Μεγάλη Βρετανία, συγχρόνως με την κήρυξη του πολέμου κατά της Τουρκίας, προσαρτεί την Κύπρο.

1917 Κατά το ρωσικό, παλιό ημερολόγιο (7 Νοεμβρίου με το νέο), ξεσπά η Επανάσταση των Μπολσεβίκων, οι οποίοι καταλαμβάνουν τα Χειμερινά Ανάκτορα της Αγίας Πετρούπολης.

1922 Η Ανακριτική Επιτροπή υπό τον Θεόδωρο Πάγκαλο παραπέμπει με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας τον πρώην αρχιστράτηγο της στρατιάς της Μικράς Ασίας, Γεώργιο Χατζηανέστη, τους πολιτικούς Δημήτριο Γούναρη, Νικόλαο Στράτο, Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη, Νικόλαο Θεοτόκη, Γεώργιο Μπαλτατζή, τον υποστράτηγο ε.α. Ξενοφώντα Στρατηγό και τον υποναύαρχο ε.α. Μιχαήλ Γούδα.

1936  Ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Γκαλεάτσο Τσιάνο, υπογράφουν σύμφωνο συμμαχίας και δημιουργούν τον Άξονα Βερολίνου-Ρώμης. Η συμφωνία θα παραμείνει μυστική έως την 1η Νοεμβρίου οπότε ο Ντούτσε την ανακοινώνει σε ομιλία του στο Ντουόμο του Μιλάνο.

1944 Η Ιαπωνία εξαπολύει τις πρώτες επιθέσεις αυτοκτονίας από πιλότους, τους καμικάζι.

1951 Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ επανεκλέγεται πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, σε ηλικία 77 ετών.

1952  Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποκλείει για τρίτη φορά την κομμουνιστική Κίνα. Το 1971 την κάνει δεκτή και αποπέμπει την Ταϊβάν.

1959 Αρχίζει στην Ελλάδα το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής είναι: ΠΑΟΚ – Μέγας Αλέξανδρος 3-2, Πανιώνιος – ΑΕ Νικαίας 3-0, Δόξα Δράμας – Άρης 2-2, Ηρακλής – Απόλλων Αθηνών 0-0, Προοδευτική – Απόλλων Καλαμαριάς 1-0, Παναθηναϊκός – Παναιγιάλειος 2-1, Πανκορινθιακός – Ολυμπιακός 1-0 και Εθνικός Πειραιώς – ΑΕΚ 0-1.

1959  Στη Φαιστό της Κρήτης, η Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή ανακαλύπτει σπουδαίες παραστάσεις θρησκευτικών μινωικών τελετών.

1960 Καταδικάζεται σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών για κατάληψη ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

1979 Στην Ισπανία, το 85% ψηφίζει υπέρ της αυτονομίας της Καταλονίας και των εδαφών των Βάσκων.

1990 Πραγματοποιείται η πρώτη μεταμόσχευση πνεύμονα από ζώντα δότη, στην Καλιφόρνια. Δότρια ήταν μια μητέρα και λήπτρια η 12χρονη κόρη της.

1994 Ποσότητα που ισοδυναμεί με δύο εκατομμύρια βαρέλια διαρρέει από σπασμένο αγωγό πετρελαίου και χύνεται στη ρωσική Αρκτική ζώνη, προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή.

2001 Κυκλοφορούν από τη Microsoft τα Windows XP.

 

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

1881 Πάμπλο Πικάσο, Ισπανός ζωγράφος, χαράκτης, γλύπτης, ποιητής, συνιδρυτής του Κυβισμού. Αντιφρανκικός και κομμουνιστής, υπέγραφε τα πρώτα έργα του ως Ρουίθ Μπλάσκο, αλλά από το 1901 άρχισε να χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας του.

Γεννήθηκε στη Μάλαγα, όπου πήρε τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής από τον ζωγράφο πατέρα του. Η οικογένεια μετακόμισε στη Βαρκελώνη το 1895 και έγινε δεκτός στην τοπική Ακαδημία Καλών Τεχνών, όπου είχε προσληφθεί ο πατέρας του ως καθηγητής. Το 1900 εγκαταστάθηκε στο Παρίσι, στη Μονμάρτρη, το κέντρο της καλλιτεχνικής ζωής.

Το έργο του διακρίνεται στη γαλάζια περίοδο, τη ροζ περίοδο, τον αναλυτικό και τον συνθετικό κυβισμό. Ξεκίνησε να γράφει ποιήματα το 1934 και τα δημοσίευσε σε περιοδικά.

Το διασημότερο έργο του είναι η Γκουέρνικα, η απεικόνιση του Γερμανικού βομβαρδισμού της πόλης. Η δημιουργία του, αποτυπώθηκε σε μια σειρά φωτογραφιών από τη διασημότερη ερωμένη του, τη φωτογράφο Dora Maar.

Κοσμούσε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης για πολλά χρόνια και ο Πικάσο είχε δηλώσει πως δε θα επέστρεφε στην Ισπανία πριν αποκατασταθεί η δημοκρατία. Το 1981 επιστράφηκε και εκτέθηκε στο Casón del Buen Retiro και κατόπιν στο Μουσείο ντελ Πράδο. Το 1992 ο πίνακας μεταφέρθηκε στην οριστική του θέση στο Εθνικό Μουσείο Τέχνης Βασίλισσα Σοφία στη Μαδρίτη.

Το 1966 φιλοξενήθηκε στο Γκραν Παλέ στο Παρίσι μεγάλη έκθεση του 85χρονου τότε Πικάσο, με περισσότερα από 1.000 έργα. Ανάμεσά τους,  «Οι δεσποινίδες της Αβινιόν» που έφερε επανάσταση στη ζωγραφική.

Πέθανε σε ηλικία 92 ετών το 1973 και τάφηκε δίπλα στη σύζυγό του, Ζακλίν Ροκ, στον κήπο του ιδιόκτητου κάστρου του, του Βοβενάργκ.

Στις 4 Μαΐου 2004 ο πίνακας «Garçon à la pipe» πωλήθηκε έναντι 104.000.000 $ σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s.

Πρώτη σύζυγός του ήταν η Ρωσίδα χορεύτρια Όλγα Κοκλόβα. Το 1961, σε ηλικία 79 ετών, παντρεύτηκε την 34χρονη Ζακλίν Ροκ, μοντέλο που απαθανάτισε σε αρκετούς πίνακές του.

Είχε στηρίξει μαζί με άλλους διανοούμενους τον Νίκο Μπελογιάννη, και μάλιστα του αφιέρωσε και έναν πίνακα μετά την εκτέλεσή του.

1975 Γιώργος Τσαλίκης, γεννήθηκε στη Στυλίδα, σπούδασε Ιατρική στη Ρουμανία, είναι παντρεμένος με τη Δώρα Δημητροπούλου και έχουν αποκτήσει τρεις γιους.

Έχει τραγουδήσει με τα μεγαλύτερα ονόματα σε νυχτερινά κέντρα και φωτογραφήθηκε με την Ναόμι Κάμπελ για το εξώφυλλο του περιοδικού Nitro. Οι δίσκοι του έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι ενώ με συναυλίες έχει στηρίξει πολλούς φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς Είναι δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Περιστερίου.

1984 Katie Perry το καλλιτεχνικό όνομα της Katheryn Elizabeth Hudson, του πρώτου ανθρώπου με πάνω από 100 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter, της τραγουδίστριας με τις περισσότερες προβολές στο Youtube: 36 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 19 δισεκατομμύρια προβολές.

Είναι πρέσβειρα της UNICEF ενώ είναι ακτιβίστρια και θερμή υποστηρίκτρια της κοινότητας LGBTQ+ Το Billboard την κατέταξε στο νούμερο 2 των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών του 2014 και νούμερο 1 στις γυναίκες καλλιτέχνες. Έχει πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είναι η μοναδική καλλιτέχνης με 5 diamond τραγούδια (δηλαδή με τουλάχιστον 10.000.000 πωλήσεις το καθένα). Η εμφάνισή της στο ημίχρονο του Superbowl έσπασε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών.

Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ και από το 2016 είναι με τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ.

Εμφανίστηκε στην ταινία «Zoolander 2», το 2016. Το 2017, κυκλοφόρησε συλλογή από παπούτσια με την υπογραφή της. Το 2017 παρουσίασε τα Βραβεία MTV και πήρε 25.000.000 δολάρια για να είναι κριτής στο  American Idol.

Έχει προταθεί για 11 βραβεία Γκράμι, έχει 9 τραγούδια που έχουν φτάσει το Νο. 1 – η 6η γυναίκα με τα περισσότερα Νο. 1 τραγούδια στην ιστορία της μουσικής. Τραγούδησε και στη στέψη του βασιλιά Κάρολου τον περασμένο Μάϊο.

1885  Ιωάννης Πασαλίδης, Έλληνας πολιτικός

1903  Γεώργιος Ανδριανόπουλος, Έλληνας ποδοσφαιριστής και πολιτικός

1913 Κλάους Μπάρμπι, Γερμανός αξιωματικός των SS

1925 Τάκις -Παναγιώτης Βασιλάκης, Έλληνας γλύπτης διεθνούς φήμης

1939  Νίκος Νικολαΐδης, Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος

1947  Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Έλληνας τραγουδοποιός

1952  Γιάννης Κυράστας, Έλληνας ποδοσφαιριστής και προπονητής

ΘΑΝΑΤΟΙ

1993 Βίνσεντ Πράϊς, Αμερικανός ηθοποιός, γνωστός για τη χαρακτηριστική φωνή του και τους ρόλους του σε ταινίες τρόμου.

Είχε συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και σε περισσότερα από 100 κινηματογραφικά έργα. Επιπλέον, υπήρξε συλλέκτης έργων Τέχνης και σύμβουλος σε θέματα Τέχνης, έχοντας πτυχίο Ιστορίας της Τέχνης ενώ ίδρυσε και το «Μουσείο Τέχνης Βίνσεντ Πράις» στην Καλιφόρνια.

Ο ευκατάστατος πατέρας του ήταν πρόεδρος της National Candy Company, αφού ο παππούς του είχε πατεντάρει την πρώτη baking powder την «Dr. Price’s Baking Powder»!

Πρωτοεμφανίζεται στο Λονδίνο με τον ραδιοφωνικό θίασο του Όρσον Γουέλς. Η πρώτη του συμμετοχή σε ταινία τρόμου ήταν το 1939, με την ταινία «Ο Πύργος του Λονδίνου». Πριν τον Ρότζερ Μουρ, ερμήνευσε στο ραδιόφωνο τον Σάιμον Τέμπλαρ στη σειρά «Ο Άγιος»!

Σύντομα «ειδικεύεται» στις ταινίες τρόμου: House of Wax, Η μύγα, Η επιστροφή της μύγας, Ο Δόκτωρ Φάιμπς βγήκε από τον τάφο του, Το Θέατρο του Αίματος.

Η φωνή του ακούγεται, στο πρώτο σόλο άλμπουμ του Alice Cooper, «Welcome to My Nightmare». Τον Οκτώβριο του 1976 ο Πράις εμφανίσθηκε ως γκεστ σταρ σε επεισόδιο του Μάπετ Σώου.

Το 1982 ήταν η φωνή του αφηγητή στην ταινία «Βίνσεντ» του Τιμ Μπάρτον για τον ίδιο και ακούγεται στο ομώνυμο τραγούδι του Μάϊκλ Τζάκσον «Thriller»!

Το 1987 συμπρωταγωνίστησε με τις Μπέτι Ντέιβις, Λίλιαν Γκις και Ανν Σόδερν στην ταινία «Οι φάλαινες του Αυγούστου» και κέρδισε για την ερμηνεία του τη μοναδική υποψηφιότητα για βραβείο στη ζωή του!  Η τελευταία συμμετοχή του σε κινηματογραφική ταινία ήταν ο ρόλος του Εφευρέτη στον «Ψαλιδοχέρη» του Τιμ Μπάρτον.

Ήταν ένας από τους πρώτους διάσημους που εμφανίσθηκαν σε μηνύματα ενημέρωσης για το AIDS. Ήταν επίσης αξιόλογος μάγειρας και συγγραφέας αρκετών βιβλίων μαγειρικής καθώς και οικοδεσπότης τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής με τίτλο «Cooking Pricewise».

Υπέφερε από εμφύσημα, λόγω του οτι ήταν μανιώδης καπνιστής, και από τη νόσο του Πάρκινσον. Πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα στα 82 του. Το ομώνυμο τραγούδι του μουσικού συγκροτήματος Deep Purple, που κυκλοφόρησε το 2013, είναι αφιερωμένο σε αυτόν καθώς ήταν φίλος του συγκροτήματος.

1862 Θεόδωρος Γρίβας, Έλληνας αγωνιστής

1922 Ανδρέας Καρκαβίτσας, Έλληνας συγγραφέας

1994  Ραούλ Τζούλια, Πορτορικανός ηθοποιός

1995  Δημήτρης Μαρούδας, Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός

1973  Αμπέμπε Μπικίλα, Αιθίοπας μαραθωνοδρόμος

2006  Κούλα Αγαγιώτου, Ελληνίδα ηθοποιός

2012  Δημήτρης Μπέης, Έλληνας πολιτικός

2016  Κάρλος Αλμπέρτο Τόρες, Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και προπονητής

2021 Φώφη Γεννηματά. Είχε γεννηθεί 17 Νοεμβρίου 1964. Διετέλεσε πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών και αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Κόρη του Γιώργου Γεννηματά, ιδρυτικού μέλους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε ηλικία 51 ετών ήταν ήδη συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε τρία παιδιά. Πρώτος σύζυγός της ήταν ο Αλέξανδρος Ντέκας και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο Ανδρέας Τσούνης. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2008. Στις 11 Οκτωβρίου 2021 εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, σαν από καπρίτσιο της τύχης την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού…

Η Βουλή ανέστειλε για μια εβδομάδα, ως ένδειξη πένθους, τις εργασίες της. Τον Αύγουστο του 2022 η ελληνική Πολιτεία ξεκίνησε το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για τον προληπτικό έλεγχο του καρκίνου του μαστού. Τον Οκτώβριο του 2022 ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος είχαν διενεργηθεί 40.000 μαστογραφίες και ότι σε 2.411 γυναίκες εντοπίστηκαν ευρήματα εγκαίρως.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS DESK

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΟΣΜΟΣ

25.10.202410:31

Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί εξαπολύθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στον Λίβανο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις δημοσιογράφοι, σύμφωνα με το λιβανικό πρακτορείο ειδήσεων ANI. «Τρεις δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα στη Χασμπάγια», είπε το ANI. «Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν

ΚΟΣΜΟΣ

25.10.202410:04

  «Είναι πανεύκολο. Θα τον απέλυα σε δύο δευτερόλεπτα», δήλωσε χθες, Πέμπτη, ο Τραμπ όταν ερωτήθηκε από τον συντηρητικό παραγωγό podcast Χιου Χιούιτ αν θα έδινε χάρη στον εαυτό του ή θα απέλυε τον Σμιθ. Ο Σμιθ, ο οποίος έχει

ΚΟΣΜΟΣ

24.10.202423:00

  Η Καναδή τραγουδίστρια απένειμε το βραβείο «Spirit of Life» στον πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο της AEG Presents, Τζέι Μαρσιάνο για τη συνεισφορά του στην έρευνα για τον καρκίνο. «Γνωρίζω ότι στην υπέροχη ζωή μας, την οποία γεμίζουν η οικογένεια,

ΚΟΣΜΟΣ

24.10.202422:52

  Η Ιβάνκα Τραμπ πήγε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Μαϊάμι της Φλόριντα, λίγες εβδομάδες αφότου ο πατέρας της, υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι μισεί την Αμερικανίδα σούπερ σταρ της ποπ! Η παρουσία της Ιβάνκα στη

ΚΟΣΜΟΣ

24.10.202422:30

  Σε πρόσφατη συνέντευξή τους, οι παραγωγοί της σειράς αποκάλυψαν ότι η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα πρωταγωνίστρια της σειράς  «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» και παραγωγός, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη χρηματοδότηση της πρώτης ταινίας. «Ήμασταν στην τελευταία εβδομάδα της παραγωγής και είχαμε

ΚΟΣΜΟΣ

24.10.202421:41

  Η βρετανική αστυνομία απηύθυνε σήμερα νέα έκκληση για μάρτυρες, οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνιση μιας γυναίκας και του γιου της που έφυγαν στη Γαλλία και έκτοτε δεν τους ξαναείδε κανείς. Σύμφωνα με την αστυνομία του Κλίβελαντ, η Σάρα Σίσον,

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή