Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ένας εξωγήινος, που ήρθε από σπόντα στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15/10/202423:38

Ένας εξωγήινος, που ήρθε από σπόντα στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Ένας εξωγήινος, που ήρθε από σπόντα στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

 

Μαγικά πράγματα έκανε ο Πόρτερ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς

Όταν ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, πολλοί πίστεψαν ότι ήταν ένα άγαρμπο πρωταπριλιάτικο ψέμα. Το ημερολόγιο, άλλωστε, έδειχνε 1η Απριλίου 2024.
Τελικά, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο, ήταν μια πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε κι έφερε στη Θεσσαλονίκη έναν αστέρα πρώτου μεγέθους, ο οποίος λόγω των προβλημάτων με τη δικαιοσύνη έχασε τη θέση του στο ΝΒΑ και μαζί ένα “διαστημικό” συμβόλαιο με τους Χιούστον Ρόκετς, που προέβλεπε αποδοχές 82,5 εκατομμυρίων δολαρίων για 4 χρόνια!

 

 

 

 

Στα 24 του χρόνια, ο Πόρτερ ήρθε στην Θεσσαλονίκη με μια συμφωνία για… 10.000 δολάρια μέχρι τέλους της σεζόν.
Ο Αμερικάνος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τον ΠΑΟΚ, που του έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξει μπάσκετ και στα λίγα παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα του φρόντισε να αποζημιώσει τον κόσμο.

Στην τελευταία του παράσταση, στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ο Πόρτερ έκανε μαγικά πράγματα, κάνοντας triple double με 23π, 14 ριμπ και 10 ασίστ.

 

 

Στο τέλος του αγώνα, που ήταν ο τελευταίος του στην Ελλάδα σκούπισε τα δάκρυά του με τη φανέλα του! “Αν δεν γυρίσω στο ΝΒΑ, για μένα υπάρχει μόνο μια ομάδα στον κόσμο, ο ΠΑΟΚ” δήλωσε δακρυσμένος.

 

 

 

Στην πραγματικότητα, στη Θεσσαλονίκη ήρθε απλά για να ξαναπαίξει μπάσκετ, ήθελε την ευκαιρία που τότε κανείς στον κόσμο δεν του έδινε!

Ο Αμερικάνος ήθελε να δείξει καλή διαγωγή, να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να επιστρέψει στο ΝΒΑ.
Και τα κατάφερε. Την 1η Ιουλίου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Λος Αντζελες Κλίπερς, έναντι μόλις 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων τον πρώτο χρόνο.

Στα πρώτα φιλικά, ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έδειξε ότι ήταν απλά ένας… εξωγήινος που ήρθε κατά λάθος στη Θεσσαλονίκη!
Στο τελευταίο φιλικό, το χθεσινό με το Ντάλας, ο Πόρτερ έπαιξε 19 λεπτά, με απολογισμό 18 πόντους, με 8/15 σουτ, 5 ριμπ., 6 ασίστ και 3 κλεψίματα.

 

 

Όλα δείχνουν, ότι αν δεν… υποτροπιάσει, ο 24χρονος θα καταφέρει να επιστρέψει σύντομα στο επίπεδο που ήταν πριν ξυλοκοπήσει τη σύντροφό του και αποβληθεί από το ΝΒΑ.

Δείτε τί έκανε ο Πόρτερ στο τελευταίο φιλικό με το Ντάλας εδώ.

 

 

 

 

Του Γιώργου Κουβεντίδη

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

24.10.202400:08

  Μετά από τρεις αγωνιστικές, μόνο δύο ομάδες έχουν κάνει το 3 στα 3, κι αυτές αγγλικές. Η Αστον Βίλα και η Λίβερπουλ, που κέρδισε στη Λειψία με 1-0 με γκολ του Νούνιεζ.         Η Μπαρτσελόνα πέτυχε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23.10.202423:10

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 3 στα 3 στον όμιλό του στο Europe cup, κερδίζοντας και την Σολνόκι από την Ουγγαρία με 82-66, αφού προηγήθηκε μέχρι και με 26π διαφορά.   Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα χάσει την πρώτη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23.10.202422:11

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κέρδιζε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασε στο τέλος, έτσι και σήμερα, ο Άρης έχασε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Χάποελ Ιερουσαλήμ, σήμερα ήταν η Τσεντεβίτα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23.10.202420:22

Την Κυριακής ο ΟΦΗ φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό του, το οποίο ήταν κατάμεστο, η ατμόσφαιρα ήταν ωραία, το παιχνίδι επίσης. Σήμερα η Διαρκής Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας (ΔΕΑΒ) τιμώρησε το γήπεδο του ΟΦΗ με μία αγωνιστική και η ομάδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23.10.202419:49

  Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα η Βικτόρια Πλζεν, η οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ στην Τούμπα (7.45μ.μ.) Οι Τσέχοι έχουν δύο βαθμούς στα πρώτα δύο παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ και ξέρουν ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ,

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23.10.202418:09

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τη θλίψη της για το θάνατο του Γιώργου Μιχαηλίδη, ο οποίος διετέλεσε μέλος των διοικήσεων επί ημερών Θόδωρου Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα.   Αναλυτικά το μήνυμα του ΠΑΟΚ: «Η

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

23.10.202422:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή