Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Δεν θα πέφτει …καρφίτσα απόψε στο «Γ. Καραΐσκάκης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

13/10/202414:15

Δεν θα πέφτει …καρφίτσα απόψε στο «Γ. Καραΐσκάκης»

H στήριξη από το φίλαθλο κοινό της χώρας θα είναι εντυπωσιακή, αφού διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα

Δεν θα πέφτει …καρφίτσα απόψε στο «Γ. Καραΐσκάκης»

Γράφει ThessNews-DESK

 

Η εκπληκτική νίκη επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» ύστερα από μεγαλειώδη εμφάνιση και η συγκίνηση που παραμένει διάχυτη μετά την απίστευτη όσο και τραγική είδηση για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, οδήγησαν σε ακόμη ένα sold out σε εντός έδρας αγώνα της Εθνικής.

 

 

Το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υποδέχεται απόψε (13/10, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του Nations League (League B, 2ος όμιλος) με στόχο την τέταρτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια και η στήριξη από το φίλαθλο κοινό της χώρας θα είναι εντυπωσιακή, αφού διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα, ανακοίνωσε η ΕΠΟ το μεσημέρι της Κυριακής.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους φιλάθλους για την ανταπόκριση που έδειξαν ως προς την αγορά εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδας-Ιρλανδίας στις 13 Οκτωβρίου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εξαντληθούν. Οι φίλες και οι φίλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τιμούν με αυτό τον τρόπο τόσο την Εθνική Ομάδα, όσο και τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς το παιχνίδι αποτελεί τον εν Ελλάδι αποχαιρετισμό στον διεθνή ποδοσφαιριστή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

«Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η άμεση και όσο το δυνατόν πιο ζεστή σύνδεση της Εθνικής με όλους τους Έλληνες και οι γεμάτες εξέδρες στους αγώνες της “γαλανόλευκης” ενισχύουν τους δεσμούς ομάδας και φιλάθλων. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για δύο πλευρές αλλά για έναν ζωντανό και ενιαίο οργανισμό, με ποδοσφαιριστές, προπονητές, μέλη του επιτελείου και φιλάθλους να αποτελούν αναπόσπαστα και άρρηκτα μέρη του».

«Το παραπάνω αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο γεγονός της εξάντλησης των εισιτηρίων του αγώνα με την Ιρλανδία. Το “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι γεμάτο. Η Εθνική Ομάδα θα υποστηριχθεί όπως της αρμόζει και θα αποδοθεί η πρέπουσα τιμή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από κοντά μας».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή