Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΠΑΟΚ : Η υπογειοποίηση και τα… ψιλά γράμματα στο Προεδρικό Διάταγμα για την Νέα Τούμπα

AUTO MOTOSPORTS

18/11/202111:04

ΠΑΟΚ : Η υπογειοποίηση και τα… ψιλά γράμματα στο Προεδρικό Διάταγμα για την Νέα Τούμπα

Η απόφαση του ΠΑΟΚ να ζητηθεί να σταματήσουν οι διαδικασίες της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος για την Νέα Τούμπα μόνο… τυχαία δεν είναι αφού διαπιστώθηκαν κάποιες «ανορθογραφίες».

ΠΑΟΚ : Η υπογειοποίηση και τα… ψιλά γράμματα στο Προεδρικό Διάταγμα για την Νέα Τούμπα

Γράφει 3dsmin@

Η απόφαση του ΠΑΟΚ να ζητηθεί να σταματήσουν οι διαδικασίες της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος για την Νέα Τούμπα μόνο… τυχαία δεν είναι αφού διαπιστώθηκαν κάποιες «ανορθογραφίες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THESSNEWS.GR οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακάλυψαν ότι στα… ψιλά γράμματα του Προεδρικού Διατάγματος υπήρχαν κάποια πράγματα που αφορούσαν κυρίως την υπογειοποίηση και δεν είχαν σχέση με τα όσα συμφωνήθηκαν.

Συγκεκριμένα στο κείμενο του ΠΔ που ετοίμαζαν, προέβλεπαν μεταξύ άλλων και το ότι οι υπογειοποιήσεις θα αποπληρωθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά ενώ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας είχε αναλάβει τόσο δημόσια, όσο και ιδιωτικά την αυτονόητη ευθύνη του συγκεκριμένου έργου.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ζήτησε διακοπή στη διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει και επισήμως – εγγράφως ποιος αναλαμβάνει και ποια ευθύνη για τα έργα γύρω από την Νέα Τούμπα.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος θέλει πλέον να ξεκαθαρίσει την ευθύνη του κάθε φορέα για την χρηματοδότηση των έργων, τόσο του γηπέδου, όσο και του περιβάλλοντα χώρου και αφετέρου στις διευρυμένες δυνατότητες χρήσης γης του εν γένει χώρου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όταν θέλησαν να δουν ακόμα και τα ψιλά γράμματα του ΠΔ που είχε τεθεί προς συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας διαπίστωσαν πως σε αυτό προβλέπεται η χρηματοδότηση των έργων που αφορούν και του περιβάλλοντα χώρου, όπως για παράδειγμα το έργο της υπογειοποίησης, από τον επενδυτή που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση και του γηπέδου.

Στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν αφενός να μην υπάρχουν αστερίσκοι και να είναι ξεκάθαρα όλα τα θέματα χρηματοδότησης. Αρχικά για να μην βαρύνουν όλα τον Ιβάν Σαββίδη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το έργο της υπογειοποίησης είναι από αυτά που αρχικά είχε γνωστοποιηθεί πως θα αναλάβει η Περιφέρεια, με βάση και τη συζήτηση που είχε προηγηθεί ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ και της Περιφέρειας.

Το γεγονός ότι άλλα πράγματα συμφωνήθηκαν και άλλα έχουν περάσει στον φάκελο του ΠΔ ήταν κάτι που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σαφέστατα δεν το περίμεναν. Για αυτό τον λόγο αναγκάστηκαν να φρενάρουν τη διαδικασία έκδοσής του με άλλους όρους από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

AUTO MOTOSPORTS

22.10.202415:13

  Το Renault Group και η Γραμματεία του Ειδικού Απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια, ανακοίνωσαν μια συνεργασία με επίκεντρο την οδική ασφάλεια σε όλο τον κόσμο, που στόχο έχει να παρέχει εκπαίδευση, και να εξελίξει

AUTO MOTOSPORTS

22.10.202414:20

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών των μεσαίων SUV για περισσότερη ευκολία και άνεση στην οδήγηση που θα λύνει τα χέρια των οδηγών, η Ford έρχεται να προσφέρει στην ελληνική αγορά το πιο προηγμένο Kuga όλων των εποχών σε μια κορυφαία,

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202414:28

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή