Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / «Καυστική» ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Αυγενάκη : «Αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό ως παιχνίδι ωμών παρεμβάσεων»

AUTO MOTOSPORTS

16/11/202112:55

«Καυστική» ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Αυγενάκη : «Αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό ως παιχνίδι ωμών παρεμβάσεων»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει στην απόφαση από πλευράς του Λευτέρη Αυγενάκη για την ΕΕΑ και εξέδωσε  «καυστική» ανακοίνωση.

«Καυστική» ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Αυγενάκη : «Αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό ως παιχνίδι ωμών παρεμβάσεων»

Γράφει 3dsmin@

Η ώρα της… ανταμοιβής από τον κρατικό μηχανισμό για την υπόθεση που έκρινε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα το 2019 έφτασε.

Σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία τελικά δεν είναι… και τόσο νέα.

Κι αυτό γιατί στη σύνθεσή της βρίσκουμε τρία πρόσωπα που βρίσκονταν και στην προηγούμενη. Ναι, εκείνη που διασύρθηκε διεθνώς από το CAS στη μεθόδευση που υπήρξε για τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ-Ξάνθης, πετυχαίνοντας τελικά να “ρίξει” τους Ακρίτες, αφού οι Θεσσαλονικείς δικαιώθηκαν πανηγυρικά από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Στα επτά νέα μέλη (θα υπάρχουν κι επτά αναπληρωματικά χωρίς δικαίωμα ψήφου όταν παρίστανται τα τακτικά) που ανακοινώθηκαν λοιπόν, ο Λευτέρης Αυγενάκης διατηρεί στη θέση του προέδρου τον κουμπάρο του, Νίκο Τζουλάκη, ενώ συνεχίζει και ο Ηλίας Αρκούδης, επίσης… εξέχον μέλος της προηγούμενης επιτροπής.

Φυσικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει σε αυτή την απόφαση από πλευράς του Λευτέρη Αυγενάκη και εξέδωσε μια καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ αναφέρει τα εξής :

Ουδεμία έκπληξη προκαλεί η επιβράβευση με έμμισθη παραμονή στην ΕΕΑ του κουμπάρου του υφυπουργού αθλητισμού Νικόλαου Τζουλάκη και του Ηλία Αρκούδη, εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτοφανές φιάσκο της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, που είχε ως αποτέλεσμα την ουσιαστική νόθευση του πρωταθλήματος του 2020 και ως συνέπεια να έχει τεθεί σοβαρό θέμα ακεραιότητας του εν λόγω πρωταθλήματος.

Είναι πια πασιφανές ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο «νταλαβεριών», παιχνιδιών εξουσίας και ωμών παρεμβάσεων. Το ότι συνεχώς επιμένει να «τρώει τα μούτρα του» είναι πια δικό του πρόβλημα και όσων τον επιλέγουν.

Όσοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας δια της ανοχής ή ακόμη και της στήριξής τους, του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει την προσωπική του ατζέντα με ανθρώπους που πρόσβαλαν βάναυσα τους πολίτες της περιοχής τους- και όχι μόνο- , θα κριθούν από τους ψηφοφόρους τους.

Εμείς πέρα από τις δικαστικές δικαιώσεις που απολαμβάνουμε συνεχώς από τη μέρα που η ΕΕΑ αποφάσισε να αντιπαρατεθεί μαζί μας, είμαστε σε αναμονή νέων αποφάσεων της δικαιοσύνης, που θα ολοκληρώσουν τον εξευτελισμό της επιτροπής στα μάτια και του τελευταίου φιλάθλου στη χώρα.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

AUTO MOTOSPORTS

22.10.202415:13

  Το Renault Group και η Γραμματεία του Ειδικού Απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια, ανακοίνωσαν μια συνεργασία με επίκεντρο την οδική ασφάλεια σε όλο τον κόσμο, που στόχο έχει να παρέχει εκπαίδευση, και να εξελίξει

AUTO MOTOSPORTS

22.10.202414:20

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών των μεσαίων SUV για περισσότερη ευκολία και άνεση στην οδήγηση που θα λύνει τα χέρια των οδηγών, η Ford έρχεται να προσφέρει στην ελληνική αγορά το πιο προηγμένο Kuga όλων των εποχών σε μια κορυφαία,

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή