Αφράτη ομελέτα φούρνου με τυρί φέτα.
Υλικά:
250ml γάλα φρέσκο ελαφρύ 1,5% λιπαρά
200γρ. φέτα
8 αυγά
1 κρεμμύδι
3κ.σ. ελαιόλαδο
500γρ. σπανάκι, καθαρισμένο
Αλάτι, πιπέρι
H διαδικασία σύμφωνα με το imommy
1.Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και θρυματίστε την φέτα με τα χέρια.
2.Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σπανάκι, αλατοπιπερώστε και σοτάρετε για περίπου 6 λεπτά.
3.Μεταφέρετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος μαζί με το τυρί.
4.Σε ένα μπολ, χτυπήστε το γάλα με τα αυγά και αλατοπιπερώστε. Περιχύνετε το σπανάκι και με ένα πιρούνι ανακατεύετε όλα τα υλικά.
5.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά.
Φωτογραφία από Nemoel Nemo από το Pixabaybsp;
Comments are closed.