Αρχική / Uncategorized / Formula 1: 1ος ο Piastri με τη McLaren στο Grand Prix του Azerbaijan

Uncategorized

16/09/202408:02

Formula 1: 1ος ο Piastri με τη McLaren στο Grand Prix του Azerbaijan

Formula 1: 1ος ο Piastri με τη McLaren στο Grand Prix του Azerbaijan

Γράφει ThessNews-DESK

Ο πιλότος της McLaren, Oscar Piastri, πήρε τη νίκη στο Bacou του Azerbaijan, οδηγώντας αλάνθαστα, και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ομάδας του, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την εξαιρετική περίοδο φόρμας που βρίσκεται! 2ος τερμάτισε ο πιλότος της Ferrari Charle Leclerc o οποίος είχε κερδίσει την pole position και πανηγύρισε με τη σειρά του την δεύτερη του νίκη στη σαιζόν.

Τρίτος ο George Russel με Mercedes, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Σάινθ και Πέρεζ 1,5 γύρο πριν από το πέσιμο της καρό σημαίας!

 

 

Ο Lando Noris,επίσης με McLaren, ο οποίος αν και ξεκίνησε 15ος, εν τούτοις έδειξε την κλάση του προσπερνώντας με απόλυτη ψυχραιμία τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Max Verstappen, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της McLaren, η οποία διεκδικεί πλέον ξεκάθαρα τον τίτλο των κατασκευαστών μετά από πολλά χρόνια!

Στα High lights του Grand Prix του Azerbaijan,η απίστευτη σύγκρουση των μονοθέσιων του Perez & Sainz, μόλις 1,5 γύρο πριν το τέλος του αγώνα, ενώ αμφότεροι έδιναν μάχη για την 3η θέση του βάθρου των νικητών!

 

 

Παντελής Τζερτζεβέλης

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

24.10.202418:00

Ο κ. Καρακούκης διενέργησε έλεγχο με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και σε πορισματική αναφορά τους προς τις δικαστικές αρχές, απέδωσαν τον θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, σε ασφυξία. Η εκτίμηση των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών οδήγησε εν πολλοίς

Uncategorized

16.10.202412:52

    Σάρκα και οστά παίρνει η συμφωνία Ιταλίας – Αλβανίας.   Προβλέπει την δημιουργία κέντρων βραχείας παραμονής μεταναστών σε δύο περιοχές της Αλβανίας στο Shengjin και στο Gjader που θα στελεχωθούν από ιταλικό προσωπικό. Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών

Uncategorized

14.10.202412:49

  Την ενοχή του πατρός Αντωνίου για σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, ζήτησε η Εισαγγελέας.   Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πατέρα Αντώνιο είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απειλής και ηθικής αυτουργίας στις σωματικές βλάβες.

Uncategorized

14.10.202412:30

  Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε μεταφερθεί μαζί με τη σύζυγό του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα με τραύματα από μαχαίρι.     Σύμφωνα πληροφορίες του kavalapost.gr, οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Uncategorized

14.10.202410:37

  Έκτακτη διακοπή νερού σημειώνεται αυτήν την ώρα στην Πυλαία.   Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών 17ης Νοεμβρίου και Χίου. Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

Uncategorized

13.10.202412:53

  Περισσότεροι από 42.227 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί και 98.464 τραυματίες από την εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου του 2023, ανέφερε σήμερα σε μία ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή