Αρχική / Uncategorized / ΠΑΟΚ: Μήνυμα στους οπαδούς για το αποψινό ματς

Uncategorized

17/08/202411:30

ΠΑΟΚ: Μήνυμα στους οπαδούς για το αποψινό ματς

Κάνει πρεμιέρα σήμερα στη Super League, αντιμετωπίζοντας τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Μήνυμα στους οπαδούς για το αποψινό ματς

Γράφει ThessNews-DESK

Η ΠΑΕ τονίζει ότι “η νέα σεζόν φέρνει αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, με αυστηρότερους κανόνες και ποινές για το παραμικρό λάθος. Απαγορεύεται ρητά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες. Έστω και μία ρίψη αντικειμένου κλείνει αυτόματα το γήπεδο για μία αγωνιστική. Δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα που μπορεί να στερήσει την δύναμη και το πάθος της γεμάτης Τούμπας από την ομάδα μας.” υπογραμμίζει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ- ΠΑΟΚ:

Η Super League 2024-25 κάνει πρεμιέρα στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει την πορεία του για την υπεράσπιση του τίτλου κόντρα στον Πανσερραϊκό. Χρέος όλων μας να στηρίξουμε την ομάδα και να διασφαλίσουμε πως το γήπεδο μας θα μείνει ανοιχτό και θα αποτελέσει για μία ακόμα σεζόν το μεγάλο ατού των παικτών.

Η νέα σεζόν φέρνει αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, με αυστηρότερους κανόνες και ποινές για το παραμικρό λάθος. Απαγορεύεται ρητά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες. Έστω και μία ρίψη αντικειμένου κλείνει αυτόματα το γήπεδο για μία αγωνιστική. Δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα που μπορεί να στερήσει την δύναμη και το πάθος της γεμάτης Τούμπας από την ομάδα μας.

Επίσης αυστηρές είναι οι ποινές και για όποιον προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει στην κατοχή του ονομαστικό εισιτήριο και να έχει κάνει τη διαδικασία μέσω Gov.gr Wallet. Η αστυνομία θα κάνει συνεχείς προελέγχους και στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο και θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο. Kάθε φίλαθλος θα πρέπει να κάνει έγκαιρα ταυτοποίηση και ιδανικά αμέσως με την αγορά του εισιτηρίου του στο Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του συστήματος τις ώρες πριν τον αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν από τις 18:00 προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φιλάθλους, ενώ θα λειτουργεί και το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων, για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο γήπεδο.

Δεν πετάμε αντικείμενα, ερχόμαστε στο γήπεδο με το εισιτήριο μας, προστατεύουμε την ομάδα μας και την Τούμπα και στηρίζουμε τους παίκτες με το πάθος και τη φωνή μας!

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

24.10.202418:00

Ο κ. Καρακούκης διενέργησε έλεγχο με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και σε πορισματική αναφορά τους προς τις δικαστικές αρχές, απέδωσαν τον θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, σε ασφυξία. Η εκτίμηση των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών οδήγησε εν πολλοίς

Uncategorized

16.10.202412:52

    Σάρκα και οστά παίρνει η συμφωνία Ιταλίας – Αλβανίας.   Προβλέπει την δημιουργία κέντρων βραχείας παραμονής μεταναστών σε δύο περιοχές της Αλβανίας στο Shengjin και στο Gjader που θα στελεχωθούν από ιταλικό προσωπικό. Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών

Uncategorized

14.10.202412:49

  Την ενοχή του πατρός Αντωνίου για σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, ζήτησε η Εισαγγελέας.   Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πατέρα Αντώνιο είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απειλής και ηθικής αυτουργίας στις σωματικές βλάβες.

Uncategorized

14.10.202412:30

  Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε μεταφερθεί μαζί με τη σύζυγό του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα με τραύματα από μαχαίρι.     Σύμφωνα πληροφορίες του kavalapost.gr, οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Uncategorized

14.10.202410:37

  Έκτακτη διακοπή νερού σημειώνεται αυτήν την ώρα στην Πυλαία.   Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών 17ης Νοεμβρίου και Χίου. Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

Uncategorized

13.10.202412:53

  Περισσότεροι από 42.227 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί και 98.464 τραυματίες από την εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου του 2023, ανέφερε σήμερα σε μία ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή