Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
Ψήνουμε για λίγο τα αμύγδαλα και την κολοκύθα σε μικρά ζαράκια, λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο και προσθέτουμε το γάλα χλιαρό και τη βανίλια, ενσωματώνουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, τα αυγά, το μπέικιν και σιγά σιγά το αλεύρι. Ρίχνουμε μέσα τη κολοκύθα και τα αμύγδαλα και τα βάζουμε σε σκεύος για κέικ που έχουμε βουτυρώσει και καλύψει με κακάο. Το βάζουμε στον φούρνο για 50 λεπτά στους 160 – 170 βαθμούς. Μόλις κρυώσει το βγάζουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Από το φύλλο της THESSNEWS #73 (30/09/2017-01/10/2017)