Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Π. Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ζήσαμε την επιτυχία» (VIDEO)

ΕΛΛΑΔΑ

31/10/202123:00

Π. Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ζήσαμε την επιτυχία» (VIDEO)

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και θυμήθηκε  τη συμμετοχή της στο «Κλείσε τα μάτια».

Π. Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ζήσαμε την επιτυχία» (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και θυμήθηκε  τη συμμετοχή της στο «Κλείσε τα μάτια».

Aρχικά σημείωσε πως: «θυμάμαι πως στην αρχή, όταν μου το πρότεινε ο Χριστόφορος, δεν ήθελα. Δείλιαζα. Έβαλε την παραγωγό τότε να μου μιλήσει και τελικά ήταν από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Δεν είχα. Δεν ξέρω γιατί δείλιαζα αν και δεν είχα διαβάσει ακόμα το σενάριο. Ίσως με το θέμα, ίσως φοβόμουν ότι είμαι μεγάλη».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Την επιτυχία του σίριαλ την βιώναμε πάρα πολύ έντονα και το καταλαβαίνω τώρα. Σήμερα δεν συμβαίνει αυτό. Όσο και αν έχει επιτυχία ένα σίριαλ, στο 25% ή στο 30% αν θεωρείται αυτό, τότε χτυπούσαμε νούμερα μυθικά και υπήρχε ένας πανικός. Αφού έλεγα ότι κάτι τέτοιο που ζούσαμε εμείς με το «Κλείσε τα μάτια» πρέπει να έζησε και η Βουγιουκλάκη. Τέτοιας έντασης δηλαδή εκδηλώσεις».

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202414:06

  Ο υπουργός Άμυνας θα εκπροσωπήσει αύριο, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου την κυβέρνηση στην παρέλαση στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ο κ. Δένδιας θα παραστεί επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202413:58

  Oι 14 ένοικοι του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής με συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα, όπως ναυτία, ζάλη και εμετούς. Oι πελάτες βρίσκονταν στα δωμάτιά τους. Μόλις άνοιξαν την θέρμανση άρχισαν να μην αισθάνονται καλά, πιστεύοντας ότι

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202413:24

Δύο νεκροί ο τραγικός απολογισμός τροχαίου με μετανάστες στην Ορεστειάδα, το πρωί του Σαββάτου. Το αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγρό.

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202413:00

  Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό σήμερα στις 10:30 το πρωί η 44η Έκθεση Κρητικών Προϊόντων στη ΔΕΘ. Τo ωράριο λειτουργίας για όλες τις ημέρες, εώς και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, θα είναι από τις 10:30 το πρωί

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202412:56

Συνελήφθη μετά τα συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα που εμφάνισαν οι 14 ένοικοι της ξενοδοχειακής του μονάδας στο Λιμνοχώρι του Δήμου Αμυνταίου στην Φλώρινα. Οι 53χρονος συνελήφθη για δύο ασικήματα: Κοινώς επικίνδυνη βλάβη και σωματική βλάβη από αμέλεια.

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202412:45

  Ο άνδρας, όντας υπό την επήρεια μέθης κατά τις βραδινές ώρες της 25ης Οκτωβρίου, είχε διαπληκτισμό με τον ηλικιωμένο πατέρα του. Φέρεται μάλιστα η έντασή να έφτασε σε τέτοιο σημείο που αποπειράθηκε με χρήση σχοινιού να τον πνίξει.  

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή