Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
Βάζουμε τα φασόλια να βράσουν με τον ζωμό! Μόλις βράσουν, προσθέτουμε τον πελτέ, το κριθαράκι, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για άλλα 5 λεπτά και κατεβάζουμε την κατσαρόλα! Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε (κάνουμε κρουτόν) τα ψωμάκια και ρίχνουμε το πέστο. Βάζουμε τη σούπα σε βαθιά πιάτα και προσθέτουμε τα κρουτόν με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Από το φύλλο της THESSNEWS #74 (07/10/2017-08/10/2017)
Comments are closed.