Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Ψωμιάδης: Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κυρίες που κάνουν την ζωή μας σημαντική και όμορφη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

08/03/201918:31

Ψωμιάδης: Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κυρίες που κάνουν την ζωή μας σημαντική και όμορφη

Ψωμιάδης: Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κυρίες που κάνουν την ζωή μας σημαντική και όμορφη

Γράφει ThessNews-DESK

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Η 8Η Μαρτίου μας υπενθυμίζει τον διαρκή σεβασμό και την αγάπη που οφείλουμε όλο το χρόνο στη μάνα, στη σύζυγο και στην κόρη», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Παράλληλα, σημειώνει πως ο Ποντιακός Ελληνισμός την έχει υμνήσει τραγουδώντας: «η μάνα εν κρύο νερό και σο ποτήρι και μπαίνει». Ωστόσο κάνει και μία αναφορά στον Στέλιος Καζαντζίδης αποκαλώντας τον «τιτάνα» και πως έχει ψάλλει «ήσουνα στήριγμα κι η πιο γλυκιά παρέα μου, η πρώτη λέξη μου μάνα κι η τελευταία μου, μάνα μου.»

Μέσα από την ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως « η γυναίκα είναι το θεϊκό δημιούργημα που έπλασε ο Θεός για να νοηματοδοτεί την ανθρώπινη ύπαρξη και παρουσία, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα και όχι μονάχα μια μέρα, όπως η σημερινή».

Επιπλέον, κάνει μία αναφορά στις γυναίκες της οικογενείας του και καταλήγει «Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κυρίες που κάνουν την ζωή μας σημαντική και όμορφη. Αξίζουν τον καθημερινό σεβασμό και την αιώνια ευγνωμοσύνη μας».

Αναλυτικά το μήνυμα του κ.Ψωμιάδη:

Η 8η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ.

Ο Ποντιακός Ελληνισμός την έχει υμνήσει τραγουδώντας: «η μάνα εν κρύο νερό και σο ποτήρι και μπαίνει».

Επίσης ο τιτάνας Στέλιος Καζαντζίδης είχε ψάλλει: «Ήσουνα στήριγμα κι η πιο γλυκιά παρέα μου, η πρώτη λέξη μου μάνα κι η τελευταία μου, μάνα μου.»

Ένας άλλος μεγάλος Έλληνας, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, συνήθιζε να λέει: «Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία αξία».

Η γυναίκα είναι το θεϊκό δημιούργημα που έπλασε ο Θεός για να νοηματοδοτεί την ανθρώπινη ύπαρξη και παρουσία, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα και όχι μονάχα μια μέρα, όπως η σημερινή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί στην μάνα μου, την αείμνηστη Χρυσούλα, την λατρεμένη σύζυγο μου Τζούλια και τις δύο καταπληκτικές κόρες μου την Αλεξάνδρα και τη Χρύσα – Καρολίνα για όσα μου έχουν προσφέρει στην ζωή μου. Χρόνια πολλά στις συνεργάτιδες μου, σε όλες τις γυναίκες της δημοτικής παράταξης μας.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κυρίες που κάνουν την ζωή μας σημαντική και όμορφη. Αξίζουν τον καθημερινό σεβασμό και την αιώνια ευγνωμοσύνη μας.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

  Κυριαρχία Μητσοτάκη και «Νέας Δημοκρατίας» δείχνει η δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στη δεύτερη θέση με σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέταρτη η «Ελληνική Λύση»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202419:40

Την Κατερίνη επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις κυρίως με νέους ανθρώπους, μαθητές και άλλους,

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202417:28

  Αύριο Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 στις 11 π.μ. ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης και της επετείου απελευθέρωσής της. Τη Δευτέρα 28

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

  Πρόκειται για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας των οποίων η αναβάθμιση υπογράφηκε τον Μάρτιο του 2015, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ωστόσο ο εκσυγχρονισμός τους δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα. H εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε έπειτα από τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

  “Εγώ θα είμαι μέλος της αποστολής της διακοινοβουλευτικής επιτροπής διασύνδεσης Αλβανίας – Ε.Ε. Θα εκπροσωπώ το μεγαλύτερο νομικό θεσμό της Ευρώπης, ο κ. Ράμα εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του και το κράτος του. Ελπίζω ότι επιβάλει η αστική ευγένεια, ο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202420:54

  Απαλλαγμένος από την ταλαιπωρία της φυλάκισης των 16 μηνών, ο εκλεγμένος Ευρωβουλευτής Φρέντης Μπελέρης επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και η πρώτη του συνάντηση είναι με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας Θράκης Κώστα Γκιουλέκα. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή