Αρχική / Uncategorized / Nissan X-trail: Στα βουνά με e-4ORCE (Photos & Video)

Uncategorized

17/01/202409:43

Nissan X-trail: Στα βουνά με e-4ORCE (Photos & Video)

Η Nissan φέρνει τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης της μοναδικής τεχνολογίας e-4ORCE στις πίστες σκι της Ευρώπης αυτόν τον χειμώνα, με τη δημιουργία ενός X-Trail e-4ORCE που έχει τροποποιηθεί εκτενώς για ανάγκες διάσωσης στο βουνό

Nissan X-trail: Στα βουνά με e-4ORCE (Photos & Video)

Γράφει ThessNews-DESK

 

Οι τροποποιήσεις στο Nissan X-Trail Mountain Rescue περιλαμβάνουν την αντικατάσταση των τροχών με ερπύστριες, για μέγιστη πρόσφυση σε ολισθηρές πλαγιές, ενώ τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί για να επιτρέπεται η τοποθέτηση φορείου, με σκοπό την μεταφορά τραυματιών σκιέρ στην πλησιέστερη ιατρική μονάδα.

 

 

Εξωτερικά, έχει προστεθεί μια ειδική σχάρα οροφής για να μεταφέρει το ειδικό φορείο και φτυάρια χιονιού. Μια σειρήνα και μια μπάρα με ισχυρούς προβολείς έχουν ενσωματωθεί στην οροφή του X-Trail, όπως επίσης και πρόσθετοι προβολείς στο καπό. Φαρδύτερα φτερά εμπρός και πίσω έχουν ενσωματωθεί για να χωρέσουν τις ερπύστριες, ενώ μπροστά ο προφυλακτήρας έχει τροποποιηθεί για να φέρει βαρούλκο. Ένας ενισχυμένος γάντζος ρυμούλκησης έχει προστεθεί στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα, ενώ στο πλάι έχουν συμπεριληφθεί μαρσπιέ για να διευκολύνουν την πρόσβαση, καθώς το X-Trail έχει ανυψωθεί κατά 23 εκατοστά σε σχέση με την έκδοση δρόμου.

 

 

Η ανάπτυξη και η κατασκευή του X-Trail Mountain Rescue αναδεικνύει το προηγμένο ηλεκτροκίνητο σύστημα τετρακίνησης με δύο μοτέρ e-4ORCE, με το οποίο είναι εξοπλισμένο το X-Trail. Αυτό που ξεχωρίζει το σύστημα από τα παραδοσιακά μηχανικά συστήματα είναι ότι μπορεί να αντιδράσει στα μεταβαλλόμενα επίπεδα πρόσφυσης σε 1/10.000 του δευτερολέπτου, περίπου 1000 φορές πιο γρήγορα από ένα παραδοσιακό σύστημα τετρακίνησης, και μπορεί να προσαρμόσει την κατανομή της ισχύος σε όλους τους τροχούς ξεχωριστά, ανάλογα με την πρόσφυσή τους. Το σύστημα e-4ORCE λειτουργεί αποτελεσματικά για να παρέχει πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες, επιτρέποντας εντυπωσιακά επίπεδα άνεσης σε βρεγμένους αστικούς δρόμους, προαστιακούς, λασπώδεις επαρχιακούς, ή χιονισμένους ορεινούς δρόμους.

 

 

Το X-Trail Mountain Rescue υποστηρίζει μια εκστρατεία σε πέντε ευρωπαϊκά χιονοδρομικά κέντρα με την επωνυμία «Ride Responsibly». Η Nissan θα προωθήσει την υπεύθυνη συμπεριφορά στις πλαγιές με την τοποθέτηση ψηφιακών πινακίδων που ενθαρρύνουν τους φίλους του χιονιού να επιβραδύνουν σε σημεία όπου συναντώνται διαφορετικές πλαγιές για να μειώσουν τον κίνδυνο σύγκρουσης. Όπως οι πινακίδες στο πλάι του δρόμου δείχνουν την ταχύτητα ενός οχήματος, οι πινακίδες αυτές θα παρακολουθούν την ταχύτητα των αναβατών που πλησιάζουν και θα δείχνουν “Ευχαριστώ” για όσους πλησιάζουν με προσεκτική ταχύτητα ή “Slow Down” εάν η ταχύτητα κρίνεται υπερβολική. Το X-Trail Mountain Rescue θα εκτεθεί σε γυάλινη προθήκη στο δημοφιλές ιταλικό χιονοδρομικό κέντρο Cervinia.

 

 

“Η ανάπτυξη του X-Trail Mountain Rescue και η σχετική καμπάνια είναι ένας τολμηρός και καινοτόμος τρόπος για να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να κατανοήσουν τα οφέλη του προηγμένου ηλεκτροκίνητου συστήματος τετρακίνησης e-4ORCE της Nissan. Χιλιάδες λάτρεις των χειμερινών σπορ θα δουν και θα κατανοήσουν την ηρεμία και την ασφάλεια που προσφέρει στο δρόμο το X-Trail εξοπλισμένο με e-4ORCE.” δήλωσε η Coralie Musy, Αντιπρόεδρος, Brand & Customer Experience, Nissan AMIEO (Αφρική, Μέση Ανατολή, Ινδία, Ευρώπη και Ωκεανία).

 

 

Και πρόσθεσε: “Πέρα από την επίδειξη της προηγμένης τεχνολογίας Nissan, η καμπάνια έχει επίσης έναν ευρύτερο σκοπό που είναι να ενθαρρύνει την υπεύθυνη συμπεριφορά μεταξύ της κοινότητας όσων αγαπούν τα χειμερινά σπορ. Η Nissan πηγαίνει πέρα από το συνηθισμένο – τόσο στη χρήση της τεχνολογίας, αλλά και στον ρόλο που παίζει στην κοινωνία».

Δείτε στο βίντεο τον ακραίο έλεγχο και χειρισμό που παρέχει το Nissan X-Trail Mountain Rescue που τροφοδοτείται από την τεχνολογία τετρακίνησης e-4ORCE

 

 

Παντελής Τζερτζεβέλης

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

24.10.202418:00

Ο κ. Καρακούκης διενέργησε έλεγχο με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και σε πορισματική αναφορά τους προς τις δικαστικές αρχές, απέδωσαν τον θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, σε ασφυξία. Η εκτίμηση των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών οδήγησε εν πολλοίς

Uncategorized

16.10.202412:52

    Σάρκα και οστά παίρνει η συμφωνία Ιταλίας – Αλβανίας.   Προβλέπει την δημιουργία κέντρων βραχείας παραμονής μεταναστών σε δύο περιοχές της Αλβανίας στο Shengjin και στο Gjader που θα στελεχωθούν από ιταλικό προσωπικό. Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών

Uncategorized

14.10.202412:49

  Την ενοχή του πατρός Αντωνίου για σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, ζήτησε η Εισαγγελέας.   Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πατέρα Αντώνιο είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απειλής και ηθικής αυτουργίας στις σωματικές βλάβες.

Uncategorized

14.10.202412:30

  Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε μεταφερθεί μαζί με τη σύζυγό του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα με τραύματα από μαχαίρι.     Σύμφωνα πληροφορίες του kavalapost.gr, οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Uncategorized

14.10.202410:37

  Έκτακτη διακοπή νερού σημειώνεται αυτήν την ώρα στην Πυλαία.   Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών 17ης Νοεμβρίου και Χίου. Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

Uncategorized

13.10.202412:53

  Περισσότεροι από 42.227 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί και 98.464 τραυματίες από την εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου του 2023, ανέφερε σήμερα σε μία ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή