Αρχική / Uncategorized / Τέλος το μονοπώλιο UEFA & FIFA: Η European Super League κέρδισε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (Video)

Uncategorized

21/12/202309:41

Τέλος το μονοπώλιο UEFA & FIFA: Η European Super League κέρδισε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (Video)

Ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την δημιουργία της

Τέλος το μονοπώλιο UEFA & FIFA: Η European Super League κέρδισε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (Video)

Γράφει ThessNews-DESK

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της ΕΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε υπέρ της European Super League (ESL), επισημαίνοντας ότι η UEFA και η FIFA ενήργησαν παράνομα προσπαθώντας να εμποδίσουν τη δημιουργία και λειτουργία της. Σύμφωνα με το δικαστήριο, και οι δύο οργανισμοί καταχράστηκαν τη δεσπόζουσα θέση τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά, το δικαστήριο διευκρίνισε ότι η θετική απόφασή του δεν συνεπάγεται απαραίτητα αποδοχή για μια διοργάνωση όπως η ESL. Επομένως, ενώ οι εν λόγω οργανισμοί κρίθηκαν υπεύθυνοι για παραβίαση του ανταγωνισμού, αυτό δεν αποτελεί έγκριση του εν λόγω μοντέλου διοργάνωσης.

 

 

Ο CEO της Α22 Sports Management, της εταρείας που βρίσκεται πίσω από την ESL τόνισε πως: «Έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να διαγωνιστούμε. Το μονοπώλιο της UEFA τελείωσε. Το ποδόσφαιρο είναι ελεύθερο. Οι ομάδες είναι τώρα ελεύθερες από απειλές για τιμωρίακαι ελεύθερες να αποφασίσουν το μέλλον τους. Για τους οπαδούς, προτείνουμε δωρέαν θέαση όλων των αγώνων της λίγκας. Για τις ομάδες, εισοδήματα και έξοδα αλληλεγγύης που θα είναι εγγυημένα».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

25.10.202421:33

    Στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη ο Χρήστος Σταϊκούρας  Ανακοίνωσε την αντικατάσταση 18 λεωφορείων του 2009 με ισάριθμα νεότερα, όλα 12 μέτρων και 100 επιβατών Επίσης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβολο του ΟΑΣΘ Κώστα Ταγγίρη για

Uncategorized

24.10.202418:00

Ο κ. Καρακούκης διενέργησε έλεγχο με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και σε πορισματική αναφορά τους προς τις δικαστικές αρχές, απέδωσαν τον θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, σε ασφυξία. Η εκτίμηση των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών οδήγησε εν πολλοίς

Uncategorized

16.10.202412:52

    Σάρκα και οστά παίρνει η συμφωνία Ιταλίας – Αλβανίας.   Προβλέπει την δημιουργία κέντρων βραχείας παραμονής μεταναστών σε δύο περιοχές της Αλβανίας στο Shengjin και στο Gjader που θα στελεχωθούν από ιταλικό προσωπικό. Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών

Uncategorized

14.10.202412:49

  Την ενοχή του πατρός Αντωνίου για σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, ζήτησε η Εισαγγελέας.   Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πατέρα Αντώνιο είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απειλής και ηθικής αυτουργίας στις σωματικές βλάβες.

Uncategorized

14.10.202412:30

  Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε μεταφερθεί μαζί με τη σύζυγό του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα με τραύματα από μαχαίρι.     Σύμφωνα πληροφορίες του kavalapost.gr, οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Uncategorized

14.10.202410:37

  Έκτακτη διακοπή νερού σημειώνεται αυτήν την ώρα στην Πυλαία.   Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών 17ης Νοεμβρίου και Χίου. Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

thess

Επικαιρότητα

Uncategorized

25.10.202421:33

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή