Αρχική / Uncategorized / Από αύριο (3/11) επαναλειτουργεί η αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης” στο ΟΑΚΑ

Uncategorized

02/11/202315:18

Από αύριο (3/11) επαναλειτουργεί η αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης” στο ΟΑΚΑ

Θα λειτουργήσουν και τα γραφεία διεύθυνσης στο Κεντρικό Στάδιο, καθώς και η υπόγεια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ποδηλατοδρόμιο

Από αύριο (3/11) επαναλειτουργεί η αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης” στο ΟΑΚΑ

Γράφει ThessNews-DESK

Το γνωστοποίησε η διοίκηση του ΟΑΚΑ με σημερινή της ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

“Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών ανακοινώνεται ότι ύστερα από Έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και τη σχετική Απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού, τίθενται επίσημα από αύριο Παρασκευή 3 Νοεμβρίου σε επαναλειτουργία, με ειδικές προϋποθέσεις ασφαλούς διέλευσης για την είσοδο, παραμονή και έξοδο, οι εξής χώροι του ΟΑΚΑ:

Α. Η αίθουσα «Γιώργος Κασιμάτης» στο κεντρικό Στάδιο

Β. Τα γραφεία διεύθυνσης και υπηρεσιών στο κεντρικό Στάδιο

Γ. Η υπόγεια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ποδηλατοδρόμιο.

Στην Έκθεση αναφέρεται ότι κρίνεται «ασφαλής η πρόσβαση και η λειτουργία αυτών των χώρων», με τους απαραίτητους περιορισμούς στη χωρητικότητα της αίθουσας Κασιμάτη -εξαιτίας των ειδικών σημείων εισόδου/εξόδου της- κατά τη διάρκεια προπονήσεων, αγώνων και εκδηλώσεων από τους χρήστες της.

Σύμφωνα με την Έκθεση του ΤΕΕ, οι τρεις παραπάνω χώροι δεν συσχετίζονται ως προς τη στατική τους επάρκεια με τα δύο Στέγαστρα Καλατράβα στο Κεντρικό Στάδιο και το Ποδηλατοδρόμιο.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού, του ΟΑΚΑ και του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο «Ανακαίνιση Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών», παρελήφθη Μελέτη που κατέληγε ότι από το σύνολο των Κατασκευών Καλατράβα, μόνο τα δύο Στέγαστρα -του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου- δεν ανταποκρίνονταν στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται νεότερη Έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης από το ΤΕΕ, σχετικά με την κατάσταση και των υπόλοιπων χώρων που συμπεριλαμβάνονταν στην Μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και με το σύνολο των παρεμβάσεων που θα χρειαστεί να γίνουν προκειμένου να καταστεί ξανά απόλυτα ασφαλής η συνολική χρήση του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου.

Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών έχει ταχθεί στην υπηρεσία του ελληνικού αθλητισμού από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.

Η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και εργαζομένων αποτελούσε και αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διοίκηση του ιστορικού αθλητικού συγκροτήματος, για τον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό, Γιάννη Βρούτση και την Κυβέρνηση συνολικά”.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

25.10.202416:55

«Θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να μπουν τα πατίνια σε μία αυστηρά ελεγχόμενη διαδικασία » σημείωσε ο Δήμαρχος γνωστοποιώντας πως τον επόμενο μήνα θα ψηφιστεί η νέα κανονιστική για τα πατίνια. «Το ενδεχόμενο κατάργησης δεν είναι για μας η

Uncategorized

24.10.202418:00

Ο κ. Καρακούκης διενέργησε έλεγχο με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και σε πορισματική αναφορά τους προς τις δικαστικές αρχές, απέδωσαν τον θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, σε ασφυξία. Η εκτίμηση των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών οδήγησε εν πολλοίς

Uncategorized

16.10.202412:52

    Σάρκα και οστά παίρνει η συμφωνία Ιταλίας – Αλβανίας.   Προβλέπει την δημιουργία κέντρων βραχείας παραμονής μεταναστών σε δύο περιοχές της Αλβανίας στο Shengjin και στο Gjader που θα στελεχωθούν από ιταλικό προσωπικό. Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών

Uncategorized

14.10.202412:49

  Την ενοχή του πατρός Αντωνίου για σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, ζήτησε η Εισαγγελέας.   Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πατέρα Αντώνιο είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απειλής και ηθικής αυτουργίας στις σωματικές βλάβες.

Uncategorized

14.10.202412:30

  Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε μεταφερθεί μαζί με τη σύζυγό του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα με τραύματα από μαχαίρι.     Σύμφωνα πληροφορίες του kavalapost.gr, οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Uncategorized

14.10.202410:37

  Έκτακτη διακοπή νερού σημειώνεται αυτήν την ώρα στην Πυλαία.   Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών 17ης Νοεμβρίου και Χίου. Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή