Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου – Πολύ Γρήγορα Τα Πράγματα Θα Ξεκαθαρίσουν

ΕΛΛΑΔΑ

26/10/202105:45

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου – Πολύ Γρήγορα Τα Πράγματα Θα Ξεκαθαρίσουν

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου – Πολύ Γρήγορα Τα Πράγματα Θα Ξεκαθαρίσουν

Γράφει ThessNews-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Κατακλύζεσαι από αισθήματα αβεβαιότητας κι αυτά σε ωθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ωστόσο, αυτή η διάθεση δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί γρήγορα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Θα μάθεις πολύ σύντομα τι πραγματικά συμβαίνει… και θα είσαι σε θέση να σχεδιάσεις το μέλλον σου με σιγουριά.

 

Ταύρος

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως καλείσαι να αναλάβεις πολλές ευθύνες και θα πρέπει να το κάνεις με μεγάλη ωριμότητα. Αυτό στην πραγματικότητα χρησιμεύει για την αύξηση της αυτοπεποίθησής σου. Θα νιώσεις μάλιστα μεγαλύτερη αισιοδοξία για να συνεχίσεις το έργο σου. Είναι σημαντικό να ακολουθείς πιστά ένα πρόγραμμα, ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι την δουλειά και τον χρόνο σου, με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δίδυμοι

Οι θετικές επιρροές που εκδηλώνονται σήμερα, θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Θα είσαι σε θέση να προχωρήσεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή σου, θα σε χαροποιήσουν καθώς θα προχωράς σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Εκμεταλλεύσου όλη αυτή τη θετική ενέργεια και άδραξε με τα δύο σου χέρια κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται στο δρόμο σου, για να βελτιώσεις τον εαυτό σου.

 

Καρκίνος

Η πίεση που δέχτηκες εδώ και μέρες, σου έχει αποσπάσει πολύ την προσοχή. Το αποτέλεσμα είναι, πως πήρες μια σειρά από βιαστικές αποφάσεις, που αποδείχτηκαν κακές. Το πλανητικό σκηνικό ωστόσο τώρα, σου μεταδίδει θετικές επιρροές. Επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να αποστασιοποιηθείς από τα προβλήματά σου, ώστε να ανακτήσεις την πνευματική διαύγεια και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς ξανά με περισσότερη ενέργεια και να λάβεις τις σωστές αποφάσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζεις.

 

Λέων

Έχεις την τάση να υπερβάλλεις στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, με αποτέλεσμα να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Κάνε ένα σύντομο διάλειμμα, ώστε να αποκτήσεις κάποια αντικειμενικότητα και να σκεφτείς καθαρά τι συμβαίνει στη ζωή σου. Μπορεί κάλλιστα να ανακαλύψεις πως το πρόβλημα ήταν περισσότερο στο μυαλό σου… και πως η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι ονειρευόσουν!

 

Παρθένος

Τα σχέδιά σου συναντούν εμπόδια και καθυστερήσεις σήμερα, κάτι που σε αναστατώνει και σε βγάζει εκτός πορείας. Μην το κάνεις όμως αυτό. Σπάνια τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, χωρίς προβλήματα! Βάλε σε καραντίνα τις απαισιόδοξες τάσεις σου και συνέχισε να προχωράς με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Μην ξεχνάς ότι τα αστέρια είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις, για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

 

Ζυγός

Έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, που δεν μπορείς να δεις καθαρά, λόγω του άγχους σου. Αυτό καθιστά αδύνατο να πάρεις έστω και μια σωστή απόφαση, με αποτέλεσμα πως προς το παρόν… να μην πηγαίνεις πουθενά. Πρέπει να ανασυνταχθείς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σε αποπροσανατολίζει, σε βάζει εκτός πορείας ή πιάνει χώρο στο μυαλό σου. Από εδώ και πέρα, καλά θα κάνεις να μην αφήσεις ποτέ ξανά τα πράγματα για την τελευταία στιγμή… γιατί γνωρίζεις πως αυτό, οδηγεί μόνο σε αδιέξοδο.

 

Σκορπιός

Νιώθεις μεγάλη αυτοπεποίθηση σήμερα κι αυτό σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου! Ξέρεις τι θέλεις και είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Αυτό σου επιτρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε ταλέντο σου, ώστε να βρεις τελικά την επιτυχία και την ευτυχία που αναζητάς. Στα ζώδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

 

Τοξότης

Να είσαι πολύ προσεκτική σήμερα. Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στο να κάνεις λάθη στην κρίση σου, όπως και σε λανθασμένες αποφάσεις που θα τις αντιληφθείς, μόνο όταν είναι ήδη πολύ αργά! Όταν θα είσαι ήδη αντιμέτωπη με ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα. Μείνε σε εγρήγορση και προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν παγίδες. Μελέτησε κάθε σου κίνηση, ειδικά όταν πρόκειται για την καριέρα σου. Αν συγκρατήσεις τα νεύρα σου και ακολουθήσεις τη λογική, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 

Αιγόκερως

Νιώθεις ιδιαίτερα δυνατή και δημιουργική σήμερα! Αυτό σου επιτρέπει να βάλεις ένα τέλος σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ωστόσο, μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πάρεις βιαστικές και λανθασμένες αποφάσεις. Πρέπει να είσαι προσεκτική με τους άλλους, γιατί μπορεί να πεις και να κάνεις πράγματα, που θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

 

Υδροχόος

Είσαι πρόθυμη να μοιραστείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, συζητώντας με άτομα που εμπιστεύεσαι σήμερα. Κι αυτό, γιατί θέλεις να μάθεις τι πιστεύουν και αν έχουν κάποια συμβουλή να σου δώσουν. Όλα καλά και άγια… αλλά προσπάθησε να μην αφήσεις τις απόψεις κανενός να σε επηρεάσουν αδικαιολόγητα.

 

Ιχθύες

Η πίεση των τελευταίων ημερών σε έχει βγάλει εντελώς εκτός τροχιάς κι έχει δημιουργήσει καθυστέρηση στην υλοποίηση των στόχων σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη μπροστά σ’ αυτά τα προβλήματα. Δράσε στρατηγικά και θα τα καταφέρεις. Από εδώ και πέρα, καλά θα κάνεις να μην τα αφήνεις όλα, για την τελευταία στιγμή.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202421:00

  Από ώρα 10.30΄ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:   Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη. Παύλου Μελά, στο τμήμα της

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202420:35

  Συνεχίζεται το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα, που ήρθε στην επικαιρότητα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:50

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 7 σήμερα  το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στο Παγγαίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει οξιές, πάνω από τη Νικήσιανη, κοντά σε μονοπάτι. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές.  

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:10

  Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Ως

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:48

  Τη ζωή του από πνιγμό κατάποσης έχασε νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά. Πάρα τις αρχικές προσπάθειες της μητέρας του, δεν μπόρεσε να βοηθηθεί. ‘Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:32

  Σημείο συνάντησης της παράδοσης και της βυζαντινής αγιογραφίας με τη νεωτερική δυτικοευρωπαϊκή ζωγραφική χαρακτήρισε την έκθεση «Εικαστικό ταξίδι στο ‘Αγιον Όρος» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εγκαινιάζοντάς την στην Αγιορειτική Εστία. «Παράδοση και νεωτερικότητα αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν σε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή