Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Ματίκα και Ιορδανίδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Το σοκ ήταν μεγάλο»

ΕΛΛΑΔΑ

24/10/202115:00

Ματίκα και Ιορδανίδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Το σοκ ήταν μεγάλο»

O Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα παραχώρησαν συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή  “Χαμογέλα και πάλι” και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ματίκα και Ιορδανίδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Το σοκ ήταν μεγάλο»

Γράφει ThessNews-DESK

O Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα παραχώρησαν συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή  “Χαμογέλα και πάλι” και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είμαστε άλλοι άνθρωποι μετά τον ερχομό των παιδιών. Αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία», ανέφερε αρχικά  ο Τάσος Ιορδανίδης, ενώ η Θάλεια Ματίκα πρόσθεσε πως  «εγκαταλείπεις το εγώ με τα παιδιά. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις πίσω και να έχεις υπομονή».

Ο  Τάσος Ιορδανίδης για το metoo σημείωσε: «Τα στόματα που πρέπει να ανοίγουν, είναι αυτά που έχουν βιώσει βία. Να πάρουν θάρρος και άλλοι χώροι. Μετά τις καταγγελίες, εύχομαι άνθρωποι που αισθάνονταν αδύναμοι να έχουν πάρει δύναμη. Γνωρίζουμε και τους δύο ηθοποιούς που είναι στη φυλακή. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δάσκαλός μου στο Εθνικό. Αισθανόμαστε άσχημα να αναφερόμαστε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί πίσω από αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν οικογένειες. Αν ήταν το παιδί μου θύμα, θα αντιδρούσα με βία. Επομένως καλό είναι να ανοίγουν τα στόματα και να μη μένουν οι σκελετοί στη ντουλάπα να κροταλίζουν».

Η Θάλεια Ματίκα είπε από την πλευρά της: «Με το metoo έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα επιφέρει. Είναι πολύ νωπά τα γεγονότα με τις καταγγελίες. Επειδή είχα αποστασιοποιηθεί πολλά χρόνια από τον Πέτρο Φιλιππίδη, το σοκ ήταν συνολικό. Όσο πιο βαριά τα αδικήματα, τόσο πιο μεγάλο το σοκ».

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι «είχαμε μια διαπροσωπική σχέση η οποία για κάποιους λόγους έχει λήξει πριν από εννιά χρόνια. Όταν ακούς, όμως, ότι κατηγορείται για βιασμούς, δεν μπορεί να μη σε αγγίξει. Παθαίνεις ένα σοκ».

Η Θάλεια Ματίκα εξήγησε: «Ο λόγος ήταν καθαρά και μόνο επαγγελματικός, και δε θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», ενώ σχετικά με δηλώσεις της ότι έχει δεχτεί bullying στο θέατρο από γνωστό σκηνοθέτη ξεκαθάρισε ότι «καταλαβαίνω ότι ο συνειρμός μπορεί να παραπέμπει στο Φιλιππίδη, αλλά όχι, δεν ήταν εκείνος».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202421:00

  Από ώρα 10.30΄ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:   Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη. Παύλου Μελά, στο τμήμα της

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202420:35

  Συνεχίζεται το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα, που ήρθε στην επικαιρότητα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:50

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 7 σήμερα  το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στο Παγγαίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει οξιές, πάνω από τη Νικήσιανη, κοντά σε μονοπάτι. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές.  

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:10

  Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Ως

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:48

  Τη ζωή του από πνιγμό κατάποσης έχασε νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά. Πάρα τις αρχικές προσπάθειες της μητέρας του, δεν μπόρεσε να βοηθηθεί. ‘Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:32

  Σημείο συνάντησης της παράδοσης και της βυζαντινής αγιογραφίας με τη νεωτερική δυτικοευρωπαϊκή ζωγραφική χαρακτήρισε την έκθεση «Εικαστικό ταξίδι στο ‘Αγιον Όρος» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εγκαινιάζοντάς την στην Αγιορειτική Εστία. «Παράδοση και νεωτερικότητα αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν σε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή