Αρχική / Uncategorized / Οι ειδήσεις στις 14.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (15/12/22)

Uncategorized

15/12/202212:06

Οι ειδήσεις στις 14.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (15/12/22)

Οι ειδήσεις στις 14.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (15/12/22)

Γράφει ThessNews-DESK

Συναγερμός στην Αστυνομία, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο κάλεσε στο 100 γύρω στις 13:00 αναφέροντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σχολικό συγκρότημα.

Εκκενώθηκε το κτίριο..

Σύνοδος Κορυφής σήμερα των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες με επίκεντρο το πλαφόν στο φυσικό αέριο.

“Είμαστε κοντά στο να μπορέσουμε να επιβάλουμε ένα ανώτατο πλαφόν” δήλωσε προσερχόμενος ο πρωθυπουργός.

 

 

Πριν από την έναρξη της συνόδου ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με την Ιταλίδα ομόλογό του Τζόρτζια Μελόνι.

Την ενημέρωσε για τις εξελίξεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο ενημερώνοντάς την για την επιθετική ρητορική της Άγκυρας.

Απόλυτη καταδίκη στο «μνημόνιο κατανοήσεως» μεταξύ Τουρκίας και μεταβατικής κυβέρνησης της Λιβύης, από τον ύπατο εκπρόσωπο  της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ. Εστείλε επιστολή  στον  Νίκο Δένδια σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Η θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι απολύτως σαφής, τονίζει -μεταξύ άλλων- στην επιστολή του ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.

Νέα πρόκληση Ερντογάν και Αξιωματούχων της Άγκυρας. Εντάσσουν τους Ρομά της Θράκης στην «τουρκική μειονότητα». Σφοδρή αντίδραση απο τον Σύλλογο Γυναικών ΡΟΜΑ Δροσερού Ξάνθης.  Είμαστε Έλληνες πολίτες με διαφορετική γλώσσα, κουλτούρα και πολιτισμό  Στόχος μας να παρεμποδίσουμε τις επίμονες προσπάθειες εκτουρκισμού του οικισμού Ρομά από παράγοντες του Τούρκικου Προξενείου» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

… Οδύνη στην κηδεία του 16χρονου Ρομά.

Με λουλούδια και μουσική όπως ορίζουν τα έθιμά τους, τον συνόδευσαν η οικογένειά του και πλήθος κόσμου στην τελευταία του κατοικία.

Στα κοιμητήρια Ευόσμου βρέθηκε και ο γ.γ καταπολέμησης της φτώχειας του υπουργείου Εργασίας Γιώργος Σταμάτης.

 

 

Τον λόγο τον έχει πλέον η δικαιοσύνης δήλωσε ο Β. Πάντζος πρόεδος της συνομοσπονδίας Ρομά.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΘ ούτε σήμερα αναμένεται απόφαση από το δικαστικό συμβούλιο για την προφυλάκιση ή μη του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο.

 

… Νέες αποκαλύψεις από την ομολίγια του συντρόφου της Εύας Καϊλή στο Qatargate φέρνει η Corriere della Sera  Ο Τζιόρτζι ήθελε να αγοράσει κότερο από  Εμίρη για να κάνει ταξίδια με την Εύα και την κόρη τους.

Η βελγική Le Soir αποκαλύπτει μέρος της απολογίας του 35χρονου

«Έκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν», φέρεται να είπε ο Τζόρτζι στους Βέλγους δικαστές, ομολογώντας την εμπλοκή του.

Είπε ότι το έκανε από υποχρέωση στον Παντσέρι που τον έβαλε στην πολιτική.

Ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής ήταν αυτός που έφερε στον Τζόρτζι στις Βρυξέλλες δίνοντάς του μία θέση στο γραφείο του κάνοντας την πρακτική του.

Δήλωσε μετανιωμένος και παράλληλα ανακουφισμένος που έβγαλε αυτό το βάρος από τη συνείδησή του.

Προσπάθησε να προστατεύσει τη σύντροφό του, ζητώντας την αποφυλάκισή της.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Παντσέρι χθες προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους.

Η Εύα Καϊλή θα απολογηθεί στις 22 Δεκεμβρίου, μετά την αναβολή που έλαβε χθες. Μέχρι τότε παραμένει προφυλακισμένη.

“Υπάρχουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες…. σε καμία δεν είναι η κ. Καϊλή” δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

 

 

… Η ακρίβεια πρώτη πηγή ανησυχίας των πολιτών σύμφωνα με τις Τάσεις της MRB για τον Δεκέμβριο.

Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Πιστεύουν ότι τα αίτια αφορούν στο τρόπου που λειτουργεί η ελληνική αγορά και στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Μόνο τρεις στους 10 πιστεύουν ότι τα αίτια είναι εξωγενή.

Η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ πέφτει στις 5,9 μονάδες από 6,1 το Νοέμβριο και 7,2% τον περασμένο Ιούλιο.

 

… Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης μονοκατοικίας που πυροβόλησε στο πόδι διαρρήκτη που προσπαθούσε να εισβάλει στη μονοκατοικία του στο Νέο Ρύσιο

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν τις 19:00. Ο διαρρήκτης από την Αλβανία 37 ετών.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

24.10.202418:00

Ο κ. Καρακούκης διενέργησε έλεγχο με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και σε πορισματική αναφορά τους προς τις δικαστικές αρχές, απέδωσαν τον θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, σε ασφυξία. Η εκτίμηση των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών οδήγησε εν πολλοίς

Uncategorized

16.10.202412:52

    Σάρκα και οστά παίρνει η συμφωνία Ιταλίας – Αλβανίας.   Προβλέπει την δημιουργία κέντρων βραχείας παραμονής μεταναστών σε δύο περιοχές της Αλβανίας στο Shengjin και στο Gjader που θα στελεχωθούν από ιταλικό προσωπικό. Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών

Uncategorized

14.10.202412:49

  Την ενοχή του πατρός Αντωνίου για σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, ζήτησε η Εισαγγελέας.   Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πατέρα Αντώνιο είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απειλής και ηθικής αυτουργίας στις σωματικές βλάβες.

Uncategorized

14.10.202412:30

  Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε μεταφερθεί μαζί με τη σύζυγό του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα με τραύματα από μαχαίρι.     Σύμφωνα πληροφορίες του kavalapost.gr, οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Uncategorized

14.10.202410:37

  Έκτακτη διακοπή νερού σημειώνεται αυτήν την ώρα στην Πυλαία.   Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών 17ης Νοεμβρίου και Χίου. Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

Uncategorized

13.10.202412:53

  Περισσότεροι από 42.227 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί και 98.464 τραυματίες από την εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου του 2023, ανέφερε σήμερα σε μία ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή