Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / «ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ»: Η ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο

ΕΛΛΑΔΑ

17/10/202109:15

«ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ»: Η ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο

Στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», η δράση εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικούς κόσμους, που κινούνται ο ένας στην κρητική παράδοση και ο άλλος σε ένα παράλληλο σύμπαν.

«ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ»: Η ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο

Γράφει ThessNews-DESK

Στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», η δράση εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικούς κόσμους, που κινούνται ο ένας στην κρητική παράδοση και ο άλλος σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Με σεναριακή μαεστρία και κινηματογραφική σκηνοθετική ματιά, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης πλέκει μία πρωτόγνωρη, νεανική, μεταφυσική ιστορία κάθε Κυριακή στις 22:30, στο MEGA.

 

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Επεισόδιο 4 (Κυριακή 17 Οκτωβρίου)

Τίτλος Επεισοδίου: «Η Αρπαγή»

 

Το χάρισμα του Γιώργου έχει πια αποκαλυφθεί και διχάζει την ομάδα των Κομάντων. Η Λουλού τον θεωρεί υπερόπλο, ενώ ο Σήφης αρχίζει να τον φοβάται και θέλει να τον διώξουν από την ομάδα. Η απόφαση όμως είναι δική της, αφού αναλαμβάνει την αρχηγεία των Κομάντων.

Ο Βασίλης γίνεται έξαλλος, όταν μαθαίνει ότι τα παιδιά πήγαν πάλι στο Άσραμ. Οι αυξανόμενες, όμως, διενέξεις μεταξύ των χωριανών δεν του επιτρέπουν να επιληφθεί του θέματος.

Σύντομα, ανακαλύπτει ότι η κόντρα δύο οικογενειών του χωριού, των Δρακάκηδων και των Καζάκηδων, κρατάει αιώνες και το χωριό, για ακόμα μία φορά, έχει μοιραστεί στα δύο.

Ο Νεκτάριος πείθει τη Ναυσικά να πάνε για σκοποβολή με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η ‘Ιρις χάνεται μέσα στη σπηλιά του βουνού, αναζητώντας τον Μπάμπα Μπομπ και έρχεται αντιμέτωπη με το αόρατο τέρας στη «φωλιά» του.

Οι Δράκοι χρησιμοποιούν ξανά τις δυνάμεις του Ντόντου για να ληστέψουν ένα πολύτιμο κειμήλιο, ένα τουφέκι από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης.  Όμως, ο Δρακο-Μιχάλης δεν έχει αποκαλύψει ολόκληρο το σχέδιό του:  προς έκπληξη όλων, απαγάγει την ιδιοκτήτρια του ιστορικού όπλου, Μαριάννα Καλογρίδη.

Τα Κομάντα επιστρέφουν στην παράγκα της Βενετίας και κάνουν μια ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο του Άη-Γιώργη.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202421:00

  Από ώρα 10.30΄ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:   Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη. Παύλου Μελά, στο τμήμα της

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202420:35

  Συνεχίζεται το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα, που ήρθε στην επικαιρότητα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:50

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 7 σήμερα  το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στο Παγγαίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει οξιές, πάνω από τη Νικήσιανη, κοντά σε μονοπάτι. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές.  

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:10

  Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Ως

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:48

  Τη ζωή του από πνιγμό κατάποσης έχασε νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά. Πάρα τις αρχικές προσπάθειες της μητέρας του, δεν μπόρεσε να βοηθηθεί. ‘Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:32

  Σημείο συνάντησης της παράδοσης και της βυζαντινής αγιογραφίας με τη νεωτερική δυτικοευρωπαϊκή ζωγραφική χαρακτήρισε την έκθεση «Εικαστικό ταξίδι στο ‘Αγιον Όρος» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εγκαινιάζοντάς την στην Αγιορειτική Εστία. «Παράδοση και νεωτερικότητα αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν σε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή