Αρχική / Uncategorized / Οι ειδήσεις στις 14.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη (26/05/2022)

Uncategorized

26/05/202211:03

Οι ειδήσεις στις 14.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη (26/05/2022)

Οι ειδήσεις στις 14.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη (26/05/2022)

Γράφει ThessNews-DESK

Ενταση και επεισόδια στο ΑΠΘ ανάμεσα σε αστυνομία και μέλη φοιτητικών συλλόγων με αφορμή την επανέναρξη των εργασιών στο στέκι βιολογικού.

Απο τα επεισόδια τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας φοιτητής διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο.

Την  ανησυχία της  για τα επεισόδια εξέφρασε η Κοσμητόρισα της Σχολής Θετικών  Eπιστημών Χαρά Χαραλάμπους

 

 

 

Μάλιστα την ώρα των δηλώσεων  προπυλάκισαν  ζητώντας να φύγει η αστυνομία απο το ΑΠΘ

 

 

Κόντρα στον ΟΑΣΘ με αφορμή τη συλλογική σύμβαση εργασίας των εργαζόμενων

Μάχη ανάμεσα σε εργαζόμενους διοίκηση και υπουργείου με τους επιβάτες να ταλαιπωρουνται

Έληξε η σημερινή στάση εργασιας  Νεα 24ωρη προανήγγειλε ο προέδρος των εργαζομένων μέσω του ΡΘ

 

 

 

Στην εκτίμηση ότι είναι θέμα το πολύ 4ων εβδομάδων για να κλείσει το θέμα προχώρησε μιλώντας στο ΡΘ ο γ.γ του υπουργείου Μεταφορών Γιάννης Ξηφάρας. Στηλίτευσε τη στάση των συνδικαλιστών.

Εμείς ρίχνουν νερό στο κρασί ενώ άλλοι ρίχνουν φωτιά, ανέφερε.

 

Κάποιοι μας κοροϊδεύουν δήλωσε στο ΡΘ ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιάννης Δήμκας. Προανήγγειλε 24ωρη απεργία από βδομάδα.

 

 

.

… Στην υπόλοιπη επικαιρότητα….. Βολές και από τη Ρωσία δέχθηκε η χώρα μας. Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα μίλησε για ένταξη της Ελλάδας στο «αντιρωσικό μέτωπο της Δύσης».

“Οξύνεται τις διμερείς σχέσεις και γι’ αυτό η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη” απάντησαν διπλωματικές πηγές του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

… Συνεχίζει το παζάρι η Τουρκία για την ένταξη Σουηδίας- Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ. Καμία ένταξη μέχρι να ικανοποιηθούν οι ανησυχίες μας λέει ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας.

Σε ρόλο διαμεσολαβητή ο Ε. Μακρόν. Ο Γάλλος πρόεδρος θα συνομιλήσει σήμερα στις 11:30 με τον Ταγίπ Ερντογάν.

… Στο μέτωπο της πανδημίας. Αίρεται η χρήση μάσκας από την 1η Ιουνίου σε σχολεία και πανεπιστήμια. Παραμένει η υποχρεωτικότητά της κατά τη διάρκεια των εξετάσεων κάθε είδους.

Το ενδεχόμενο να χρειαστεί να εμβολιαστεί με ακόμη μια δόση εμβολίου κατά του κοροναϊού, μερίδα πολιτών, εξετάζουν οι ειδικοί, σύμφωνα με όσα είπε ο Καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης.

Μίλησε για όσους είναι άνω των 65 ετών.

… Στη Θεσσαλονίκη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Στη μία θα επισκεφθεί την Μονή Βλατάδων στην Άνω Πόλη και το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΑΠΘ προς τιμήν του.

Αύριο θα επισκεφθεί το ΥΜΑΘ και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Άγιον Όρος.

… 14χρονη μαθήτρια πήρε τρία σάντουιτς από οβελιστήριο στους Ν. Επιβάτες Θεσσαλονίκης και έφυγε χωρίς να πληρώσει. Την κυνήγησε ο ιδιοκτήτης και την χτύπησε. Αμφότεροι πήγαν αυτοβούλως στο Α.Τ.

Η 14χρονη υπέβαλε μήνυση και ο 37χρονος συνελήφθη. Το κίνητρό της παραμένει άγνωστο.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

Uncategorized

24.10.202418:00

Ο κ. Καρακούκης διενέργησε έλεγχο με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα και σε πορισματική αναφορά τους προς τις δικαστικές αρχές, απέδωσαν τον θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας, σε ασφυξία. Η εκτίμηση των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών οδήγησε εν πολλοίς

Uncategorized

16.10.202412:52

    Σάρκα και οστά παίρνει η συμφωνία Ιταλίας – Αλβανίας.   Προβλέπει την δημιουργία κέντρων βραχείας παραμονής μεταναστών σε δύο περιοχές της Αλβανίας στο Shengjin και στο Gjader που θα στελεχωθούν από ιταλικό προσωπικό. Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών

Uncategorized

14.10.202412:49

  Την ενοχή του πατρός Αντωνίου για σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, ζήτησε η Εισαγγελέας.   Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πατέρα Αντώνιο είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απειλής και ηθικής αυτουργίας στις σωματικές βλάβες.

Uncategorized

14.10.202412:30

  Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που είχε μεταφερθεί μαζί με τη σύζυγό του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα με τραύματα από μαχαίρι.     Σύμφωνα πληροφορίες του kavalapost.gr, οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Uncategorized

14.10.202410:37

  Έκτακτη διακοπή νερού σημειώνεται αυτήν την ώρα στην Πυλαία.   Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών 17ης Νοεμβρίου και Χίου. Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

Uncategorized

13.10.202412:53

  Περισσότεροι από 42.227 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί και 98.464 τραυματίες από την εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου του 2023, ανέφερε σήμερα σε μία ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή