Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Οι ειδήσεις στις 13:00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ

04/05/202210:10

Οι ειδήσεις στις 13:00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη

Οι ειδήσεις στις 13:00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη

Γράφει ThessNews-DESK

… Τέλος το ρωσικό πετρέλαιο για την Ε.Ε. Καταργείται η προμήθεια ρωσικού αργού πετρελαίου μέσα στους επόμενους έξι μήνες και διυλισμένου έως το τέλος του έτους, ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της Κομισιόν, παρουσιάζοντας το νέο πακέτο κυρώσεων προς τη Ρωσία.

Άλμα στις ευρωπαϊκές τιμές ενέργειας. 7% πάνω οι τιμές του φυσικού αερίου στα 106,75 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Άνοδος 5% στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα 216 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Την ανιούσα τραβά και το πετρέλαιο. Άνοδος 3,42% καταγράφει το Brend φτάνοντας τα 108 δολάρια το βαρέλι.

Η ανακοίνωση της προέδρου της Κομισιόν…..

 

 

 

 

… Καίνε οι τιμές στην αντλία. Ξεπερνά και τα 2,10 ευρώ το λίτρο.

Παράταση στην επιδότηση καυσίμων προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

 

 

 

 

… Προ των πυλών οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για τη νέα παρέμβαση στο ρεύμα. Αναμένονται την επόμενη εβδομάδα πριν την αναχώρηση Μητσοτάκη για Ουάσιγκτον.

“Δεν θα ξαναέρθουν τέτοιοι λογαριασμοί ρεύματος”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

 

 

Είπε ότι θα περιμένουν και τα στοιχεία από τη ΡΑΕ υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν υπερκέρδη σαν αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

… Για ρήτρα Μητσοτάκη έκανε λόγο μιλώντας στο ΡΘ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Μόνη λύση να φύγει η κυβέρνηση, σημείωσε.

 

 

 

 

… Τροπολογία για την προστασία καταναλωτών και επιχειρήσεων από τις εντολές διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προβλέπει την απαγόρευση διακοπής μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση επί των αγωγών για τη ρήτρα αναπροσαρμογής και να γίνει άμεση επανασύνδεση του ρεύματος.

… Πίσω στο νέο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας.

Στο στόχαστρο μπαίνουν υψηλόβαθμοι στρατιωτικών που διέπραξαν εγκλήματα πολέμου και έξοδο από το διατραπεζικό σύστημα Swift της SberBank – της μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας και για δύο άλλες μεγάλες τράπεζες.

Και ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, ο πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος ανάμεσα στα πρόσωπα, αποκαλύπτει έγγραφο που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

… Στο μέτωπο της πανδημίας…. Την 1η Ιουνίου οι αποφάσεις για τις μάσκες σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας.

Επανέλαβε παράλληλα ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απόφαση της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί μέχρι το τέλος του έτους.

Να επιστρέψουν άμεσα στο ΕΣΥ, ζητούν 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

… Εντατικοί έλεγχοι από χθες σε παιδικές χαρές του δήμου Θεσσαλονίκης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 8χρονου κοριτσιού την ώρα που έπαιζε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στην Νέα παραλία.

ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ

… Στο αστυνομικό δελτίο….. Εφιάλτης για μία 34χρονη από την Αλβανία που κατήγγειλε βιασμό από 32χρον Πακιστανό σε παράπηγμα στον Δενδροπόταμο.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία στη διάρκεια του βιασμούς της έξω από το παραπηγμα βρίσκονταν άλλοι τρεις άνδρες. Μεταξύ αυτών ένας 25χρονος αλλοδαπός οποίος και συνελήφθη.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202411:17

  Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Ημαθία ο θάνατος ενός βρέφους μόλις οκτώ ημερών.     Πληροφορίες αναφέρουν ότι το το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα από τον πατέρα του χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Νάουσας και

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202411:08

  Μεικτός αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων των Special Olympics διεξάγεται αυτήν την ώρα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το βραβείο «Θεοφανώ».   Στον Μεικτό Αγώνα Δρόμου συμμετέχουν αθλητές των προπονητικών προγραμμάτων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης,

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202410:44

  Δυο διακινητές μεταναστών εκ των οποίων έναν ανήλικο, συνέλαβαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.   Οι αστυνομικοί εντόπισαν δυο «ύποπτα» αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων το ένα προπορευόταν

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202409:47

  Στις 12 το μεσημέρι η δοκιμαστική πτήση του F-16 που θα απογειωθεί από τη Λάρισα.   Δοκιμαστική πτήση θα πραγματοποιήσει σήμερα το F-16 της Ομάδας Επιδείξεων ΖΕΥΣ στη Θεσσαλονίκη. Στο κόκπιτ του μαχητικού αεροσκάφους που θα εκτελέσει την επίδειξη

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202409:45

  Θα βγάλουν λάδι το οποίο θα διαθέσουν για την κάλυψη των αναγκών των Κοινωνικών Δομών του δήμου, αφού λάβουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.             Τα συνεργεία του δήμου έπιασαν δουλειά από νωρίς σήμερα το πρωί

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202409:31

Σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ στο ρεύμα ανόδου. Έχει κλείσει μία λωρίδα κυκλοφορίας. Δυσκολίες στην κίνηση των οχημάτων στο σημείο.          

thess

Επικαιρότητα

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202409:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή