Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Προνομιακά Δίδακτρα για σπουδές στο CITY College, το Ευρωπαϊκό Campus του Πανεπιστημίου του York στη Θεσσαλονίκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/07/202410:01

Προνομιακά Δίδακτρα για σπουδές στο CITY College, το Ευρωπαϊκό Campus του Πανεπιστημίου του York στη Θεσσαλονίκη

Early Bird υποτροφίες μέχρι 31 Ιουλίου για πτυχιακές σπουδές (στα αγγλικά και ελληνικά) και για μεταπτυχιακές σπουδές!

Προνομιακά Δίδακτρα για σπουδές στο CITY College, το Ευρωπαϊκό Campus του Πανεπιστημίου του York στη Θεσσαλονίκη

Γράφει thessnews

 

Για λίγες ημέρες ισχύουν ακόμα τα προνομιακά δίδακτρα που προσφέρει το CITY College, University of York Europe Campus για τα πτυχιακά και μεταπτυχιακά του προγράμματα (έτος εγγραφής 2024-2025). Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν ολοκληρώνοντας άμεσα την εγγραφή τους στο πρόγραμμα σπουδών που τους ενδιαφέρει, να σπουδάσουν στο CITY College και να αποκτήσουν πτυχίο από ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιο του κόσμου, το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο του York!

Πανεπιστήμιο του York, Μεγάλη Βρετανία

Το CITY College είναι το Ευρωπαϊκό Campus του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου του με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Συνδέει πάνω από 30 χρόνια, ως διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα τη Βρετανία με την περιοχή μας, την Ευρώπη και τον κόσμο. Το Πανεπιστήμιο του York είναι ένα από τα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, με εξαιρετική ποιότητα διδασκαλίας και καινοτόμο ερευνητικό έργο. Κάθε χρόνο το Πανεπιστήμιο του York κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια στη Βρετανία, στην Ευρώπη και στον κόσμο (147ο στον κόσμο, Times Higher Education World University Rankings 2024). Είναι επίσης μέλος του Russell Group που εκπροσωπείται από 24 εξέχοντα βρετανικά πανεπιστήμια που διακρίνονται για την έρευνα και την ποιότητα των σπουδών τους. Η θέση του Πανεπιστημίου του York στις παγκόσμιες κατατάξεις των πανεπιστημίων αντανακλά άμεσα το κύρος του πτυχίου που αποκτούν οι φοιτητές του CITY College, αλλά και την ποιότητα των σπουδών. Οι απόφοιτοι του CITY College είναι απόφοιτοι του York καθώς το πτυχίο τους, τους απονέμεται απευθείας από το ομώνυμο Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Το εκπαιδευτικό περιβάλλον στο CITY College Europe Campus αποτελείται από δραστήριους φοιτητές και υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό προσωπικό, που προέρχονται από 60 διαφορετικές χώρες. Το CITY College διακρίνεται στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της ΝΑ Ευρώπης για την ακαδημαϊκή αριστεία του. Aναγνωρίζεται και πιστοποιείται από έγκριτους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης και επαγγελματικούς φορείς για την ποιότητα των σπουδών του.

Καριέρα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!
Υψηλός δείκτης απορρόφησης των αποφοίτων στην αγορά εργασίας
Οι απόφοιτοι του CITY College  έχουν όλα τα εφόδια ώστε να εργαστούν και να επιτύχουν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Κατά την διάρκεια των σπουδών τους κτίζουν ένα portfolio γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες και θα καθορίσει το μέλλον τους. Σήμερα το CITY College έχει ένα δυναμικό δίκτυο αποφοίτων με περισσότερα από 10.000 μέλη, η πλειοψηφία των οποίων διαγράφουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πτυχιακά προγράμματα (Bachelors) στα ελληνικά και στα αγγλικά
Σπουδές σε μία πραγματικά πολυπολιτισμική εκπαιδευτική κοινότητα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Τo  CITY College προσφέρει μία σειρά από πτυχιακά προγράμματα (Bachelors):

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομία
  • Πληροφορική
  • Ψυχολογία
  • Αγγλική Φιλολογία
  • Επικοινωνία και Ψηφιακά Μέσα

Οι πτυχιακές σπουδές μπορούν να ολοκληρωθούν είτε στα αγγλικά (3 χρόνια), είτε στα ελληνικά/αγγλικά (1 χρόνο στα ελληνικά και 2 χρόνια στα αγγλικά).


Εξειδικευμένα Μεταπτυχιακά προγράμματα
(Masters) που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Δια ζώσης (απογεύματα) | Σαββατοκύριακα | Online

Σε μεταπτυχιακό επίπεδο το CITY College προσφέρει ένα ευρύ portfolio προγραμμάτων (Masters) – στη Διοίκηση και Οικονομία, Ψυχολογία, Πληροφορική, Επικοινωνία, Αγγλική Φιλολογία, κά – που καλύπτει διάφορα εξειδικευμένα επιστημονικά αντικείμενα και ανταποκρίνεται στις επιτακτικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Το πρόγραμμα σπουδών ανανεώνεται συχνά βάσει των ακαδημαϊκών και επιχειρηματικών εξελίξεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ η ισορροπία ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται (ανάλογα με το πρόγραμμα) με παρακολούθηση:

  • δια ζώσης (face-to-face) κατά τις απογευματινές ώρες
  • online (με σύγχρονη διδασκαλία) και
  • Σαββατοκύριακα

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη: PanEuropean Executive MBA
– Δύο πτυχία από δύο διακεκριμένα πανεπιστήμια
– Παρακολούθηση με φυσική παρουσία ή
online (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή)

Το CITY College, University of York Europe Campus σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του  φημισμένου γαλλικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου προσφέρει το Pan-European Executive MBA, ένα σύγχρονο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) για στελέχη επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι του συγκεκριμένου προγράμματος αποκτούν δύο πτυχία από δύο διακεκριμένα πανεπιστήμια: Το Πανεπιστήμιο του York και το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.

Αναγνωρισμένες σπουδές στην Ελλάδα
Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του CITY College αποκτούν το πτυχίο του Πανεπιστημίου του York που απονέμεται απευθείας από το βρετανικό πανεπιστήμιο. Οι πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών (Bachelors, Masters) που απονέμονται στους αποφοίτους του CITY College αναγνωρίζονται στην Ελλάδα και έχουν επαγγελματική ισοδυναμία με τους αντίστοιχους τίτλους των αποφοίτων των ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων. Διαβάστε περισσότερα για την αναγνώριση των πτυχίων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του CITY College και μάθετε περισσότερα!

Πληροφορίες/Εγγραφές:

Επικοινωνήστε με το CITY College για να ενημερωθείτε για την προθεσμία υποβολής αίτησης για τα προνομιακά δίδακτρα. Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2024

Επικοινωνία:
τηλ.: 2310 224 026
email: acadreg@york.citycollege.eu
york.citycollege.eu

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή