Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Oktabit: 34η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

12/06/202414:11

Oktabit: 34η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος

Αν όχι σήμερα, πότε;  Προσφορά  ζωής!

Oktabit: 34η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος

Γράφει thessnews

 

H Οktabit διοργανώνει στις 13 Ιουνίου 2024 την «34η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Oktabit» και με χαρά προσκαλεί τους συνεργάτες της στη γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης.

Το κάλεσμα προσφοράς είναι ιδιαίτερα γιορτινό καθώς όλοι οι συμμετέχοντες στην Εθελοντική Αιμοδοσία  θα τιμήσουν (μια μέρα νωρίτερα!) την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου) που φέτος τιμά το ορόσημο της 20ής επετείου (20 χρόνια προσφοράς) και τον βαθύ αντίκτυπο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις ζωές των ασθενών και των δοτών.

Από τις 12:00 έως τις 18:00, στην έδρα της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή- στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για την αιμοδοσία του 1ου ορόφου – οι εθελοντές προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στην Τράπεζα Αίματος που τηρείται στο Νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

«Σε κάθε αιμοδοσία, με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ολοένα και περισσότεροι εθελοντές αιμοδοτούν και υποστηρίζουν το όραμα της Τράπεζας Αίματος με το πολύτιμο δώρο ζωής.

Η προσπάθεια μας με συνέπεια και δύναμη συνεχίζεται για 17 χρόνια χωρίς διακοπή και όλοι οι εθελοντές έχουν αποδείξει ότι και σε καταστάσεις δύσκολες και περιοριστικές όπως οι πρόσφατες με τον κορωνοϊό, επιδεικνύουν ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα προσφοράς.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της εταιρίας μας, την TUV Austria Hellas και τους ανθρώπους της  για την άριστη και μακρόχρονη συνεργασία, το ιατρικό προσωπικό της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου “Γεννηματάς” και όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ουσιαστική συμμετοχή αλληλεγγύης» δήλωσε ο κ. Αχιλλέας Μπακαρός, HR Manager της Oktabit και Υπεύθυνος Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος Oktabit.

Για τη συμμετοχή , παρακαλούμε δείτε περισσότερα

 

Για την ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ

Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ, δραστηριοποιείται από το 1992 ως διανομέας επώνυμων προϊόντων πληροφορικής με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται στη προώθηση λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές. Η OΚΤΑΒΙΤ συνδέει επιτυχημένα τις καινοτόμες τεχνολογίες με την ελληνική αγορά μέσω του εκτεταμένου δικτύου της. Η επένδυση στον χώρο του cloud  με τη δημιουργία τμήματος R&D διευρύνει τις λύσεις και τις υπηρεσίες που διαθέτει με προϊόντα στον τομέα του Software as a Service (SaaS).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.oktabit.gr

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Marketing κα Ευγενία Διαμαντή τηλ.2118888000 – eugenia.diamandi@oktabit.gr

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή