Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR-Influencers: Social Media

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11/06/202411:14

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR-Influencers: Social Media

Νέα Επικοινωνιακά Πρότυπα και η Επιρροή τους στη Συμπεριφορά των Νέων

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR-Influencers: Social Media

Γράφει thessnews

 

Στον σύγχρονο κόσμο, όπου τα social media κυριαρχούν στην καθημερινή ζωή, η άνοδος των influencers έχει φέρει στο προσκήνιο μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης, της ευημερίας και της ψυχικής υγείας των νέων. Η ραγδαία αυξανόμενη επιρροή που ασκούν οι influencers στους νέους, μέσω διαφορετικών μηχανισμών, όπως η προβολή ιδανικών ομορφιάς, η προώθηση προϊόντων και η διαμόρφωση τάσεων, χρήζει κριτικής ματιάς.

Είναι σημαντικό να διερευνηθούν οι πιθανές επιπτώσεις που έχει η συχνή χρήση των social media και η έκθεση στο περιεχόμενο των influencers στην ψυχολογία των νέων. Η καλλιέργεια κριτικής σκέψης και η ανάπτυξη υγιών προτύπων σε σχέση με την κατανάλωση ψηφιακού περιεχομένου αποτελούν ύψιστης σημασίας ζητήματα.

Η Easy Education Κ.Δ.Β.Μ. , σε συνεργασία με καθηγητές του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ι.Μ., διοργανώνει ένα ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR με θέμα “Influencers: Social Media, Νέα Επικοινωνιακά Πρότυπα και η Επιρροή τους στη Συμπεριφορά των Νέων”. Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 19:00 και θα διαρκέσει 1 ώρα και 30 λεπτά.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή εδώ

Στόχος του webinar:

  • Να εξετάσει κριτικά την αυξανόμενη επιρροή των influencers στα social media.
  • Να αναλύσει τους μηχανισμούς μέσω των οποίων οι influencers επηρεάζουν τις στάσεις, τις αντιλήψεις και τις συμπεριφορές των νέων.
  • Να διερευνήσει τις πιθανές επιπτώσεις των social media στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη, την ευημερία και την ψυχική υγεία των νέων.

Εισηγητές

 

Θεματικές ενότητες:

  • Το Νέο Επικοινωνιακό Παράδειγμα
  • Η Εμπειρία από τον Αθλητισμό
  • Η Θερμή Σχέση των Νέων με τα Social Media: Επιδράσεις στην Ευημερία τους και στην Ψυχική τους Υγεία

 

Πώς να συμμετάσχετε:

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο webinar ,κάντε κλικ εδώ

Μην το χάσετε!

Επικοινωνία:

  • Τηλ: 2311110186
  • www.easy-education.gr
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή