Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Όλα όσα συζήτησαν Αγγελούδης – Χρυσοχοϊδης (VIDEO+ΦΩΤΟ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

24/05/202416:00

Όλα όσα συζήτησαν Αγγελούδης – Χρυσοχοϊδης (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Τι είπαν για το Κύπελλο, τον Flyover, το ΑΤ Λευκού Πύργου, το Europride

Όλα όσα συζήτησαν Αγγελούδης – Χρυσοχοϊδης (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Γράφει 3dsmin@

 

Το τρίτο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη θα εγκαινιάσει το προσεχές διάστημα ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασία του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη συνάντησή του με τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη.

 

Παράλληλα ο υπουργός ανακοίνωσε την ένταξη επιπλέον 100 αστυνομικών στους δρόμους της πόλης για την διευκόλυνση του κυκλοφοριακού που επιβαρύνεται από τα έργα για τον Flyover.

 

«Είχαμε προσθέσει από τις πρώτες μέρες μου στο υπουργείο 70 αστυνομικούς, θα προσθέσουμε τις επόμενες μέρες άλλους 100, αποκλειστικά και μόνο για το κυκλοφοριακό, ούτως ώστε να αναλάβει η Τροχαία όλους τους κρίσιμους δρόμους και η κυκλοφορία να γίνεται με τρόπο που διευκολύνει κατά το δυνατόν τους πολίτες από τα προβλήματα που δημιουργεί το Flyover», σημείωσε.

 

«Ναι» στη μεταφορά του ΑΤ Λευκού Πύργου

 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συμφώνησε πως το σημείο το οποίο βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου είναι ακατάλληλο, γι’ αυτό και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει τις διαδικασίες μεταφοράς του.

 

«Θέλω να σας πω ότι συμφωνώ απόλυτα και θα κινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για τη μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου από την οδό Αριστοτέλους, όπου ξεκινούν έργα ανάπλασης, αλλά και γιατί εκεί που βρίσκεται σήμερα το τμήμα είναι ακατάλληλος ο χώρος και πρέπει να βρεθεί κοντά  ένας χώρος που θα φιλοξενήσει όλους τους αστυνομικούς και τις δραστηριότητες του τμήματος».

 

Ακόμη ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη εβδομάδα για να επισκεφτεί περιφερειακούς Δήμους αλλά και για να βεβαιωθεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά την περίοδο διεξαγωγής του Europride που θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμο. Τόνισε  μάλιστα πως ήδη έχει εκπονηθεί ένα πρώτο σχέδιο για τα μέτρα ασφαλείας.

 

«Την επόμενη εβδομάδα θα συνεργαστούμε και μαζί με τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. για να δούμε τι προβλέπεται από τους διοργανωτές -μιλάμε ήδη και μαζί τους- ώστε αυτό το σπουδαίο γεγονός και σε μαζικότητα, γιατί μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, που για πολλές μέρες θα είναι εδώ γιατί μιλάμε για πάνω από μια εβδομάδα, να στεφθεί από επιτυχία, γιατί σχεδόν όλα τα μάτια του πλανήτη θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη».

 

Ο ίδιος ανέφερε πως στόχος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι κάτοικοι του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος να νιώσουν ασφάλεια.

 

«Η παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη σήμερα και τις προηγούμενες ημέρες αλλά και τις επόμενες εβδομάδες και μήνες είναι ένα στοίχημα ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης και το ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα θα είναι μια ασφαλής πόλη. Μεχρι στιγμής έχουμε τοποθετήσει στη Θεσσαλονίκη 530 πρόσθετους αστυνομικούς και μαζί με τους υπάρχοντες συγκροτούν δυνάμεις πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας περιφερειακά και στο κέντρο, και είμαι βέβαιος ότι όλοι οι πολίτες θα νιώσουν ότι γίνεται μια προσπάθεια για να διασφαλίσουμε το μεγάλο αγαθό, αυτό της ασφάλειας».

 

Τέλος, ο υπουργός έκανε αναφορά στα αθλητικά γεγονότα της πόλης και ανέφερε πως «είναι ντροπή» η διεξαγωγή του αυριανού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας κεκλεισμένων των θυρών.

 

Ωστόσο, ανέφερε πως «Τελειώσαμε καλά το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν είχαμε προβλήματα και επεισόδια. Είναι μία πρόοδος συνολικά για τη χώρα, για όλους μας, για να μπορούμε να πηγαίνουμε με ασφάλεια στο γήπεδο».

 

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τον ευχαρίστησε για την υποστήριξή του στα θέματα που του έθεσε η δημοτική αρχή και τόνισε πως θα είναι σε επικοινωνία με τον υπουργό για οτιδήποτε χρειαστεί.

 

«Η αποτελεσματικότητα του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είναι γνωστή και νομίζω πως η Θεσσαλονίκη θα τη γευτεί σύντομα» υπογράμμισε ο κ. Αγγελούδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:48

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202416:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή