Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Η εποχή του καλοκαιριού φέρνει μαζί της πληθώρα εκδηλώσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

25/04/202409:01

Η εποχή του καλοκαιριού φέρνει μαζί της πληθώρα εκδηλώσεων!

Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική φιλοξενούν κάθε χρόνο μια σειρά καλοκαιρινών εκδηλώσεων που αναδεικνύουν την ομορφιά και τον πολιτισμό της περιοχής «βυθίζοντας» τους επισκέπτες σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, γεύσεις και ήχους.

Η εποχή του καλοκαιριού φέρνει μαζί της πληθώρα εκδηλώσεων!

Γράφει thessnews

 

Από τις παραδοσιακές γιορτές στα χωριά της Χαλκιδικής μέχρι τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ και τις θεατρικές παραστάσεις στους αρχαίους χώρους της Θεσσαλονίκης, κάθε γωνιά της περιοχής αναδεικνύει ένα μοναδικό κομμάτι του πολιτισμού και της φιλοξενίας της Βόρειας Ελλάδας.
Σε αυτό το άρθρο θα εξερευνήσουμε μερικές από τις κορυφαίες εκδηλώσεις για το 2024, που κάνουν αυτούς τους προορισμούς τόσο μοναδικούς κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

 

Νατάσα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024
Μαζί της η Αναστασία

 

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουμε όλοι μαζί μια μαγική βραδιά.
Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου η Αναστασία, μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, που αποτελεί το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις επιτυχίες της.
Ένα μαγικό καλοκαίρι έρχεται και, όπως λέει και η Νατάσα, «Πάμε ρε παιδιά»…
Κυρ, 21/7, 21:30, Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών – Μουδανιά, Θεσσαλονίκη
Τετ, 28/8, 21:30, Θέατρο Γης – Θεσσαλονίκη

 

Bloody Hawk Tour 2024

 

 

Ο Bloody Hawk, ο ανατρεπτικός ράπερ που έχει κατακτήσει την ελληνική μουσική σκηνή με τον μοναδικό του ήχο και την ενέργειά του, επιστρέφει για μια επίσης μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη.
Σαβ, 6/7, 18:00, Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς – Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

 

Ελένη Φουρέιρα – Θεσσαλονίκη

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη, επιστρέφει με μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή!
Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα θα είναι ο FY, ο ZAF και ο Dj Bobito
Τετ, 26/6, 21:00, PAOK Sports Arena – Θεσσαλονίκη

 

Γιάννης Κότσιρα

 

Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Κότσιρα και των συνεργατών του συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι του 2024, με μία στάση στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων. Τον Γιάννη Κότσιρα στη Θεσσαλονίκη συνοδεύουν μουσικά οι Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου. Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου. Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.
Πε 6/06, 21:30, Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη

 

ΧΑΤ ΤΡΙΚ

 

Κάτι λιγότερο από 20 χρόνια ζωής, κάτι παραπάνω από μια πανκ ροκ μπάντα.
Οι Χατ Τρικ στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική συναυλία στο WE.
Παρασκευή 17 Μαΐου, το «καταραμένο» τρίο υπόσχεται – για την ακρίβεια, εγγυάται- μια πρωτόγνωρη ροκ εν ρολ εμπειρία βγαλμένη από την κόλαση.
Ο πιο φάλτσος τραγουδιστής, ο πιο ξεκούρδιστος κιθαρίστας και ένας ντράμερ αποτελούν την πιο καυτή μπάντα του αιώνα.
17/05, 21:00 WE Πολυχώρος

 

ΠΡΟΤΙΜΩ Άννα Βίσση TOUR

 

Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζοντας συναρπαστικές μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο «Προτιμώ… Άννα Βίσση» Tour.
Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, με τους οποίους γράφουν ιστορία στις live εμφανίσεις τους εδώ και 8 χρόνια, η Άννα Βίσση θα συνεπάρει και θα συναρπάσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες της αλλά και τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της, το απαράμιλλο στυλ της και την αστείρευτη ενέργειά της. Ξεκινώντας τον Ιούλιο από τη Θεσσαλονίκη και το φεστιβάλ Κασσάνδρας!
Αμφιθέατρο Σίβηρης, Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024,  21:30

 

Φεστιβάλ Πόζαρ 2024

Ένα καυτό μουσικό τριήμερο σας περιμένει στο 12ο+2 Φεστιβάλ Πόζαρ 2024, στα Λουτρά Αλμωπίας, με πολλή μουσική, συναυλίες, DJ set και φυσικά κάμπινγκ, μέσα σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο στους πρόποδες του Καϊμάκτσαλαν. Συναυλίες κάτω από τα αστέρια, κάμπινγκ και ιαματικά, θερμά νερά με σταθερή θερμοκρασία 37°C.

 

Πα 19/07, 21:00, Παύλος Παυλίδης-Γιάννης Αγγελάκας Γιάννης Χαρούλης
Σα 20/07, 21:00 Εισβολέας – Σωκράτης Μάλαμας Ιουλία Καραπατάκη- Γκίντικι
Κυ 21/07, 21:00, Πάνος Βλάχος- Νίκος Πορτοκάλογλου Μίλτος Πασχαλίδης

2ο Stage στο Ποτάμι
Πα 19/07 Dj set
Σα 20/07 Σκιαδαρέσσες – Πέτρος Μάλαμας
Κυ 21/07 Μωζαΐκ -Βάσω Βασιλειάδου

 

River Party: Το Μεγαλύτερο Μουσικό-Κατασκηνωτικό Φεστιβάλ

Το ετήσιο River Party σάς περιμένει το πρώτο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, από την Παρασκευή 2 έως και την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024.
Μουσική, κάμπινγκ, δραστηριότητες στη φύση, φαγητό, ποτό, socialising και non stop διασκέδαση αποτελούν το σήμα κατατεθέν του διάσημου καλοκαιρινού party, που διεξάγεται κάθε χρόνο στη δυτική Μακεδονία.
Οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει πολλά από τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στη σκηνή και μας υπόσχονται νέες προκλήσεις, ασταμάτητη μουσική, κέφι, ενέργεια, ανεμελιά και φυσικά δροσιστικές βουτιές στα πεντακάθαρα νερά του ποταμού. Ο παρουσιαστής του 44oυ River Party Nestorio 2024 είναι ο Μπάμπης Μπατμανίδης. Ο πανταχού παρών Υπερήρωας της καρδιάς σας, ο Μπάτμαν των πλουσίων, φτωχών, instagramers, youtubers και ντελιβεράδων, ο λαϊκός βάρδος του απόδημου χιπστερισμού, θα είναι μαζί σας μέρα- νύχτα στο Νεστόριο.

Φέτος η μουσική παρέα μεταξύ άλλων αποτελείται από τους: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πάνο Βλάχο, Toquel, Σωκράτη Μάλαμα, Ιουλία Καραπατάκη, Melisses και έπεται συνέχεια….

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202415:07

  Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η Tακτική Aνακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 28χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της, έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, προχθές το βράδυ Τετάρτη 23

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:47

  «Περιπολίες» με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο έφερε φωτεινό φάρο και διακριτικά των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», έκανε ένας 50χρονος, που, όπως προέκυψε, οδηγούσε χωρίς άδεια  οδήγησης. Κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για παράβαση του ΚΟΚ και

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:44

  Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τον άντρα βρήκε νεκρό η αδελφή του και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία. Ο 57χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη, σε αγρόκτημα όπου βρισκόταν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ηλικιωμένος πατέρας του.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:36

  Άνδρας που εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής ταμπουρώθηκε σε σπίτι ψυχιάτρου στο Περιστέρι. Ο άνδρας είχε πάρει τα κλειδιά του σπιτιού του ψυχίατρου για να βάψει το σπίτι και έπειτα από τηλεφωνικό διαπληκτισμό που είχαν, κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι και απειλεί

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:32

  Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστεί η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Παύλου Μελά. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 10 π.μ. με την τέλεση της Δοξολογίας σε Ιερούς Ναούς της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:21

  Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε  ότι την 26η Οκτωβρίου, ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της πόλεως Θεσσαλονίκης, τα αρτοποιεία θα παραμείνουν κλειστά. Η ανακοίνωση αφορά τις επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης: Αμπελοκήπων-Μενεμένης,

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή