Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Χρήστος Λούλης: Με έχει βρίσει πολύ ο κόσμος

ΕΛΛΑΔΑ

29/09/202120:24

Χρήστος Λούλης: Με έχει βρίσει πολύ ο κόσμος

“Το τηλεοπτικό σποτ για την πολιτική προστασία ήταν κοινωνικό “τράκο””

Χρήστος Λούλης: Με έχει βρίσει πολύ ο κόσμος

Γράφει ThessNews-DESK

Για τις βρισιές που κατά καιρούς έχει ακούσει, για τον “πόλεμο” που δέχθηκε για το σποτάκι της Πολιτικής Προστασίας, μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Το τηλεοπτικό σποτ για την πολιτική προστασία ήταν κοινωνικό “τράκο”. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που με βρίζανε πολλοί και ήταν άσχημο, μετά άρχισα να γελάω. Σε τέτοιες αντιδράσεις σφίγγεσαι, σκληραίνεις, πικραίνεσαι, αντεπιτίθεσαι», σημείωσε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτάκι.

«Ο άνθρωπος του θεού θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Πιστεύω στον θεό. Όταν ησυχάζω και όταν μένω μόνος μου νιώθω μέσα στο μυαλό μου μια παρουσία. Ο δικός μου ο θεός και η δική μου η πίστη έχει πολύ λίγο να κάνει με τη θρησκεία», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης για τη σχέση του με τη θρησκεία.

 

«Η συμβίωση με τους ανθρώπους προϋποθέτει να μπορείς να δέχεσαι και τη σφαλιάρα τους και τη βλακεία τους και το βραβείο και το χειροκρότημα τους. Αν πικραινόμουν πάρα πολύ για το ξύλο που έφαγα με το σποτάκι, θα έπρεπε με την ίδια λογική να την έχω ψωνίσει πάρα πολύ και με τα χειροκροτήματα που έχω δεχτεί», είπε στη συνέχεια, σύμφωνα με την vradini.gr.

 

«Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε. Αυτό με βοήθησε να μπω χωρίς φόβο στην αρένα. Ίσως επειδή είχα αγνοία κίνδυνου, είχα και φοβερή αυτοπεποίθηση», ανέφερε μιλώντας για την καριέρα του.

 

Για την περίοδο της καραντίνας, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Δεν έχω ιδέα τι μας δίδαξε η πανδημία. Το δικό μου μάθημα από την καραντίνα και την πανδημία είναι τα ζυμάρια».

 

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιοι λόγω προβλήματος στο μυαλό τους», είπε ο Χρήστος Λούλης εκφράζοντας την άποψη του για το εμβόλιο.

 

Ο Χρήστος Λούλης είπε στη συνέχεια για την προσωπική του ζωή: «Θέλω να κάνω και τους τρεις ρόλους πολύ καλά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον ρόλο του πάτερα, του συζύγου και του ηθοποιού. Ο πιο αυστηρός κριτής μου είναι τα παιδιά μου. Δεν θα απέτρεπα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το χώρο του θεάτρου μετά τις καταγγελίες. Θα τους έλεγα να προσέχουν, αλλά όχι να φοβούνται», δήλωσε σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα και τις καταγγελίες.

 

«Δε φοβάμαι να λέω την άποψη μου. Είναι μια δύσκολη φάση. Όλα αυτά που συνέβησαν μου φάνηκαν παράξενα. Καμιά φορά σου φαίνεται παράξενο όλο αυτό, λίγο σουρεαλιστικό. Οι άνθρωποι έχουμε κάποια σκοτάδια. Κάποιοι έχουν κάποια πιο βαθιά σκοτάδια από κάποιους άλλους και νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου», πρόσθεσε ο Χρήστος Λούλης.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202415:08

  Στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, ή αλλιώς στο Τόψιν, βρίσκεται το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων.   Ένα Μουσείο πολύ σημαντικό για την ιστορία της Θεσσαλονίκης είναι το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων ΤΟΨΙΝ.   Εδώ εγκαταστάθηκε το στρατηγείο του Ελληνικού Στρατού από τις 24

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202414:34

  Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (25/10) σε Γυμνάσιο της Αχαΐας. Ο 14χρονος απείλησε με μαχαίρι έναν συνομήλικο συμμαθητή του στο σχολείο.   Σύμφωνα με την ΕΡΤ τον 14χρονο αναζητά η αστυνομία.   Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202414:31

  Με σύμμαχο τον καλό καιρό άνθρωποι όλων των ηλικιών, εκμεταλευόμενοι την σημερινή αργία απολαμβάνουν το φαγητό, τον καφέ αλλά και το περίπατο τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.               Χαμόγελα και για τους επιχειρηματίες

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202414:15

  Πλήθος κόσμου κατέβηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσει τις επετείους της απελευθέρωσης της πόλης, της Αντίστασης στην Ιταλική εισβολή αλλά και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο. Για ακόμα μια φορά τα φώτα έκλεψε η Διμοιρία Επιδείξεων της

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202414:02

  Ένας 38χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ φέρεται να έκλεψε όχι μια και δυο αλλά τρεις φορές μέσα σ’ έναν μήνα χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Βόλο. Η ηλικιωμένη κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202413:30

  Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αμέσως μετά το τέλος της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, επισκέφτηκε την έκθεση «Ελευθερία με Πίστη Αγώνες και Θυσίες» στο υπουργείο Μακεδονίας – θράκης. Ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας δώρησε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας πιστό αντίγραφο

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202414:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή