Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Κασσελάκης: «Θα εκπλήξουμε την Ευρώπη στις επόμενες εκλογές» (VIDEO-ΦΩΤΟ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12/04/202416:34

Κασσελάκης: «Θα εκπλήξουμε την Ευρώπη στις επόμενες εκλογές» (VIDEO-ΦΩΤΟ)

«Είναι η στιγμή να δούμε ότι έχουμε ένα αριστερό, παρεμβατικό, επιθετικό κόμμα που χρειάζεται η χώρα».

Κασσελάκης: «Θα εκπλήξουμε την Ευρώπη στις επόμενες εκλογές» (VIDEO-ΦΩΤΟ)

 

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο των FR Τονι Μπάρμερ αναφέρθηκε στο όραμα του για την Ελλάδα βάζοντας ως προτεραιότητα το κράτος δικαίου τη ρύθμιση των ανοιχτών αγορών, θέμα που η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα.

 

Μίλησε για τα «τμήματα» του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν έχουν ουσιαστικές διάφορες, φέρνοντας ως παράδειγμα την ΝΔ και τις διαφωνίες Σαμαρά, που όπως είπε αφορούν σε ομοφοβικές φωνές.

 

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι η ευθύνη του είναι να μπει μπροστά μια νέα κυβερνητική ομάδα και ένα πρόγραμμα. Ως προς το ιδεολογικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε, ότι «οι άνθρωποι το πρωί όταν ξυπνάνε και σκέφτονται πως θα πληρώσουν τους λογαριασμούς δεν σκέφτονται την ταμπέλα». «Αν αυτή η χώρα ήταν μια θετική οικονομία, δεν θα είχαμε τις πιο ακριβές κατοικίες στην Ευρώπη» συνέχισε, παρατηρώντας πως «χρειαζόμαστε ριζικές λύσεις για λύσουμε μεγάλα προβλήματα».

«Είναι η στιγμή να δούμε ότι έχουμε ένα αριστερό, παρεμβατικό, επιθετικό κόμμα που χρειάζεται η χώρα».

Ρωτήθηκε για την «κωλοτούμπα» και ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη για να μπορέσει να διαπραγματευθεί τη λιτότητα, που έβαλε η Γερμανία στη χώρα και πρόσθεσε πως οι πολίτες «έδωσαν στον Αλέξη την εντολή για να διαπραγματευθεί το προσπάθησε και έφερε αλλαγές».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανέφερε ακόμη πως «η ΕΕ πρέπει να στηρίξει την Ουκρανία» σε ανθρωπιστικό επίπεδο και τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου Ευρωστρατού.

«Χρειαζόμαστε μια διατλαντική ανεξαρτησία» αποφάνθηκε για το ΝΑΤΟ, σημειώνοντας πως «πρέπει να είναι μια αμυντική συμμαχία όπως είναι και εμείς πρέπει να εστιάσουμε κυρίως στην ανεξαρτησία της αμυντικής ικανότητας της Ευρώπης».

 

 

Ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ελληνική πολιτική σκηνή, απαντώντας ότι «είμαι στην ελληνική πολιτική για μακροπρόθεσμο ορίζοντα, πέρα από τις επόμενες εκλογές».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνέχισε, λέγοντας πως «σε ό,τι αφορά στους ξένους επενδυτές, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι συνομιλώ και επικοινωνώ μαζί τους καλύτερα από τους ανταγωνιστές μου».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Δέσποινα Κρητικού

Η Δέσποινα Κρητικού από το 1993 μέχρι σήμερα, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στην ΕΡΤ 3, στις εφημερίδες 4η Εξουσία, ΚΕΝΤΡΙ, FREE DAY, ΚΑΡΦΙΤΣΑ, στην TV 100, σε ειδησεογραφικά portals και σε γραφεία Τύπου ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202420:54

  Απαλλαγμένος από την ταλαιπωρία της φυλάκισης των 16 μηνών, ο εκλεγμένος Ευρωβουλευτής Φρέντης Μπελέρης επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και η πρώτη του συνάντηση είναι με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας Θράκης Κώστα Γκιουλέκα. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202419:22

Η προμήθεια των σκαφών, συνολικής αξίας άνω των 12.000.000€, περιλαμβάνει μεγάλα σκάφη ικανά να επιχειρούν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες έως και 9 Μποφόρ, καθώς και μικρότερα σκάφη για επιχειρήσεις διάσωσης σε θαλάσσιες περιοχές και πλημμύρες.   «Για μία ακόμη φορά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202418:49

Ισχυρίζονται εκ νέου ότι οι έρευνες του ελληνικού σκάφους O/AEGAEO που πήραν παράταση μέχρι τις 30 Οκτωβρίου για την περιοχή μεταξύ Χίου και Σάμου, αφορούν σε περιοχές που ανήκουν σε «τουρκική υφαλοκρηπίδα». Προχθές, ο σταθμός της Σμύρνης είχε εκδώσει ταυτόσημη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:39

«H απόφαση της Δικαιοσύνης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διότι ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την πλήρη κι επίσημη αποκάλυψη της σκευωρίας Νovartis» τόνισε σε δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς προσθέτοντας ότι: «θα φανερωθούν τα αίτια και οι πρωταγωνιστές αυτής της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:34

«Η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου» τονίζει με ανάρτησή του στο Χ/Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος και προσθέτει: «Η επιλογή μου να εμπιστευθώ τη Δικαιοσύνη και να μην κρυφτώ πίσω από βουλευτικά προνόμια ήταν ακλόνητη. Πέρασα χίλιους κόπους βάσανα και θυσίες αλλά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202414:52

  Για την αντιπυρική περίοδο που δεν έχει ακόμα τελειώσει και καθημερινά εξακολουθούμε να έχουμε δεκάδες φωτιές, την προσπάθεια που έγινε φέτος τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και διαχείρισης δασικών πυρκαγιών με αποτέλεσμα τα καμένα στρέμματα να είναι λιγότερα από

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή