Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οι φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο θα συλλαμβάνονται από την αστυνομία

AUTO MOTOSPORTS

09/04/202417:00

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οι φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο θα συλλαμβάνονται από την αστυνομία

Αναλυτικά οι οδηγίες που έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Δημοτική Αρχή του Μπριζ

intime
Φωτ. intime

Γράφει ThessNews-DESK

 

Aυστηρά μέτρα ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης στο Βέλγιο παίρνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο την ομαλή παρουσία των οπαδών του δικέφαλου στο παιχνίδι με την Μπριζ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ με όλες τις οδηγίες της ΠΑΕ προς τους οπαδούς της ομάδας:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία του στο Βέλγιο και φυσικά δεν θα είναι μόνος. Φίλοι του Δικεφάλου από κάθε γωνιά της Ευρώπης θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα για να τη στηρίξουν, παραδίδοντας ένα ακόμα σεμινάριο κερκίδας σε αντίπαλη έδρα.

Ο Δήμαρχος της πόλης έστειλε αναλυτικές οδηγίες για τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθήσουν το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στο Μπριζ. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να συμμορφωθούν με τα παρακάτω, για την δική τους ασφάλεια, αλλά και για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα αποκλεισμού τους από την πιθανή ιστορική συνέχεια στο UEFA Europa Conference League. Είμαστε όλοι συμπαίκτες σ’ αυτό το ιστορικό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι οδηγίες που έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Δημοτική Αρχή του Μπριζ:

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην πόλη χωρίς εισιτήριο θα συλλαμβάνονται από την βέλγικη αστυνομία. Τα εισιτήρια που δικαιούται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί. Κανείς φίλαθλος δεν πρέπει να πλησιάσει την πόλη, αν δεν έχει εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Απαγορεύεται η χρήση πυροτεχνικών υλικών (κροτίδες, βεγγαλικά, πυρσοί, καπνογόνα) από τις 13:00 την ημέρα του αγώνα. Οι παραβάτες κινδυνεύουν με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Απαγορεύεται σε όλη την πόλη η απόκρυψη της ταυτότητας. Οι φίλαθλοι που θα βρίσκονται στην πόλη απαγορεύεται να φορούν μάσκες, full face, ή οτιδήποτε μπορεί να αποκρύψει την ταυτότητα τους.
Μέσα στην πόλη του Μπριζ απαγορεύεται η χρήση γυάλινων μπουκαλιών.

Το meeting point των φίλων του Δικεφάλου θα είναι το Eiermarkt (8000 Brugge, Βέλγιο). Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με αναλυτικές λεπτομέρειες για τη μετάβαση στο γήπεδο.

Από το meeting point θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους φίλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και θα τους επιστρέψουν εκεί μετά το τέλος του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι θα φτάσουν με τα προσωπικά τους οχήματα στην πόλη, θα πρέπει να τα παρκάρουν στο κέντρο της πόλης, είτε στον σταθμό είτε στο υπόγειο parking Z’t Zand και να μεταβούν στο meeting point για να αναχωρήσουν από εκεί για το γήπεδο, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης στο γήπεδο».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

AUTO MOTOSPORTS

22.10.202415:13

  Το Renault Group και η Γραμματεία του Ειδικού Απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια, ανακοίνωσαν μια συνεργασία με επίκεντρο την οδική ασφάλεια σε όλο τον κόσμο, που στόχο έχει να παρέχει εκπαίδευση, και να εξελίξει

AUTO MOTOSPORTS

22.10.202414:20

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών των μεσαίων SUV για περισσότερη ευκολία και άνεση στην οδήγηση που θα λύνει τα χέρια των οδηγών, η Ford έρχεται να προσφέρει στην ελληνική αγορά το πιο προηγμένο Kuga όλων των εποχών σε μια κορυφαία,

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202411:52

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή