Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Αθώος ο πατέρας μετά την καταγγελία της 17χρονης ότι ήθελε να την αναγκάσει να κάνει έκτρωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/04/202420:13

Αθώος ο πατέρας μετά την καταγγελία της 17χρονης ότι ήθελε να την αναγκάσει να κάνει έκτρωση

Μια άκρως επεισοδιακή υπόθεση ενδοοικογενειακής απειλής εκτυλίχθηκε σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκη

Αθώος ο πατέρας μετά την καταγγελία της 17χρονης ότι ήθελε να την αναγκάσει να κάνει έκτρωση

Γράφει 3dsmin@

 

Αθώος κρίθηκε από το Αυτοφόρω Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ο 57χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από την δεκαεπτάχρονη κόρη του ότι ήθελε να την εξαναγκάσει να κάνει έκτρωση.

 

Μια άκρως επεισοδιακή υπόθεση ενδοοικογενειακής απειλής εκτυλίχθηκε σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με το δικαστήριο να συντάσσεται με την πρόταση της εισαγγελέως και να αθωώνει τον κατηγορούμενο.

«Η ψυχραιμία και η σύνεση είναι για τους ενηλίκους . Είναι ανθρώπινη η αντίδραση του πατέρα. Είμαι πεπεισμένη απολύτως για την αθωότητα του κατηγορουμένου και πιστεύω ότι πρέπει να κηρυχθεί αθώος και να προτρέψω τους γονείς να φανούν ψύχραιμοι και να σταθούν δίπλα στα ανήλικα χωρίς να απεμπολούν τον ρόλο του γονέα», είπε η εισαγγελέας της έδρας.

«Η κόρη μου είναι 16χρονων και έμεινε έγκυος. Έφυγε από την Αθήνα και ήρθε εδώ όπου είναι ο φίλος της, ο μπαμπάς του παιδιού της. Με τον σύντροφο μου είμαστε σε διάσταση. Μένουμε Αθήνα. Η κόρη μου έφυγε γιατί φοβόταν να του ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, φοβόταν τις αντιδράσεις του πατέρα της. Εγώ το έμαθα όταν ήρθαμε με την κόρη μου Θεσσαλονίκη, ήθελε να μείνει εδώ μόνιμα με τον φίλο της, θα έμεναν στην μητέρα του φίλου της. Κι ο εν διάσταση σύζυγος μου το έμαθε την ίδια μέρα με εμένα από την ίδια. Σκεφτήκαμε να συναντηθούμε όλοι μαζί οι γονείς και συμφωνήσαμε να τους κάνουμε μια κουβέντα να τους πούμε ότι είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά . Ήταν κάθετη, δεν ήθελε να γυρίσει πίσω, φοβόταν τον πατέρα της. Υπήρχε λεκτική βία από παλιά προς εμένα και στη συνέχεια και στην κόρη μου.

Όταν ήρθα εδώ για να την πάρω και να συζητήσουμε, είδα ότι είχε κάνει κάποιες ενέργειες για γάμο και είχε κάνει μήνυση για να έχει το panic bouton αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει για τον πατέρα της.

Η κόρη μου νιώθει απειλή. Θεωρώ ότι είναι ικανός για όλα. Η κόρη μου ισχυρίστηκε ότι της είπε «θα σε πιάσω από το μαλλί έλα να κανείς έκτρωση».

Προσποιήθηκε ότι τον συνέλαβαν και φώναζε, έπαιξε ένα θέατρο για να ταράξει την Ραλλού και να αποβάλει. Η Ραλλού πια φοβάται οτιδήποτε», ανέφερε η μητέρα στην κατάθεση της στο δικαστήριο.

Ως μάρτυρας κατέθεσε και η μητέρα του ανηλίκου συντρόφου της 17χρονης αναφέροντας όσα της εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη.

«Την απείλησε. Ήρθε η Ραλλού κάποια στιγμή στο σαλόνι και μου είπε ότι μόλις μου είπε στο τηλέφωνο ότι θα μου δώσει ένα χάπι για να κοιμηθώ και θα με πάει για έκτρωση. Υπάρχει ένα καθεστώς τρόμου. Έκλεγε και έτρεμε. Έφυγε από την Αθήνα γιατί φοβόταν τον πατέρα της. Εγώ αυτό ξέρω. Η μητέρα της ήρθε δυο μέρες μετά και δεν την πήρε μαζί της γιατί η Ραλλού αρνήθηκε. Η ίδια μου είπε να κρατήσω το παιδί για να είναι ασφαλής μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με τον σύζυγο της».

Ο 57χρονος πατέρας ο οποίος έκλεγε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ανέφερε στους δικαστές

«Είμαι 28 ώρες χωρίς φαγητό. Μου έχουν φερθεί πολύ άσχημα, αλλά αν αυτό είναι θυσία για την κόρη μου θα θυσιαστώ. Η κόρη μου είναι σεξουαλικά κακοποιημένη από συγγενείς της γυναίκας μου. Δεν της είπα να κάνει έκτρωση, ούτε με το ζόρι ούτε ότι θα της δώσω χάπι. Δεν έχει διαγνωστεί αλλά η κόρη μου έχει ψυχιατρική νόσο όπως και η γυναίκα μου», ενώ δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα όταν ο 57χρονος αποκάλεσε με προσβλητικό χαρακτηρισμό τον “φίλο” της κόρης του.

«Το παιδί μου ήταν πολύ καλή μαθήτρια, έχασε το σχολείο, έγινε ένα αλητάκι σαν αυτόν, αυτός παράτησε το σχολείο, είναι σεσημασμένος», είπε μα την αστυνομία να επεμβαίνει για να επιβάλει την τάξη

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή