Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Νέος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γιουτίκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

02/04/202417:45

Νέος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γιουτίκας

Διαδέχεται τη Βούλα Πατουλίδου

Νέος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γιουτίκας

Γράφει ThessNews-DESK

 

Τελετή παράδοσης και παραλαβής της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης από τη Βούλα Πατουλίδου στον Κώστα Γιουτίκα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη.

 

Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε αποδεκτή την παραίτηση της κ. Πατουλίδου από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, λόγω της υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και όρισε στη θέση της τον μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Γιουτίκα.

 

«Από σήμερα η Θεσσαλονίκη έχει νέο Αντιπεριφερειάρχη τον Κώστα Γιουτίκα, μετά την παραίτηση της Βούλας Πατουλίδου, στην οποία εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στον αγώνα της να εκλεγεί ευρωβουλευτής. Η Βούλα Πατουλίδου υπηρέτησε την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης με απαράμιλλη αφοσίωση, με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, με σκληρή δουλειά, αλλά πάνω από όλα με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα. Συνεπής στον κοινό στόχο μας να κάνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας διαρκώς καλύτερη και να πάμε τον τόπο μας μπροστά, η Βούλα είναι, εκτός από μια πολύτιμη συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια, υπόδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης, παράδειγμα πολιτικού προς μίμηση και μοναδική φίλη, που αφήνει το δικό της αποτύπωμα στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Την παρακαταθήκη της θα συνεχίσει ο Κώστας Γιουτίκας, επίσης στενός συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Κώστας έχει αποδείξει την αξία του στους τομείς ευθύνης που του ανατέθηκαν από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση της Περιφέρειας, παράγοντας σπουδαίο έργο, ειδικά στον κρίσιμο κι ευαίσθητο τομέα της Ανάπτυξης και του Περιβάλλοντος, δυο από τις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου που υλοποιούμε για την Κεντρική Μακεδονία. Συνεχίζουμε με όραμα, με δουλειά, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα να χτίζουμε κάθε μέρα, με κάθε μας πράξη, τη Μακεδονία του 2030, μια Περιφέρεια στην οποία αξίζει να ζεις και να δημιουργείς», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής.

 

Νέος Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ορίστηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού Στάθης Αβραμίδης.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή