Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

02/04/202409:47

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης (VIDEO)

Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να βρίσκονται γύρω από το άψυχο κορμί της 28χρονης η οποία είχε δεχθεί τη δολοφονική επίθεση του 39χρονου,

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

 

 

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έχει καταγραφεί λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της 28χρονης κοπέλας από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων χθες το βράδυ, παρουσίασε το ΟΡΕΝ.

 

Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να βρίσκονται γύρω από το άψυχο κορμί της 28χρονης η οποία είχε δεχθεί τη δολοφονική επίθεση του 39χρονου, ο οποίος την προσέγγισε με μηχανάκι και όταν εκείνη άρχισε να τρέχει προς το αστυνομικό τμήμα για να σωθεί, την κυνήγησε και δυστυχώς την πρόλαβε και τη σκότωσε.

Δείτε το σκληρό βίντεο

 

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η κοπέλα, η οποία το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα καταγγέλοντας βιασμό και ξυλοδαρμό από τον άνδρα που μετά από 4 χρόνια θα γινόταν ο δολοφόνος της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων χθες το βράδυ με έναν φίλο της, η κατάθεση του οποίου θα ρίξει περισσότερο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Η κοπέλα δεν υπέβαλε μήνυση αλλά φέρεται να είπε «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας και να ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της.

Σύμφωνα, όμως, με όσα φέρεται να κατέθεσε η αστυνομικός, ενημέρωσε την 28χρονη και τον φίλο της ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και γι’ αυτό τους πρότεινε να καλέσουν το 100. Η ίδια αστυνομικός φέρεται να έχει πει ότι η 28χρονη της απάντησε ότι θα καλέσει η ίδια με τον φίλο της το 100 φεύγοντας από το τμήμα.

Όταν, όμως, η 28χρονη βγήκε από το αστυνομικό τμήμα και ενώ κατά πληροφορίες είχε καλέσει το 100, δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον πρώην σύντροφό της με την τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης να έχει ακούσει τι συνέβη έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή