Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Ποινική δίωξη για την ομοφοβική επίθεση – Ποινική έρευνα και για το θύμα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

13/03/202414:43

Ποινική δίωξη για την ομοφοβική επίθεση – Ποινική έρευνα και για το θύμα!

Η ταυτοποίησή του δράστη έγινε με βάση βίντεο που τράβηξε το θύμα. Για αυτό, η Εισαγγελέας παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν τέλεσε το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Ποινική δίωξη για την ομοφοβική επίθεση – Ποινική έρευνα και για το θύμα!

 

 

Ποινική δίωξη για εξύβριση και απειλή, με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, άσκησε η Εισαγγελέας στον 32χρονο που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη νέα ομοφοβική επίθεση εναντίον του 21 ετών μέλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

 

 

Η Εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση, η οποία στρέφεται εναντίον του θύματος, για βίντεο που τράβηξε από το επίμαχο επεισόδιο και πιθανότατα παραβιάζει τον νόμο για τα προσωπικά δεοδμένα.

Μόλις δύο 24ωρα μετά το ομοφοβικό επεισόδιο που δέχθηκε το θύμα στην πλατεία Αριστοτέλους, το οποίο και οδήγησε στη σύλληψη 21 ατόμων, το ίδιο άτομο κατήγγειλε ότι δέχθηκε ακόμα μία λεκτική επίθεση από δύο άτομα, αυτή τη φορά στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας. Αφού απευθύνθηκε στην Αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση, ακολούθησε έρευνα, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί ο 32χρονος, ενώ το δεύτερο καταγγελλόμενο πρόσωπο παραμένει άγνωστο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος φέρεται να έχει καταδικασθεί κατά το παρελθόν για οπαδικό επεισόδιο σε αγώνα βόλεϊ και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, τους οποίους εξετάζεται εάν έχει παραβιάσει.

Η ταυτοποίησή του έγινε με βάση βίντεο που τράβηξε και προσκόμισε το θύμα. Για τον λόγο αυτό, η Εισαγγελέας παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν τέλεσε το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θωμάς Καραδήμος

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή