Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου δίνει super-spoiler (VIDEO)

ΕΛΛΑΔΑ

25/09/202115:31

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου δίνει super-spoiler (VIDEO)

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου δίνει super-spoiler (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για τη νέα του σειρά, τη “Γη της Ελιάς”, η οποία έχει κερδίσει από την αρχή το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

 

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο πλατό του “Χαμογέλα και Πάλι” και έδωσε τρομερά spoiler για την συνέχεια της σειράς.

«Αυτό που είναι ωραίο στα επόμενα επεισόδια είναι η αρπαγή της Μυρτάλης και θα γίνει με τόση μαεστρία που δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Ο απαγωγέας της θα το κάνει με τόση μαεστρία που όλοι θα τσαντιστούν με την Μυρτάλη.

Είναι ένα περιβάλλον θρίλερ, απομονωμένο ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι ήρωες θα συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Η Βασιλική επίσης θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι εκείνος που έχει πυροβολήσει τον αδελφό της».

«Κάνουμε αρκετή δουλειά πριν και προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ατμόσφαιρα της Μάνης έτσι όπως την έχουμε οραματιστεί εμείς. Ως προς την ιστορία έχουμε ένα σύμπλεγμα μυστηρίου και έρωτα».

«Το ζητούμενο είναι κάθε φορά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή είναι η καλύτερή μας δουλειά μαζί με τον Κούλη και και φυσικά έχουμε πάρα πολλά ακόμα να δώσουμε. Έχουμε ένα πλάνο με πολύ ωραίες ιστορίες, χαρακτήρες και guests από πολύ αγαπημένους ηθοποιούς για τη σεζόν» δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Μιλώντας για το take over του στο Twitter του MEGA, το οποίο θα γίνει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Γεωργίου είπε:

«Θα μιλήσω με τους φίλους μας τους τουιτεράδες. Μ’ αρέσει να βλέπω τα σχόλια του κόσμου και πάντα τα λαμβάνω υπόψιν μου. Πάντα καταλαβαίνω και τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια, ποια είναι καλοπροαίρετα και ποια είναι χιουμοριστικά».

Ακόμη, πρόσθεσε ο Ανδρέας Γεωργίου:

«Είμαι ένας Έλληνας που ανήκω στη γενιά της ξενομανίας. Παρότι μπήκα και εγώ στον πειρασμό να φύγω στο εξωτερικό, επέλεξα να μείνω και να το παλέψω εδώ».

Έπειτα, μίλησε για τη δημιουργική διαδικασία γύρω από μία τηλεοπτική σειρά, αλλά και για το πώς επιλέγει να περνά τον ελεύθερό του χρόνο. Αναφέρθηκε επίσης στο ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο και στον εαυτό του.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202412:45

  Πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας η μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στον εθνικό κορμό, δήλωσε η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της Δοξολογίας.         “Εκείνοι που πολέμησαν, με

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202412:40

  Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος μιας γυναίκας στην Έδεσσα καθώς το απόγευμα της 26ης Σεπτεμβρίου και το πρωί της 17ης Οκτωβρίου με τη μέθοδο του εναγκαλισμού έκλεψε από το λαιμό δύο ατόμων τους χρυσούς σταυρούς που φορούσαν. Σύμφωνα με τις

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202411:39

  Σε μια εξιχνίαση απάτης από υπολογιστή προχωρήσαν οι αστυνομικοί στο Λαγκαδά. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός ανήλικου, κατά πληροφορίες  15 ετών, ο οποίος μέσω τα στοιχεία της κάρτας ενός 57χρονου άντρα δημιούργησε ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό με τον οποίο πραγματοποίησε

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202411:24

  Αστυνομικοί επιχείρηση κατά της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε χθες (25/10) σε περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος. Στο πλαίσιο αυτό συνολικά ελέγχθηκαν 52 άτομα και 34 οχήματα. Επιπλέον συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός καθώς στερούταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202411:13

  Αστυνομικοί έλεγχοι για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκαν χθες (25/10) σε περιοχές του Δήμου Νεάπολης – Συκεών. Στο πλαίσιο της δράσης ελέγχθηκαν συνολικά 87 άτομα, εκ των οποίων 85 ανήλικοι. Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202411:10

  Με κάθε επισημότητα η θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου κ.κ Ιερώνυμου, της Προέδρου της Δημοκρατίας και εκπροσώπους της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.         Ελικόπτερα πέταξαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

thess

Επικαιρότητα

AUTO MOTOSPORTS

26.10.202410:18

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή