Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Ράπερ ζητά συγγνώμη γιατί μιμείται τον Χριστό, τον Νώε και άλλες βιβλικές μορφές στο νέο του σινγκλ! (VIDEO)

ΕΛΛΑΔΑ

17/01/202422:45

Ράπερ ζητά συγγνώμη γιατί μιμείται τον Χριστό, τον Νώε και άλλες βιβλικές μορφές στο νέο του σινγκλ! (VIDEO)

Ο Lil Nas X απάντησε σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι κοροϊδεύει τον Χριστιανισμό με το νέο του σινγκλ «J Christ»

Twitter
Φωτ. Twitter

Γράφει ThessNews-DESK

 

 

Ο Nas δέχεται επικρίσεις από θαυμαστές του και από άλλους καλλιτέχνες όπως ο βραβευμένος με Grammy, gospel και ράπερ Lecrae, οι οποίοι διαφώνησαν με το promo και τα γραφικά για το σινγκλ «J Christ» και το αντίστοιχο μουσικό βίντεο.

 

 

 

Συγκεκριμένα, ο Nas βρέθηκε σε μια καταιγίδα αρνητικών σχολίων αφού ανέβασε βίντεο στο TikTok στο οποίο τρώει το ψωμί της Θείας Κοινωνίας και πίνει κρασί από ένα δισκοπότηρο ενώ είναι ντυμένος ως Ιησούς.

@lilnasxwanted to get this off my chest♬ original sound – lil nas x

«Δεν το εννοούσα ως κανιβαλισμό ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά ζητώ συγγνώμη γι αυτό. Θα πω ότι λυπάμαι γι αυτό. Αυτό ήταν υπερβολικό», είπε ο Nas στο βίντεο με το οποίο απολογείται στους επικριτές του, προσθέτοντας ότι σκόπευε να «ελαφρύνει τη διάθεση» με το TikTok και δεν εννοούσε κάτι κακό με το βίντεο ή το σίνγκλ.

«Δεν είχα σκοπό να κοροϊδέψω. Αυτό δεν ήταν ένα “F… you to you people. F… τους χριστιανούς». Δεν ήταν αυτό. Ήταν “Γύρισα σαν τον Ιησού”», είπε ο Νas. «Δεν είμαι το πρώτο άτομο που ντύθηκε Ιησούς. Δεν είμαι ο πρώτος ράπερ, δεν είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης και δε θα είμαι ο τελευταίος».

Ξεκίνησε το τετράλεπτο βίντεο λέγοντας: «Αυτό δεν είναι για να προσπαθήσω να σας πάρω με το μέρος μου ή κάτι άλλο. Αυτό είναι περισσότερο για να καθαρίσω το κεφάλι μου από τις δικές μου αποφάσεις. Ξέρω ότι τα μπέρδεψα πολύ άσχημα αυτή τη φορά. Και μπορώ να συμπεριφέρομαι ανενόχλητος όσο θέλω, αλλά σίγουρα με επηρεάζει ψυχικά».

Αν και ισχυρίστηκε ότι το βίντεο δεν ήταν απαραίτητα μια συγγνώμη για το σινγκλ, αργότερα ζήτησε συγγνώμη για το βίντεο στο TikTok και τις υπόλοιπες προωθητικές ενέργειες για την κυκλοφορία του τραγουδιού. Αν και ήξερε ότι οι εικόνες για το σινγκλ επρόκειτο να προκαλέσουν διαμάχη – επειδή «η θρησκεία είναι ένα ευαίσθητο θέμα» – ο Νas είπε ότι δεν περίμενε ούτε είχε σκοπό να προσβάλει τόσους πολλούς ανθρώπους.

«Ήρθα σε αυτή τη Γη για να φέρω τους ανθρώπους πιο κοντά και να προωθήσω την αγάπη», είπε στα τελευταία λεπτά του βίντεο. «Αυτός είμαι. Δεν είμαι ένας κακός δαίμονας που προσπαθεί να καταστρέψει τις αξίες κάποιου. Δεν είμαι εγώ αυτό».

Το βίντεο για το «J Christ» αναφέρεται σε πολλές σκηνές από τη Βίβλο, τελειώνοντας με τον Νas ως Νώε, να κατασκευάζει μια κιβωτό και να σαλπάρει μετά τον κατακλυσμό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202414:06

  Ο υπουργός Άμυνας θα εκπροσωπήσει αύριο, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου την κυβέρνηση στην παρέλαση στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ο κ. Δένδιας θα παραστεί επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202413:58

  Oι 14 ένοικοι του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής με συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα, όπως ναυτία, ζάλη και εμετούς. Oι πελάτες βρίσκονταν στα δωμάτιά τους. Μόλις άνοιξαν την θέρμανση άρχισαν να μην αισθάνονται καλά, πιστεύοντας ότι

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202413:24

Δύο νεκροί ο τραγικός απολογισμός τροχαίου με μετανάστες στην Ορεστειάδα, το πρωί του Σαββάτου. Το αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγρό.

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202413:00

  Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό σήμερα στις 10:30 το πρωί η 44η Έκθεση Κρητικών Προϊόντων στη ΔΕΘ. Τo ωράριο λειτουργίας για όλες τις ημέρες, εώς και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, θα είναι από τις 10:30 το πρωί

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202412:56

Συνελήφθη μετά τα συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα που εμφάνισαν οι 14 ένοικοι της ξενοδοχειακής του μονάδας στο Λιμνοχώρι του Δήμου Αμυνταίου στην Φλώρινα. Οι 53χρονος συνελήφθη για δύο ασικήματα: Κοινώς επικίνδυνη βλάβη και σωματική βλάβη από αμέλεια.

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202412:45

  Ο άνδρας, όντας υπό την επήρεια μέθης κατά τις βραδινές ώρες της 25ης Οκτωβρίου, είχε διαπληκτισμό με τον ηλικιωμένο πατέρα του. Φέρεται μάλιστα η έντασή να έφτασε σε τέτοιο σημείο που αποπειράθηκε με χρήση σχοινιού να τον πνίξει.  

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή