Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Χρόνια γλυκά, χρόνια ποιοτικά από τους ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!

ΕΛΛΑΔΑ

20/12/202309:59

Χρόνια γλυκά, χρόνια ποιοτικά από τους ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!

Η κορυφαία αλευροποιίας σε ολόκληρη την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο συμπληρώνει φέτος 95 χρόνια παράδοσης και ποιότητας!

Χρόνια γλυκά, χρόνια ποιοτικά από τους ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!

Γράφει thessnews

 

Με «μαγιά» τη γνώση και την εμπειρία στα άλευρα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, η εταιρεία ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. συνεχίζει την παράδοση τριών γενεών στην αλευροποιία με τη συνταγή της επιτυχίας της να είναι γνωστή: Εξειδικευµένο προσωπικό σε όλα τα στάδια της έρευνας, παραγωγής και εµπορίας, μεγάλη ποικιλία αλεύρων και μειγμάτων, σταθερές σχέσεις συνεργασίας στο χώρο της αρτοποιίας.

Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της χρονιάς, έτοιμοι να αποχαιρετίσουμε το 2023. Με την αναδρομή σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν φέτος, η εταιρεία  ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κλείνει με τον πιο γλυκό τρόπο τη χρονιά.

 

Η επίσκεψη ομάδας του  NACAA στο εργοστάσιο

Ομάδα 25 επιχειρηματιών και 20 ερευνητών από το NACAA (National Association of County Agricultural Agents) των ΗΠΑ ξεναγήθηκαν στο εργοστάσιό της εταιρείας στα Ελαιοχώρια Χαλκιδικής παρακολουθώντας από κοντά την παραγωγική διαδικασία από το σιτάρι στο αλεύρι!

 

Επίσκεψη ερευνητών και επιχειρηματιών από το NACAA στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Χαλκιδική.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση με στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα, Ποιοτικού Ελέγχου και Παραγωγής απαντώντας σε όλες τις απορίες και οι σκέψεις τους, ενώ παράλληλα η ομάδα παρακολούθησε σχετική παρουσίαση της εταιρείας αναφορικά με την πορεία της στο χώρου του αλεύρου κατά το πέρασμα των χρόνων.

 

 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διαδικασία παρασκευής αυτών των προϊόντων, αποκτώντας μια πληρέστερη εικόνα για τις ιδιότητες και τις χρήσεις του αλεύρου!
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού όλοι τους έμειναν ενθουσιασμένοι δοκιμάζοντας παραδοσιακά προϊόντα από εκλεκτής ποιότητας άλευρα!

 

Παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου GrWheat με την συμμετοχή της ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν τον Νοέμβριο στο κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΤΑ, στην Θεσσαλονίκη, τα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου που χρηματοδοτήθηκε μέσω του ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ.

 

 

Η πρόταση με τον διακριτικό τίτλο GrWheat είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης των επιχειρήσεων «Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής Α.Ε.» και «Χαρένης Μιλτιάδης» με τους Ερευνητικούς Οργανισμούς Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ/INEB), Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων / Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Έρευνας / Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα και την ΕΜΕΤΡΙΣ ΑΕ που συνέβαλε με τη σύνταξη μελέτης εμπορικής αξιοποίησης των τελικών προϊόντων.

Με τη συμβολή του ΕΠΑνΕΚ ενισχύεται σημαντικά η σύμπραξη των Επιχειρήσεων με τους Ερευνητικούς Οργανισμούς, αποφέροντας οφέλη τόσο στην ανταγωνιστικότητα της χώρας όσο και στην Εφαρμοσμένη έρευνα μέσω των Πανεπιστημίων με τις Επιχειρήσεις.

 

 

Καλά Χριστούγεννα και ευχές για ειρήνη, αγάπη και υγεία από τους ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Site: https://cfm.com.gr/

Facebook: https://www.facebook.co /profile.php?id=100063841830457

Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/1197189867110898/-halkidiki-flour-mills/

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202417:20

  Κατά την περίοδο 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου, θα καταβληθούν 1.185.877.772 ευρώ σε 1.788.952 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.   1. Ειδικότερα από τον e-ΕΦΚΑ: • Στις 30 Οκτωβρίου θα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202417:00

  Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν οι δύο δράστες φορώντας ιατρικές μάσκες στο πρόσωπο και καπέλο στο κεφάλι εισήλθαν στο πρακτορείο.   Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ertnews φαίνεται ο ένοπλος

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202416:40

  Η διοργάνωση που, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, έγινε πλέον θεσμός, ταξιδεύει για ακόμη μία φορά στην Μακεδονία και σας προσκαλεί στην μεγαλύτερη γαστρονομική και πολιτισμική γιορτή, σε ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα παράδοσης, μοναδικές ελληνικές γεύσεις και πλούσια πολιτιστικά

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202415:08

  Στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, ή αλλιώς στο Τόψιν, βρίσκεται το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων.   Ένα Μουσείο πολύ σημαντικό για την ιστορία της Θεσσαλονίκης είναι το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων ΤΟΨΙΝ.   Εδώ εγκαταστάθηκε το στρατηγείο του Ελληνικού Στρατού από τις 24

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202414:34

  Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (25/10) σε Γυμνάσιο της Αχαΐας. Ο 14χρονος απείλησε με μαχαίρι έναν συνομήλικο συμμαθητή του στο σχολείο.   Σύμφωνα με την ΕΡΤ τον 14χρονο αναζητά η αστυνομία.   Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202414:31

  Με σύμμαχο τον καλό καιρό άνθρωποι όλων των ηλικιών, εκμεταλευόμενοι την σημερινή αργία απολαμβάνουν το φαγητό, τον καφέ αλλά και το περίπατο τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.               Χαμόγελα και για τους επιχειρηματίες

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202414:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή