Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / The ultimate Xmas party στο Hyatt!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

14/12/202310:34

The ultimate Xmas party στο Hyatt!

Ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα της εορταστικής περιόδου!

Ζωή Γιαννοπούλου-Στεφάνου, Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, Πετιούλα Κατσάρκα, Σοφία Χατζηνικολάου
Φωτ. Ζωή Γιαννοπούλου-Στεφάνου, Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, Πετιούλα Κατσάρκα, Σοφία Χατζηνικολάου

 

 

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια έδωσαν το παρών σε μια κομψή γιορτή με εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και χριστουγεννιάτικη διάθεση, στο Club Lounge του Hyatt Regency Thessaloniki.

Το ζεύγος του προέδρου του Ανατόλια, Μαρίας Χατζηκεφαλά- Dr. Πάνου Βλάχου με το ζεύγος Πετιούλας και Τάσου Κατσάρκα

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πετιούλα Κατσάρκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν ζεστά τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα (χορευτικό!) στη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Γιάννης Δούφος, Πετιούλα Κατσάρκα, Αθανάσιος Σαββάκης

Στο λαμπερό Christmas Party μέλη και φίλοι του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές, σε ένα βράδυ με χαμόγελα, μουσική, χορό και καλή διάθεση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 120 εκλεκτοί προσκεκλημένοι, οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλλαν στη δημιουργία μίας μοναδικής βραδιάς στηρίζοντας τους σκοπούς του Συλλόγου.

Βέρα Δούφου, Πετιούλα Κατσάρκα, Έφη Αλεξοπούλου

Με την υπέροχη διακόσμηση, χορηγία της event planner Βίκυς Τζίκα της εταιρίας Organize That, το Club Lounge του Hyatt Regency Θεσσαλονίκη έγινε το ιδανικό ατμοσφαιρικό σκηνικό για το Christmas Party. Στο γιορτινό και ενθουσιώδες κλίμα της βραδιάς, που ντύθηκε μουσικά με τις επιλογές του DJ Κωνσταντίνου Κρίγα, όλοι και όλες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν unlimited cocktails από το open bar συνοδεύοντάς τα με γευστικές finger food επιλογές που επιμελήθηκε ο Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki, Απόστολος Αλτάνης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια, μία σταθερή προτεραιότητα του Συλλόγου Φίλων που συνεχίζει με κάθε τρόπο να ενισχύει το κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Πετιούλα Κατσάρκα, Στέφανος Στεφάνου, Ζωή Γιαννοπούλου, Τάσος Κατσάρκας

Στο καλωσόρισμα της εκδήλωσης, συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός της προέδρου, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο όραμα αλλά και την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου ευχαριστώντας όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς. Τις ευχαριστίες εκ μέρους όλης της κοινότητας του Κολλεγίου Ανατόλια εξέφρασε και ο πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Dr. Πάνος Βλάχος.

Στο φακό του Δημήτρη Ανδρίτσου οι Ζωή Παπαγεωργίου, Δήμητρα Κωνσταντινίδη

Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985. Είναι ένα κοινωφελές σωματείο, το οποίο με την οργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς και με την προσπάθεια εξασφάλισης δωρεών και χορηγιών, παρέχει ηθική και οικονομική συνδρομή προς το Κολλέγιο Ανατόλια, συμβάλει στη συνέχιση της εκπαιδευτικής και κοινωνικής προσφοράς του σχολείου, καθώς και στην ενίσχυση του ταμείου Υποτροφιών.
Τα μέλη του Συλλόγου προσφέρουν εδώ και 36 χρόνια γενναιόδωρα πολύτιμο χρόνο και οικονομική υποστήριξη, ενωμένοι από την αγάπη για το Κολλέγιο Ανατόλια και τα υψηλά ιδανικά του.

Μαρίνα Τσουρέλα, Τζίνα Παπά-Νταμπίζα

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιάννα Δημηνά

Παράτησε την Νομική για τη Νέα Υόρκη, φλέρταρε με ραδιόφωνα και εφημερίδες αλλά αγάπησε τα περιοδικά, πήρε συνέντευξη από την Cicciolina έως την Hilary Clinton, αποτύπωσε τη χρυσή εποχή της πόλης στο Close Up, θέλει να γράψει ή βιβλίο ή σενάριο για ταινία, συλλέγει μολύβια και επαναλαμβάνει σαν μάντρα το "δεν υπάρχει χαρά" έως εκνευρισμού-των άλλων!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή